Netiskne a neiskne!!!

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
tomygo
Začátečník
Začátečník

Netiskne a neiskne!!!

Příspěvek od tomygo »

Mám Windows XP a tiskárnu HP DeskJet 840C. Normálně mi to šlo a najednou z ničeho nic(aspoň teda o ničem nevím mi to nejde. Napíše to že se tisk tohoto dokumentu se nezdařil a tiskárna vůbec nic neudělá. Myslím, že tam je něco špatně nastaveného, ale nevím co. Zkusil jsem nainstalovat tiskárnu znova a to samý. Pak jsem to zkusil z CD ale to mi píše že to nebere WINDOWS 2000 a ten přece nemám. Nevíte co s tím? Pokud máte nápad napište. Dík
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Mas ju dobre zapojenu???Pozri sa na tlaciaren a aj na pc.
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

Zapojení jsem zkontroloval a nejde. Ještě předevčírem jsem normálně tisk. Nic jsem s tím nedělal a dneska jdu tisknout a nejde to.
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

hmmm....

Zkus tlaciaren odpojit.Odinstalovat ovladace.Znova naistalovat ovladace.Restartni PC.Zapoj tlaciaren a skus ci pojde.Niekedy su tie Winy fakt sproste.Skus sa potom este pohrabat v nastaveniach tlaciarni vo win.Nastav si ju ako primarnu.Ked das nieco vytlacit tak si pozri na aku tlaciaren ti to dava ci na tu co si prave naistaloval.
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Zkus si stáhnout nový ovladače tady
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Jediny (este par ich tu je) threadov, ktore su tu :cry: ! :oops: :lol:
Slander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slander »

Zkus ji odpojit od napájení a za 15s připojit. nebo ji zkus na jinem pocitaci
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

Zkusil jsem co jste psali, ale nejde. Nezkoušel jsem ji na jiným počítači, ale v tiskárně to stejně asi nebude. Protože tu chybu to píše i když je vyplá. Dřív to nic nedělalo a tisklo to až když jsem zapnul tiskárnu, takže kdyby to bylo tiskárnou tak by to taky hlásilo chybu až po zapnutí, ne? Pokud máte ještě nějaký nápad tak písněte uvítám vše. Díky
Slander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slander »

Potom tám můžeš mít vir. když nepujde nic tak nazálohovat data a reinstalovat windows
Pajax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajax »

Bezi ti proces spoolsv.exe?
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Zkousel si test komunikace s tiskarnou?
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

Ten proces jsem zkoušel ale když dám otevřít tak se nic neděje.

A ten test komunikace s tiskárnou jsem nezkoušel, nevím co to je a jak to spustit.
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

Tak jsem to zkoušel a stále nic. Už nevím co. Ale tiskárna tiskne. Když podržím druhý tlačítko na tiskárně tak vyjede nějaká úvodní stránka. Problém je v tom, že netiskne nic z počítače. A taky jsem zkusil různý porty, nevím který je ten pravý, ale porty LPT hlásí tu chybu. Hlásí ji i porty COM mimo portu COM1. Tam to sice nepíše chybu ale tiskárna zase nedělá vůbec nic. Nevím, zda to znamená, že tam má být port COM1? Jestli jo tak mi napište ať aspoň něco vím.
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Netiskne a neiskne!!!

Příspěvek od Shoorty »

tomygo píše:Mám Windows XP a tiskárnu HP DeskJet 840C. Normálně mi to šlo a najednou z ničeho nic(aspoň teda o ničem nevím mi to nejde. Napíše to že se tisk tohoto dokumentu se nezdařil a tiskárna vůbec nic neudělá. Myslím, že tam je něco špatně nastaveného, ale nevím co. Zkusil jsem nainstalovat tiskárnu znova a to samý. Pak jsem to zkusil z CD ale to mi píše že to nebere WINDOWS 2000 a ten přece nemám. Nevíte co s tím? Pokud máte nápad napište. Dík
Vyhod von oknom
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

tomygo píše:A ten test komunikace s tiskárnou jsem nezkoušel, nevím co to je a jak to spustit.
Je to aplikce, kterou si tiskarna sama nainstaluje - mrkni ji do HELPu a z nej to de spustit...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

Mozna pomuzou zeney brejle
EU_CZE_KILLER
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EU_CZE_KILLER »

Zkus tu tiskarnu zapnout, treba to uz pojede
m848a, AMD Athlon 2600+ XP, GeForce 3 Ti 200 128RAM, 2x256 a 1x128DDR ram, HDD 40gb a 160GB seagate, (Aprilia AF1 125, 22kW)
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

Je to v hajzlu, stále nejde. Ale počítač o tý tiskárně neví. Tak zkusím sehnat jiný kabel, jestli ten můj neodešel. Snad jo, protože kdyby to bylo v počítači tak to mě potěš.
Slander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slander »

jestli jsi ho mel delsi dobu ohnutej, nebo skříplej tak to bude kabelem, ale pochybuju protoze ty jsou bytelný
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

Tak kabelem to není. Zkusil jsem jinej a nejde to. Prostě naložím bednu s tiskárnou a snad to daj v servisu do kupy.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“