Mozilla Thunderbird
- dadge
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Udělal jsem si zálohu Mozilla Backup, ale nezadal jméno profilu. Dle rad na mozilla foru jsem vytvořenou zálohu přejmenoval na .zip. Teď jsem to chtěl vrátit, ale nevím kam zkopírovat jednotlivé složky. Konkrétně adresář Mail. Po naistalování ořezaných oken nLite nemám document and settings - admin - data aplikací - thunderbirdkuavik píše:zalohuj si celou slozku z document and settings - admin - data aplikací - thunderbird, ja to normalne po formatu zpatky prehral a vse okMartin Veselý píše:Nevíte někdo, jak by se dalo v thunderbirde zázalohovat zprávy, nastavení, atd. Stahuju si zprávy z poštovního serveru na disk a nerad bych o ně při reinstalaci přišel.
- kuavik
- Mírně pokročilý

co chces rict ze nemas vubec adresar document and settings ? nebo jak to tam mas, protoze to by bylo nemilyka-spel píše: Udělal jsem si zálohu Mozilla Backup, ale nezadal jméno profilu. Dle rad na mozilla foru jsem vytvořenou zálohu přejmenoval na .zip. Teď jsem to chtěl vrátit, ale nevím kam zkopírovat jednotlivé složky. Konkrétně adresář Mail. Po naistalování ořezaných oken nLite nemám document and settings - admin - data aplikací - thunderbird
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to našel - byly pěkně schovaný. Kam mám nakopírovat tu složku mail vytvořenou mozilla backup (nepojmenoval jsem si při záloze profil, tak to nejde tím mozilla backup obnovit, ale soubory vytvořené jsou). Zkoušel jsem toho hodit do nejrůznějších podadresářů i do samotného profiles, ale po spuštění Thunderbirdu to jen hlasí, že to chce vytvořit účet.kuavik píše: co chces rict ze nemas vubec adresar document and settings ? nebo jak to tam mas, protoze to by bylo nemily
- kuavik
- Mírně pokročilý

- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já mám C:\Documents and Settings\admin\Data aplikací\Thunderbird\Profiles\4iebi41q.defaultkuavik píše:ja ji mam tady:
Documents and Settings\admin\Dataaplikací\Thunderbird\Profiles\default.0bm\Mail\
ja kdyz zalohoval, tak jsem si vypalil cele profiles a pak nahral do nove instalace a vse bylo ok beze zmeny
tam jsem tu složku mail celou skopčil a nic to nedělá.
V tom mail mám podadresáře Local Folders, pop3.centrum.cz, pop3.centrum-1.cz atd.
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám tam Settings\admin\Dataaplikací\Thunderbird\kuavik píše:ja myslel sem: Documents and Settings\admin\Dataaplikací\Thunderbird\Profiles\default.0bm\Mail\ , zkuska-spel píše:Tu složku mail jsem nahrál do tohot adresáře, jak jsem psal výše a nic to nedělá. Po spuštění to po mě chce vytvořit nové účty. Když tak pošlu nějaký screenshot.
a pak jen adresáře components, defaults, extensions, greprefs, chrome, plugins, res, uninstall
kam to přihrát?
- kuavik
- Mírně pokročilý

- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Import blokovaných adres z Outlook
Jde nějak naimportovat seznam blokovaných adres z Outlooku. Případně jestli to jde hromadně přidat do blokovaných např. na centrumu?
- Kai-Yin
- Začátečník

Re: Import blokovaných adres z Outlook
Prosím Vás, prijimani zprav mi fungeje, ale pri odesilani mi to hlasi, ze nelze pripojit na server smtp ismtp.centrum.cz, nevite co sem spatne nastavil ?
- TomAker
- Začátečník

Nastavil jsi špatné SMTP. SMTP server musíš nastavit podle svého poskytovatele připojení a ne podle poskytovatele emailového účtu.Kai-Yin píše:Prosím Vás, prijimani zprav mi fungeje, ale pri odesilani mi to hlasi, ze nelze pripojit na server smtp ismtp.centrum.cz, nevite co sem spatne nastavil ?
Nejspíš to bude smtp.tvůj_poskytovatel_připojení.cz nebo tak nějak.
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
- Kai-Yin
- Začátečník

jj dik, ale uz sem na to prisel.
- Mili
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Připojení přes Proxy
Zdravim, mám takovej problém. Do teď jsem byl připojenej k internetu přímo, ale nyní jsem přes domácí proxy. Nějak mi ale teď nejde přemluvit Thunderbird, aby se připojil. Nastavil jsem proxy v nastavení připojení, ale nic. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nevíte, jak to zprovoznit? Díky
- tom01
- Mírně pokročilý