Ja se taky zasekl, tak jsem se taky na to vybodl. To pako zustalo ve dverych a proste musel bych celou misi sjizdiet od znova tak jsem udel rychlou proceduru s SCmartin_CZ píše:tojono... unreal a unrealfrost.silenec píše:Ja vim ze kazdej z SC ma svuj ENGINE.a tendle by mel bejt taky unreal, akorat malicko vylepsenej
a k tem skriptum - to byl duvod proc sem nedohral 2ku (teda pak jo, ale se savama), pac se skript nepustil -> neotevrely se dvere -> byl sem v piiiiiip
Splinter Cell 3
Moderátor: Baneshee
- frost.silenec
- Začátečník

CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam splinter cell asi ten 1 dil, moji konfiguraci vidite nize.Hra mi jede hrozne pomalu, a taky sem nemoh otevrit ty dvere sperhakem
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
frost.silenec píše:I když jsem to ještě nehrál tak u mne SC I a II byla hra s docela nadprumernou grafikou ale hratelnost - hra mi pripadala uplne cela nascriptovana!ElCon píše:Je to paráda ... !!!!!!!!!!! Po třetí dohraný demo a jak malej kluk se těším na plnou ... fakt nářez ... nejhezčí grafika, kterou sem viděl ...Proste oni neudelali Engine hry a pak mapy oni to vyvyjeli a uspusobovali podle MAP!
(tyhle keci jsou z meho selskeho zdraveho rozumu, nejsou oficialne podlozeny!!) U mne bude vzdy HL2 RULEZ!!!!!
[TO ELCON: FUCK WOLF!!! .............]
Jenže ty taky nemůžeš srovnávat HL2 a SC3,a splinter 3 je hodně málo nasciptovanej,zatímco v SC 1,2 jsi mohl zabít nepřítele nanejvýš dvěma způsoby ve splintru 3 je můžeš zabít třeba 4,a jenom SC 3 jede pod enginem Unrealu
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je HODNĚ divný ... mám poloviční konfiguraci a jede mi to na plný detaily skoro plynule ...Walker píše:JJ taky se těšim na SC 3 hrál sem 1 ale na plný detaily se mi sekala jako prase, tak počkám ještě chvilku koupim new GK a doufám že trojka pojede v poho, protože s timhle pc bych si trojku asi moc nezahrál
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- frost.silenec
- Začátečník

Mluvil jsem ted s ravenem a on myslel UNREAL II, ale to je taky pekna blbost, z enginu unreala II nemas sanci ani z 1/2 vyzdimat grafiku jaka je v SC III.ElCon píše:Dolož ... fakt nevím_raven_ píše: ... jenom SC 3 jede pod enginem Unrealu ...
P.S. konecne jsem se dostal k SC III a jooo grafika jde inteligence se zlepsila od SC I,II. Ale podle mne SC patri do console a ne na PC, moc mi to pripomina metal gear solid a ten se da hrat dobre jen na consoli. Mno mate to jedno furt HL2 RULEZ!!!
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
frost.silenec píše:Mluvil jsem ted s ravenem a on myslel UNREAL II, ale to je taky pekna blbost, z enginu unreala II nemas sanci ani z 1/2 vyzdimat grafiku jaka je v SC III.ElCon píše: Dolož ... fakt nevím
P.S. konecne jsem se dostal k SC III a jooo grafika jde inteligence se zlepsila od SC I,II. Ale podle mne SC patri do console a ne na PC, moc mi to pripomina metal gear solid a ten se da hrat dobre jen na consoli. Mno mate to jedno furt HL2 RULEZ!!!
Takže jsem se dival po netu a našel jsem to.Jenom jsem to napsal blbě SC 3 jede pod enginem unreala 2 ale hodne vylepšeným tady je stránka na které to je http://games.tiscali.cz/reviews/splinte ... dex.asp,je to v odstavci "za krásu se platí".A nic proti ale ja bych nesrovnaval halfa 2 a SC 3,podle mne jsou to od sebe odlišný hry.
- NooXy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ACH JO
Krásná hra, demo docela dlouhý, s těma dveřma jsem žádný problémy neměl. Bohužel mi jde hra, i na mé přetaktované RADANĚ 9600XT, nejde nijak moc plynule. Hraju 1024 na HIGH, se středníma stínama. To mě nutí si pořídit GF 6600GT, ale podle ohlasů to v týhle hře taky nedělá zázraky 
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
- frost.silenec
- Začátečník

Tak v tom pripade UPLNE kompletne vyhazeli vnitrek enginu UNREAL II a udelali ho komplet novej (alias udelali engine pro zmrsenou hru_raven_ píše:frost.silenec píše: Mluvil jsem ted s ravenem a on myslel UNREAL II, ale to je taky pekna blbost, z enginu unreala II nemas sanci ani z 1/2 vyzdimat grafiku jaka je v SC III.
Takže jsem se dival po netu a našel jsem to.Jenom jsem to napsal blbě SC 3 jede pod enginem unreala 2 ale hodne vylepšeným tady je stránka na které to je http://games.tiscali.cz/reviews/splinte ... dex.asp,je to v odstavci "za krásu se platí".A nic proti ale ja bych nesrovnaval halfa 2 a SC 3,podle mne jsou to od sebe odlišný hry.
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

jo, ja to pochopil nejdriv jako raven, uz jsem chtel napsat, ze tady mame bazar, ale pak jsem si taky uvedomil, že to je vlastne opacne ..
opravdová lol otázka
mno, takže 2 crazer. sve pozadavky na koupi/prodej hry smeruj do sekce bazar, a jen preventivne: jen originalky...
takze prosim konec OT
opravdová lol otázka
mno, takže 2 crazer. sve pozadavky na koupi/prodej hry smeruj do sekce bazar, a jen preventivne: jen originalky...
takze prosim konec OT
show must go on..
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No na moji 6600gt ta hra hra jede plynule na max detaily. Mate hosi dobry sestavy akorat ty petkovy nvidie sou tam na......
Jinak uz se tesim na plnou, a k te jednicce tu sem nehral, ale neni to nahodou ta co stoji 299,-?
Jinak uz se tesim na plnou, a k te jednicce tu sem nehral, ale neni to nahodou ta co stoji 299,-?
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, až to uvidí někdo z modu ... to je warez jak praseIQLogic píše:Caute! Nikto dlho nenapisal tak pisem mam tu plnu verziu od kamarata. Urobeny image z originalu. Ono to ale nejde. Neviete co nato treba pretoze cracky nefunguju. Zevraj nato ma ist nejaky miniimage ale neviem ako to mam pouzit. PLS poradte kto viete. THX
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý