XP-M 2600 47W
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Pavelll
- Začátečník

-
[quote="eraser007"] Tak to cpu uz jsem zkousel v desce MSI KT 333 coz je sice stara deska ale jede zda se v pohode bohuzel jen 12.5 * 166 vic bohuzel neda a v te me A7V880 jsem ted zkousel XP 3200 a taky zadnej problem na zitrek mam domluvenou desku asus kt 880 coz je to same tak dam vedet jestli to pojede tak jak ma na vyssich frekvencich protoze z xp 3200 jsem nedostal ani 2300 Mhz samozrejme pres fsb
- kenjo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Pavelll
- Začátečník

-
Jeste jsem se chtel zeptat mate nekdo zkusenosti s podobnou sestavou XPM 2600 (2500Mhz teda pokud nestavkuje jako ted) + 6600 GT (585/1180) a zdrojem fortron 350W (Ten chill je dost drahej) jestli to utahne v pohode + ted jsem tam dal zpet to me XPM 2600 a pc se me zacalo samo vypinat navic jde rozjet vzdy az po 5 min jinak totiz nesviti ani ta ledka identifikujici zapnuti po 5 min v pohode zas naskoci a jede ps uz me fakt zacina srat diky za rady
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pavelll
- Začátečník

-
- Pavelll
- Začátečník

-
[quote="Pavelll"] Tak jse me podarilo tu desku vymenit za stejnej kus A7V880 pres jednoho znamyho a vypada to ze vse jede naprosto v poradku prej to nevydrzeli stabilizatory na zakladce ty co jsou primu u vstupu ze zdroje do desky no nejspise vadnej kus. Ted jsem jel pres noc P95 na 2500Mhz a pohoda teplota max 52.
- kadas152
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no ty stabilizátory by to chtělo chladit stejně jako všechny okolní součástky který hřejou při takovymhle oc se to vyplatí taky se chystám nakoupit pár pasivů a hodit je tam potom se nebudu bát provozovat ten proc na vyšších frekvencíchPavelll píše: Tak jse me podarilo tu desku vymenit za stejnej kus A7V880 pres jednoho znamyho a vypada to ze vse jede naprosto v poradku prej to nevydrzeli stabilizatory na zakladce ty co jsou primu u vstupu ze zdroje do desky no nejspise vadnej kus. Ted jsem jel pres noc P95 na 2500Mhz a pohoda teplota max 52.