Poraďte při výběru CASE, kdo poradí Lepší?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Drake22
- Nováček

-
- Perfect_
- Začátečník

O AeroCoolech tu už řeč padla... Pořád, ale říkam, že je nejlepší volba ten Thermaltake Soprano....Drake22 píše:Hele a co tenhle? To už je asi opičárna co? www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30915
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ntb i5, etc.
- Drake22
- Nováček

-
Tower
Ješte jednou ahoj všichni, docela mě zaujal tento tower www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29781, je výborně chlazený a to je to co já potřebuju a navíc vypadá dobře. Neni tak kvalitní jako chieftec, ale myslím, že není špatný, co vy na to?
- Cujo
- Mírně pokročilý

Re: Tower
odstran z toho linku carku,ten case si kupuje kamos..ze by byl vyborne chlazeny bych nerekl..vnitrek nic moc a mne se nelibi,moc preplacaneDrake22 píše:Ješte jednou ahoj všichni, docela mě zaujal tento tower www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29781, je výborně chlazený a to je to co já potřebuju a navíc vypadá dobře. Neni tak kvalitní jako chieftec, ale myslím, že není špatný, co vy na to?
- Drake22
- Nováček

-
Za tu čárku sorryCujo píše:odstran z toho linku carku,ten case si kupuje kamos..ze by byl vyborne chlazeny bych nerekl..vnitrek nic moc a mne se nelibi,moc preplacaneDrake22 píše:Ješte jednou ahoj všichni, docela mě zaujal tento tower www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29781, je výborně chlazený a to je to co já potřebuju a navíc vypadá dobře. Neni tak kvalitní jako chieftec, ale myslím, že není špatný, co vy na to?
- HAL9000
- Začátečník

- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Jak tu někdo psal, o Aerocoolerech tu už řeč padla, chlazení nemusí být špatné díky tomu 120mm fanu vepředu, kvalita sice nedosahuje kvality chiefteca, ale také není špatný, až na to, že ti ho CC bude dodávat asi dlouho (koukni na dod. lhůtu). Jinak si nemyslím, že by byl Chieftec nějak drahý, ber to tak, že tam máš rovnou 360W popř. 410W zdroj, když ti ho CC odečte, cena je přijatelnáDrake22 píše:Ješte jednou ahoj všichni, docela mě zaujal tento tower www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29781 , je výborně chlazený a to je to co já potřebuju a navíc vypadá dobře. Neni tak kvalitní jako chieftec, ale myslím, že není špatný, co vy na to?
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Drake22
- Nováček

-
Poděkování
OK, koupim toho Chiefteca. Všichni ho chválí, tak bude asi opravdu dobrý. Já každopádně všem děkuji za příspěvky a když budete mít chvilku, tak sem hoďte nějakej ten odkaz na tower ať se můžu pokochat (a nejen já), co má kdo za Case. Děkuju SMITHOVI za jeho radu a odkaz na někoho, kdo mi toho Chiefteca DX CS-601 může přivézt z Německa..fakt dík.
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Poděkování
nemáš zač.Drake22 píše:OK, koupim toho Chiefteca. Všichni ho chválí, tak bude asi opravdu dobrý. Já každopádně všem děkuji za příspěvky a když budete mít chvilku, tak sem hoďte nějakej ten odkaz na tower ať se můžu pokochat (a nejen já), co má kdo za Case. Děkuju SMITHOVI za jeho radu a odkaz na někoho, kdo mi toho Chiefteca DX CS-601 může přivézt z Německa..fakt dík.
btw: jeho fotky mám v galerii http://forum.pctuning.cz/gallery/thumbn ... ?album=408
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
- Drake22
- Nováček

-
Fotky jsou pěkný, to jsem přesně potřeboval, ve většině případů totiž ten tower neni vidět tolik do detailu. Ještě jednou dík.Smith píše:nemáš zač.Drake22 píše:OK, koupim toho Chiefteca. Všichni ho chválí, tak bude asi opravdu dobrý. Já každopádně všem děkuji za příspěvky a když budete mít chvilku, tak sem hoďte nějakej ten odkaz na tower ať se můžu pokochat (a nejen já), co má kdo za Case. Děkuju SMITHOVI za jeho radu a odkaz na někoho, kdo mi toho Chiefteca DX CS-601 může přivézt z Německa..fakt dík.
btw: jeho fotky mám v galerii http://forum.pctuning.cz/gallery/thumbn ... ?album=408
- Perfect_
- Začátečník

Tak už si koupil? Včera jsem četl recenzi na CoolerMaster na pctuning.cz a vypadá hodně v klidu, kdyby byla nějaká verze s rovnou bočnicí a ideálka celej case ve stříbrné šel bych do něj...Drake22 píše:Fotky jsou pěkný, to jsem přesně potřeboval, ve většině případů totiž ten tower neni vidět tolik do detailu. Ještě jednou dík.Smith píše: nemáš zač.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ntb i5, etc.