Pomoc-jak mam chladit?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

.::Richmond::.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .::Richmond::. »

mozna by nebylo od veci aby ses podival do biosu a zjistil jestli tam mas chladic (nikoliv jen pasiv) podle otacek ventilatoru. taky ti mozna technik nezapojil fan nebo treba mas chladic "jen" spatne nasazenej... v tom pripade bych se do toho obchodu urcite vratil jako velmi nespokojeny zakaznik :wink:
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Flegy píše:..a mimochodem...kdyz case otevres tak ztratis zaruku na komplet ..nikoli na jednotlive dily....! aspon podle me..nebo mi to nekdo vyvrati?... :oops:
Jasně, že jo... :-) Jsou dvě možnosti : buď má komp jako komplet, kdy si prostě vybere sestavu a tu si koupí, má na faktuře ten komp jako jednu položku a zalepenou bednu (DXT, Impact a podobný zmetci). Pak poškozením plomby ztrácí záruku. A nebo má komp poskládanej na zakázku z komponent dle vlastního výběru, pak má vyfakturované všechny komponenty zvlášť, včetně bedny. Bedna není zalepená a může si do ní lízt jak chce. Záruky se vztahují na jednotlivé komponenty, takže když bude blbej a usmaží třeba grafiku a v servisu to poznaj, tak mu reklamaci neuznaj, ale jestli otevřel case, nebo ne, to je nezajímá. Může to udělat, nic mu to nezakazuje. Záruka na zbytek komponent pořád platí.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
ghostcz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghostcz »

Chvilku sem tu nebyl...Takze-Comp sem si koupil nazaklade vyberu komponentu,ktery mi oni akurat poskladali...Ja s tou firmou mam celkem dobry zkusenosti(Mironet). Jenze kamos mel podobnej problem,jenze to mel mnohem horsi,komp se mu vzdycky restnul uz pri sousteni nejaky hry... Ten comp tam dal a oni si ho tam suverene nechali mesic(to je zakonem dana lhuta,kdy oni ten vadnej komponent muzou testovat) ,vratili mu ho s tim,ze mu vymenili zdroj,za ten samej,ale funkcni...
Ja tam proste zajdu nekdy ve stredu a poptam se,jestli je mozny vymenit vetracek na zdroji a zeptam se je na vymenu chladice na prociku a na pridani system fanu(aspon myslim,ze to tak je=)...diky XPM)...
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

ghostcz píše:Chvilku sem tu nebyl...Takze-Comp sem si koupil nazaklade vyberu komponentu,ktery mi oni akurat poskladali...
Takže to klidně otevři, ta plomba je tam jenom jako záruka za jejich montáž
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

XPM píše:
ghostcz píše:Chvilku sem tu nebyl...Takze-Comp sem si koupil nazaklade vyberu komponentu,ktery mi oni akurat poskladali...
Takže to klidně otevři, ta plomba je tam jenom jako záruka za jejich montáž
Moment, ať nejdřív zkusí najít fakturu a koukne, jak je to tam vypsané...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
ghostcz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghostcz »

Takze sem uz konecne byl v ty firme,at mi s tim neco udelaji.Dneska sem si pro to byl a vysledek me strasne moc prekvapil!Pocitac je tak o 80% min hlucnej,temer neslystelnej!
Pridali mi tam vetracek pod zdroj a ve zdroji mi ho vymenili,za nejakej extra tichej!Ted mi teplota nevyleze pres 50 stupnu,takze spokojenost=).
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“