Dokonalé zapezpečení pc.Jaký antivir+antispam+firewall?
- harrvy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
bude to stacit?
Zdravim,
chcem si zabezpecit pocitac co vravite na tuto kombinaciu:
AV - avast
spyware - spyboot
bude mi takato ochrana stacit? Firewall bude len XPckovi. Alebo mam si dat aj ZoneAlarm?
AV - avast
spyware - spyboot
bude mi takato ochrana stacit? Firewall bude len XPckovi. Alebo mam si dat aj ZoneAlarm?
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: bude to stacit?
Avast nepatří mezi nejlepší Antiviry už jen kvůli tomu že je zdarmaharrvy píše:Zdravim,
AV - avast
spyware - spyboot
takže:
nod32,AdWare,Kerio firewall
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
Re: bude to stacit?
takle to ma otec (avast, spybot, ad-aware, zonealarm), ale pouziva IE6 a vysledkem sou podivny programy pri startupu, neustale neco saha na disk a neda se klikat pravym mysidlem na plose. jo a nejdou dat vlastnosti pripojeniharrvy píše:Zdravim,
AV - avast
spyware - spyboot
ja mam KAV5+ad-aware+windowsackej firewall+sem za otcovym ZA a no problem
ASUS F3T
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luk
- Mírně pokročilý

-
Co se týče slušného ale při tom Free ochránění počítače,s jednoduchýmy programy v CZ tak mám dobrou zkušenost s:
(Ochrana zcela gratis)
Avast 4.6 Home+Kerio Personal Firewall -free
Nebo může stačit i slabší Firewall zabudovaný ve Windows spolu se SP2.
Dále k tomu Ad Aware SE Personal a Sbybot a Microsoft Antispam beta -vše free a vše CZ mimo Microsoftu bety
To vše zaručuje poměrně slušně zabezpečené pc úplně gratis
navíc pokuď onen uživatel nechodí na weby s warez,P atd ochrana je to vcelku dobrá.
Další radou jsou všechny bezpečností záplaty od Microsftu,nejlépe všechny bezpečností updaty na Windows případně i Office.
Další věcí může být neužívání standartního Internet Exploreru 6
a užít Mozillu nebo Operu které přeci jen nejsou tak děravé jak cedník od Microsftu.Je zajímavé že jsem schválně lezl na stejné weby a s IE6 mě Antispamové prográmky našly vždy to stejné,ale po ozlkoušení Mozilly buď bylo pc úplně čisté nebo to našlo jen zlomek původního bordelu.
Pokuď se jedná už o důkladnější zabezpečení levnější ale přesto už placenéí,ale levnější zabezpečení rozhodně doporučuju:
Kav 5 stojí jen-kolem 1200kč a je to špičkový AV a navíc je poměrně docela slušně levnější oproti Norton Antivirus 2005 nebo Nod 32,
Kerio Personal Firewall -free
Ad Aware+Spybot+Microsoft Antispam beta (někteří jedinci tvrdí že je to šmejd ale spíše se tvrdí že není nic extra ale špatná není,to se mě potvrdilo,hlavní je že mě výborně vždy blokoval Real Time Protection tedy něco jako štít,ten mě zachytil a nabídl k blokaci spousty věcí a většina byla spam)
A případný prohlížeč: Mozilla -free
Drahé zabezpečení:
Norton Antivirus 2005 nebo spíše KAV5PRO nebo NOD32
Kerio Personal Firewall nebo Norton Personal Firewall
Ad Aware+Spybot+Microsoft Antispam beta+placený nebo zkušební-shareware Spyware Doctoru.
A zase Mozilla nebo Opera.Volil bych Mozillu.
Kdo zbožňuje firmu Symantec tedy Nortony produkty ať rovnou koupí celý balík:
Norton Internet Security 2005 -což je vcelku výborný komplet zabezpečení od renomované firmy
(Ochrana zcela gratis)
Avast 4.6 Home+Kerio Personal Firewall -free
Nebo může stačit i slabší Firewall zabudovaný ve Windows spolu se SP2.
Dále k tomu Ad Aware SE Personal a Sbybot a Microsoft Antispam beta -vše free a vše CZ mimo Microsoftu bety
To vše zaručuje poměrně slušně zabezpečené pc úplně gratis
navíc pokuď onen uživatel nechodí na weby s warez,P atd ochrana je to vcelku dobrá.
Další radou jsou všechny bezpečností záplaty od Microsftu,nejlépe všechny bezpečností updaty na Windows případně i Office.
Další věcí může být neužívání standartního Internet Exploreru 6
a užít Mozillu nebo Operu které přeci jen nejsou tak děravé jak cedník od Microsftu.Je zajímavé že jsem schválně lezl na stejné weby a s IE6 mě Antispamové prográmky našly vždy to stejné,ale po ozlkoušení Mozilly buď bylo pc úplně čisté nebo to našlo jen zlomek původního bordelu.
Pokuď se jedná už o důkladnější zabezpečení levnější ale přesto už placenéí,ale levnější zabezpečení rozhodně doporučuju:
Kav 5 stojí jen-kolem 1200kč a je to špičkový AV a navíc je poměrně docela slušně levnější oproti Norton Antivirus 2005 nebo Nod 32,
Kerio Personal Firewall -free
Ad Aware+Spybot+Microsoft Antispam beta (někteří jedinci tvrdí že je to šmejd ale spíše se tvrdí že není nic extra ale špatná není,to se mě potvrdilo,hlavní je že mě výborně vždy blokoval Real Time Protection tedy něco jako štít,ten mě zachytil a nabídl k blokaci spousty věcí a většina byla spam)
A případný prohlížeč: Mozilla -free
Drahé zabezpečení:
Norton Antivirus 2005 nebo spíše KAV5PRO nebo NOD32
Kerio Personal Firewall nebo Norton Personal Firewall
Ad Aware+Spybot+Microsoft Antispam beta+placený nebo zkušební-shareware Spyware Doctoru.
A zase Mozilla nebo Opera.Volil bych Mozillu.
Kdo zbožňuje firmu Symantec tedy Nortony produkty ať rovnou koupí celý balík:
Norton Internet Security 2005 -což je vcelku výborný komplet zabezpečení od renomované firmy
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- Pinďoureček
- Začátečník

Delší dobu jsem spokojenej s těmito programy.
Internet: Mozilla Firefox (free)
Pošťák: Mozilla Thunderbird (free)
Antivir: NOD32 (placený, jinak 30-ti denní trial)
Firewall: Agnitum Outpost Firewall (placený, výborný)
Údržba: AD-Aware, Spybot (přes půl roku se mi nestalo, že by něco našli)
Internet: Mozilla Firefox (free)
Pošťák: Mozilla Thunderbird (free)
Antivir: NOD32 (placený, jinak 30-ti denní trial)
Firewall: Agnitum Outpost Firewall (placený, výborný)
Údržba: AD-Aware, Spybot (přes půl roku se mi nestalo, že by něco našli)
9800X3D CO-25/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 3057 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kino
- Začátečník

Ja pouzivam Avast+Zone alarm+Spy bot+Firefox a za celu historiu sa ku mne dostal iba jeden trojan (na par minut som vypol ochranu aby som nieco vyskusal a hop ,bol u mna
zatial 100% spokojny ked berem do uvahy ze casto browsujem po hackerskych a crackerskych weboch kde mi kazdu chvilu nieco hlasi ale nikdy to ku mne nevpusti
zatial 100% spokojny ked berem do uvahy ze casto browsujem po hackerskych a crackerskych weboch kde mi kazdu chvilu nieco hlasi ale nikdy to ku mne nevpusti
GA 7-VA VIA KT 400, Athlon XP 2000+(2600+,2ghz), 768 MB RAM(333mhz), MSI NX 6600 VTD128 diamond, Maxtor 7200rpm 80gb,dvd rw Pioneer 110, cdrom Teac 52x, Fortron 350W
- Fifi
- Středně pokročilý

- off
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jednoduchej na ovladání je Symantec Norton Internet security, k tomu adaware. a máš docela "vystaráno". Pokud fakt riskuješ tak ještě firefox, no a třeba nod32, možná eště něco proti spywaru, no a máš "nedobytnou pevnost". To všechno za zhruba 3000.-Kč ročně. ALE HLAVNĚ AKTUALIZOVAT AKTUALIZOVAT A JEŠTĚ AKTUALIZOVAT.

- SW1st
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Hitachi
- Začátečník

-
Jo SW1st -tvá ochrana pc nic moc.
Já nedávno užíval kombinaci:
Avast 4.6 Professional neustále aktualizovaný+Zone Alarm firewall+
Adware 1.06+Spybot+Firefox Mozilla 1.04
A dnes jsem vyzkoušel Norman AV a našel mě 3červy v pc.
tewnto AV jsem našel když jsem koukal na hodnocení AV ve Virsu Buletin, že je dost dobrý byl tam slušně hodnocenjako jeden z 5ti nejlepších.
Já nedávno užíval kombinaci:
Avast 4.6 Professional neustále aktualizovaný+Zone Alarm firewall+
Adware 1.06+Spybot+Firefox Mozilla 1.04
A dnes jsem vyzkoušel Norman AV a našel mě 3červy v pc.
tewnto AV jsem našel když jsem koukal na hodnocení AV ve Virsu Buletin, že je dost dobrý byl tam slušně hodnocenjako jeden z 5ti nejlepších.
Pc je krásná ale složitá věc.Když chodí jak má je to zábava když zlobí,je to trápení.