Petr Přibyl píše:Jeste bych mel dotazecek ohledne teplot jaky tam mate(skrin/chip na MB) a zda nekdo na tom ma pasiv Primecooler PC-NB1 chlazeny jen pasivne a jakou ma teplotu a zda je to stabilni a do kolika stupnu by to melo byt v poradku aby se ten cipecek neusmazi.
Mno mam 3Rcase R a cislo si nepamatuju a na pamětích nic nemam.. .. žadnej chladič a v poho. telotu nefim.. neměřil jsem.
jinak pořád shnim bud neco čim dostanu otačky na 2000-3000tis nebo přímo jinej chladič na chipset s těmito otačkami. thx
Petr Přibyl píše:Jeste bych mel dotazecek ohledne teplot jaky tam mate(skrin/chip na MB) a zda nekdo na tom ma pasiv Primecooler PC-NB1 chlazeny jen pasivne a jakou ma teplotu a zda je to stabilni a do kolika stupnu by to melo byt v poradku aby se ten cipecek neusmazi.
Mno mam 3Rcase R a cislo si nepamatuju a na pamětích nic nemam.. .. žadnej chladič a v poho. telotu nefim.. neměřil jsem.
jinak pořád shnim bud neco čim dostanu otačky na 2000-3000tis nebo přímo jinej chladič na chipset s těmito otačkami. thx
Ahoj, mohl bys pro mě tu teplotu chipsetu s větráčkem změřit? Já už tam mám pasiv a až teď mě napadlo zjistit, jaká tam byla teplota před demontáží větráčku. No a už se mi nechce to vracet jenom kvůli měření zpátky. Díky
Mam stejny problem s chlazenim Nforce4 ja vy, navic jako nekterym z vas mi nad tim zsr.... ventilaturkem prekazi grafika, a protoze tu se taky pripravuji uchladit nejakym arctic resenim bude to o to horsi. Docela bych si doved predstavyt ze bych to vyresil podobnym stylem jako to resi gigabit na nekterych deskach s heatpipe na jiznim mustku, ale kde najit neco co pude pouzit nebo snadno prispusobit rozmerum a prostorovym moznostem?