Sledovani clanku se samovolne vypina...

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

phpBB todle ale temer jiste samo od sebe nedela... musel se tam dostat nejaky nerad spolu s nejakym modem...
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

miho píše:phpBB todle ale temer jiste samo od sebe nedela... musel se tam dostat nejaky nerad spolu s nejakym modem...
tjn, podivam se, co se sem vsechno instalovalo, jestli to s timto nesouvisi...ale je to divne... :(
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No co s vama nadelam.. :) :) Si budu muset zvyknout.. stejne se tady toho posledni dobou uz moc nedeje.. :(
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

me to dela to samy, ale jenom u treadu "Opteron do s939" :? Jako i kdyz tam prispeju, tak se to vypne, ale vse ostatni je v pohode, tak uz mi to neleze do hlavy. K tomu Opteronu sice neprispivam pravidelne, ale dost me to zajima, takze vzdycky "postup pustit IE -> Oblibene -> PCTuning forum -> procesory AMD -> Opteron do s939" je docela zdlouhavej a nekolikrat denne to opakovat uz docela nastve...

jestli je to zaplnenosti, tak by se mohl zorganizovat takovy "Podzimni uklid PCT fora" 8-)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

tak a je to UVP ( Uplne V Pr... ) - sledovani se i uz vypina jenom u Opterona ( to uz sem si zvykl ), ale mail mi neprijde uz ani jeden - sledovani zapnuty, mail vyplnenej, ale oznameni neprijde :onfire:

//EDIT: nejaka odpoved nebude? Uz me to docela stve, projel sem vsechno, kam sem prispival a povypinal vse, co tak nutne sledovat nechci. Zkusil sem zmenit mail, odhlasit se a znovu prihlasit, cookies taky povoleny sou... Jestli je to velikosti fora, jak tu nekterej mod rikal, tak by mozna nebylo od veci smazat ty thready typu "mam tenhle a tenhle proble", odpoved "to se tu resilo, pokracuj zde, LOCK".

BTW neprekrocil sem treba nejakej FUP limit na maily? :-D
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Tak mne uz 3 dni neprisiel ziadny mail neviete niekdo kde je chyba? :sad:
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

z toho si nic nedelej ja taky musim svoje temata sledovat rucne/nechodi oznamen.i pls admins nebrat jako ot pls ...
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

wolf00 píše:z toho si nic nedelej ja taky musim svoje temata sledovat rucne/nechodi oznamen.i pls admins nebrat jako ot pls ...
nj, jenze ono je to dost neprijemny, strasne to zdrzuje, kdyz musim hledat temata, ktery chci sledovat...
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

Mam stejný problém, už přes týden mi nepřišlo vůbec nic ... :(

edit: tak jsem zkoušel všechno možný, ale upozornění mi stále nechodí ... sledování příspěvků mám zaplé, v nastavení mám, aby se mi ty upozornění posílaly, zkoušel jsem i to sledování ukončit a znovu zapnout ... ale pořád nic
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jo jo.. me uz taky pro jistotu nechodi vubec nic.. jakoze ani to, u ceho se mi sledovani nevypina.. :) ..mate to tady fakt pekne vykutaleny..
Ze by kluci implementovali nejakej plug-in pro umelou inteligenci.. forum si dela co chce..? :-D
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Maxtor píše:Jo jo.. me uz taky pro jistotu nechodi vubec nic.. jakoze ani to, u ceho se mi sledovani nevypina.. :) ..mate to tady fakt pekne vykutaleny..
Ze by kluci implementovali nejakej plug-in pro umelou inteligenci.. forum si dela co chce..? :-D
aha, rikat, ze mi nic nechodi je asi zbytecny... :roll: ale klid, krome toho, ze se rozbilo forum mi dnes klekla pracka i televize, takze se budu asi nudit... (kour z klavesnice asi neni OK, co? :wink: ) SRY za OT, spatny magneticky pole :twisted:
Burn in hell.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tentyz problem :sad:
Nechodi uz vubec nic. Ted mi prislo upozorneni jen na sz, ale jinak niččč. Forum asi napadla ptaci chripka :)
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Taky mi nic nechodí. Sledování mám zapnutý, ale žádnej mail :sad:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Pred nejakou dobou mi prestali chodit vsechna upozorneni na odpovedi ale na SZ mi chodi. Nebude za tim nejaka modifikace?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Taky mi nic nechodi :(
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Ja uz na to kaslem. Nefunguje to cca 1 mesiac a za tu dobu mi to prestalo uplne chybat.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

350Z píše:Ja uz na to kaslem. Nefunguje to cca 1 mesiac a za tu dobu mi to prestalo uplne chybat.
tak nejak, taky se s tim uz nenervuju. Ale mam podezreni, ze to je schvalne - ted na foru travim jeste vic casu, protoze vsechno kontroluju a pritom vzdycky narazim na neco novyho. To je chytra taktika od adminu :)
Mili
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mili »

Podle mne je to vypnutý schválně. Toliko e-mailů. Chudák server. Pokud chcete sledovat diskuze, jsou tu přeci RSS kanály ne? Jsou rychlý, přehledný a užitečný.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Mili píše:Podle mne je to vypnutý schválně. Toliko e-mailů. Chudák server. Pokud chcete sledovat diskuze, jsou tu přeci RSS kanály ne? Jsou rychlý, přehledný a užitečný.
Bohužel, už si to taky myslím. Jakožto člověk, kterej sedí nad PHP snad každej den totiž neuznávám výrazy jako "to nejde"... Je jen škoda, že jestli je to pravda, admini nám to neřeknou a snažej se mlžit. Možná, že bychom to zkusili pochopit, že :)

Pokud navíc magazín a fórum běží na jednom serveru, tak není co řešit, protože tu byla spousta ohlasů na to, že magazín běží pomalu. A maily to taky brzdí...

A RSS to neřeší. Tam je posledních 15 příspěvků a vzhledem k tomu, že jsou i lidi s DialUp, nemůžou to kontrolovat každých 5 minut...
Jestli je to vypnutý schválně, myslím, že lidi se 2 a více větráčkama by si to zasloužili zapnutý, ne?
Burn in hell.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

wector píše:tak nejak, taky se s tim uz nenervuju. Ale mam podezreni, ze to je schvalne - ted na foru travim jeste vic casu, protoze vsechno kontroluju a pritom vzdycky narazim na neco novyho. To je chytra taktika od adminu :)
No.. podle me.... u lidi, co jsem chodi dyl to ma spise opacny efekt.. ja uz jsem se na pct4u neobjevil ani nepamatuju.. podle me nejsem sam.. upada to tady cim dal tim vice.. a to nejen prizpevkama, ale jak je videt, tak posledni dobou i technicky.. funkcnosti.. :o
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“