Sledovani clanku se samovolne vypina...
- Maxtor
- Začátečník
-
Sledovani clanku se samovolne vypina...
No.. tak jsem nadsene zjistil, ze se mi vypinaj sledovani clanku.. nevim, jestli si na me nejakej mod zasedl, nebo co, ale uz me to pekne ser*...
Zacalo to po ohnivych diskuzich o CzechTeku, tak mi reknete, co si mam myslet...
Zacalo to po ohnivych diskuzich o CzechTeku, tak mi reknete, co si mam myslet...
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
afaik by to normální jev být neměl...shadow píše:Není to tak, že pokud uživatel dlouho nepřispívá do daného threadu, sledování se mu skutečně samo vypne ? Toho jsem si všiml už dávno a myslím, že to je normální jev nebo není ?

"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- wolf00
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník
-
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Berete ohled na to že vám přijde oznámení o novém postu teprve tehdy, když jste si ten nový příspěvek přečetli? (eh, to asi není moc srozumitelné, napíšu to jinak)
1. někdo napíše příspěvek
2. odepíšete mu a tím pádem zapnete sledování
3. odepíše někdo další (a další a další a další)
4. přijde vám jen jedna zpráva o novém příspěvku (jen o tom prvním nepřečteném a další se ignorují dokud jej nepřečtete)
5. přečtete si nový příspěvek...
...a tak porád dokola (od bodu tři)
(funguje to tak nebo se mýlím?)
1. někdo napíše příspěvek
2. odepíšete mu a tím pádem zapnete sledování
3. odepíše někdo další (a další a další a další)
4. přijde vám jen jedna zpráva o novém příspěvku (jen o tom prvním nepřečteném a další se ignorují dokud jej nepřečtete)
5. přečtete si nový příspěvek...
...a tak porád dokola (od bodu tři)
(funguje to tak nebo se mýlím?)
Francie ... sladká Francie
- Maxtor
- Začátečník
-
No nejak tak by to snad fungovat melo... jakoze oznameni mi kvuli kazdymu postu samozrejme nechodi..
Ja mam problem ale v tom, ze stranky na kterych jsem vesele diskutoval maji najednou sledovani vypnuto... proste treba stoobiho mod.. sem tam neco prihodim.. sem tam kouknu.. a najednou 14 dni nic..
Tak se po tech dvou tydnech koukam, co se deje a zjistim, ze v tomto threadu mam sledovani vypnuto...
Ja mam problem ale v tom, ze stranky na kterych jsem vesele diskutoval maji najednou sledovani vypnuto... proste treba stoobiho mod.. sem tam neco prihodim.. sem tam kouknu.. a najednou 14 dni nic..

Tak se po tech dvou tydnech koukam, co se deje a zjistim, ze v tomto threadu mam sledovani vypnuto...
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník
-
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
15.července jsem si nastavil sledování tohoto tématu http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40813 a dnes mi bez problémů po více jak měsíci přišlo upozornění... 

Bathory
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník
-
Ale dyt ja se nehadam.. to nebyl vypad.. 
Me se taky stane, ze mi sem tam prijde upozorneni na nejakej starej thread.. ale jak rikam.. nektery temata se mi posledni dobou porad dokola vypinaji..
hehe.. zrovna ted jsem se schvalne zase kouknul na stoobiho mod.. a co myslite.. vyplej.. proste to jeden den zapnu a druhej den je to zase vypnuty..
A rikat vam, ze me to fakt pekne se*e asi nemusim...

Me se taky stane, ze mi sem tam prijde upozorneni na nejakej starej thread.. ale jak rikam.. nektery temata se mi posledni dobou porad dokola vypinaji..
hehe.. zrovna ted jsem se schvalne zase kouknul na stoobiho mod.. a co myslite.. vyplej.. proste to jeden den zapnu a druhej den je to zase vypnuty..

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
me tooDr Meduza píše:taky uz sem to parkrat pozoroval
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- honny
- Středně pokročilý
Jeden z mala threadu co sem mel sledovany - tento - se po temer roce ozval... A dosel mejl 

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
- Maxtor
- Začátečník
-
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
toto je vicemene neresitelny problem. tohle forum uz je relativne velke, hodne uzivatelu, hodne threadu, hodne prispevku...jediny zpusob vyreseni toto problemu je
a) zvyknout si na to (imho neni problem, protoze pokud po tom systemu nechcete, aby si to pamatoval PO MESICI, ale staci vam nekoik dnu, tak to funguje dobre)
b) slozit se a zakoupit jine forum
a) zvyknout si na to (imho neni problem, protoze pokud po tom systemu nechcete, aby si to pamatoval PO MESICI, ale staci vam nekoik dnu, tak to funguje dobre)
b) slozit se a zakoupit jine forum
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."