uroven diskuzi pod clankem

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Digitaldoom píše::lol: Shadowe Shadowe Shadowe ... občas mám pocit že si z nás utahuješ a to co říkáš nemyslíš vážně teda doufám že nemyslíš vážně ...
Jiste, ze to nemysli vazne, proto to pak vzdycky 5x edituje ;-) :-D

Ale ted k veci :) To jak se nekdo vyjadruje pod clankem je samozrejme neprijatelne a novy system by mel umoznovat diskuzi vice moderovat, na to vsak asi nebude dostatek lidi a casu... konkretnejsi odpoved vam musi dat povolanejsi (Joro) nez ja - vice o tom je bezpredmetne diskutovat.

Spojit web.mag s forem zrejme nepujde nebot ani predchozi (asp) ani stavajici redakcni system nebude umoznovat propojeni databazi - mozna po nejakem rozsahlesim doprogramovani. Svou roli by mohl hrat i fakt, ze kazde bezi jinde.

Ad Hulan - za vetsinu vyroku si muze sam svym pristupem, kdy nejen, ze jde proti proudu, ale neuzna argumenty diskutujicich, kteri (bohuzel pro nej) maji vetsinou pravdu...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Wilik píše:Spojit web.mag s forem zrejme nepujde nebot ani predchozi (asp) ani stavajici redakcni system nebude umoznovat propojeni databazi - mozna po nejakem rozsahlesim doprogramovani. Svou roli by mohl hrat i fakt, ze kazde bezi jinde.
Taky si myslím a navíc, co brání autorům článků, aby si diskusi pod nimi moderovali sami. Ostatně by to bylo to nejlepší řešení, protože v některých se píšou tak neuvěřitelný věci (jako nedávno v článku o Blu-ray ;-) ) , že nad tím kolikrát zůstává rozum stát a autor si o lynčování doslova říká.

..... čímž samozřejmě netvrdím, že se mu má sprostě nadávat 8-)
Bathory
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Kdo je vlastně teďka šéfredaktor, ono se to furt mění a nikde to není napsané, ten by se měl tady k tomu vyjádřit... Jelikož je potřeba s tím něco dělat, jelikož Lidí s úrovní vyjadřování v podobě Hulánů Digitaldoomů je neustále více a tokové to chce usměrnit, nebo vystrnadit, už teď se z toho tady stává druhé živě tak, aby to nedopadlo ještě hůře...
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Wiruss píše:Kdo je vlastně teďka šéfredaktor, ono se to furt mění a nikde to není napsané, ten by se měl tady k tomu vyjádřit... Jelikož je potřeba s tím něco dělat, jelikož Lidí s úrovní vyjadřování v podobě Hulánů Digitaldoomů je neustále více a tokové to chce usměrnit, nebo vystrnadit, už teď se z toho tady stává druhé živě tak, aby to nedopadlo ještě hůře...

:shock: :sad: doufám že je to jen tvůj názor :(
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Digitaldoom píše:
Wiruss píše:Kdo je vlastně teďka šéfredaktor, ono se to furt mění a nikde to není napsané, ten by se měl tady k tomu vyjádřit... Jelikož je potřeba s tím něco dělat, jelikož Lidí s úrovní vyjadřování v podobě Hulánů Digitaldoomů je neustále více a tokové to chce usměrnit, nebo vystrnadit, už teď se z toho tady stává druhé živě tak, aby to nedopadlo ještě hůře...

:shock: :sad: doufám že je to jen tvůj názor :(
Dokud se budeš chovat tak, že ostaní teré neznáš, budeš urážet tak myslím, že to nebude jen můj názor, sice v tom označení máš jistou pravdu, ale ne zcela takže... :wink:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Ona ta úroveň pod články na českém internetu je obecně všude celkem stejná. Na www.novinky.cz je někdy taky docela zajmavé počtení.

Má někdo přehled, kolik lidí z fora čte PCT a kolik čtenářů PCT je registrováno tady?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Ano, úroveň diskuze se odvíjí od inteligence diskutujících. Jediná možná regulace je zvýšení inteligence a rozhledu diskutujících :) Slušné chování by pak mělo přijít s tím samo, pokud není člověk od základu špatný.

Podle mě je řada lidí, co čte pravidelně jen fórum, ale vlastní magazín už moc ne. To je takové to tvrdé jádro komunity.

Domnívám se, že magazín čte ale určitě obecně daleko více lidí, než je zdejších, především pravidelných, uživatelů fóra. Diskuzní auditoria jsou přítomny i na samotném webu, kdo chce, tak pro něj jsou anonymní, tak proč se nějak registrovat a vázat se nějakou komunitou. Obvyklé uvažování: na to stejně nemám čas. Magazín si přečtu, proč ztrácet čas nějakým raděním...
show must go on..
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

shadow píše:Magazín si přečtu, proč ztrácet čas nějakým raděním...
//možná se zdá příspěvek trochu úplně mimo, je to z toho důvodu že jsem se přehlédl a pojal jsem to jako "proč ztrácet čas nějakým registrováním" ... omlouvám se

Tak ale v tomto případě si musíme vůbec uvědomit, zda takového čtenáře tady chceme ...
Ale pokud bych to bral čistě ze stránky seznam.cz, tak určitě stojí PCT o co nejvíce bannerových impresí - tzn. pokud někdo napíše flamový post, kde někomu nadává, tak na něj pravděpodobně někdo reaguje, onen pisatel jde zpět ... a máme tu tisíce impresí navíc
-ovšem druhý aspekt je to, zda je to vůbec morální a pro návštěníky přípustné mít "sprosté" nemoderované diskuze... to by totiž mohlo mít dopad opačný

Osobně bych navrhoval nutnost registrace na stránkách magazínů s nutnou validní emailovou adresou a u každého postu začátek IP adresy pro veřejný obraz ... prostě aby lidi nepojali že je to tak anonymní jako je to teď...

Bral jsem to trochu do extrémů, tak se nelekejte - pro ty co to třeba nevědí - seznam.cz je ten kdo prodává reklamy na PCT
Francie ... sladká Francie
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Já myslel, že seznam vlastní celou PCT... :twisted: Ale já bych to pojal taky tak, jak navrhuje sovička jde, ale o to, že ani tam kde takovéto věci fungují není diskuze o mnoho lepší viz. živě... :wink:
Yngwie
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Diskuze pod clanky

Příspěvek od Yngwie »

No abych rekl pravdu, tak silne zvazuju moznost diskuzi jen pro registrovane uzivatele, kteri pro neslusne chovani muzou dostat ban na psani prispevku (ne na cely web).

Jinak vetsina diskuzi je totalne o nicem, takze kdyby se vyply uplne, tak by to taky nebylo od veci :-D . Jeste jsem snad nezazil nejakou konstruktivni debatu o necem. Jedine na co ctenari pooukazuji je chybna barvicka v grafu nebo preklep v textu ... nebo dokonce autora oznaci za blbce aniz by o tematu neco vedeli. Proste nadhera:-)
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

shadow píše:No, podívej, myslím, že, kdo je tady zejména urážen, je Radek Hulán (viz i výše "magor" nálepka od DigitalDooma. ) A to často naprosto zbytečně od pár závistivejch a nepřejících lidí.
Nadávka od teenagera mě nemůže urazit. Kdyby ti lidé věděli, co mám za sebou, mluvili by jinak :-) Je mi 32 let, a prožil jsem toho víc, než 10000 teenagerů dohromady (ať už to má být poznání, sex, vědomosti, cash či manipulace lidmi - viz můj web, i ty nejvíce "ujeté" články jsou z 99% de-facto autobiografická realita), takže nějaký vulgarismus, kterým si daný teenager zvyšuje svoje sebevědomí, mě skutečně nerozhází.

Sám se ale pozastavuji nad tím, proč jsem pro teenagery tak mimořádná osobnost, protože u řady článků, kde něco komentuji, se 90% komentářů poté obrací na mě OSOBNĚ, nikoliv na můj komentář či na daný článek. Prostě diskuse o Radku Hulánovi převáží zbytek. Zajímavé, moc zajímavé. :-) Ale neřekl bych, že to je přínosné, je to jakýsi davový komplex z Radka Hulána, přiživovaný tím, že na mém webu http://hulan.cz/blog/ se podobné výkřiky neublikují, a teenager je poté nasraný, a chce mi to "nandat" jinde. Tolik moje velice zjednodušená teorie..

Je fakt, že na svém webu s lidmi "mírně" manipuluji, a chápu i jejich teenagerovské nasrání, ale stejně, vždy mě překvapí (=mile pobaví), jak je hluboké :-))
tnema
Začátečník
Začátečník

Re: Diskuze pod clanky

Příspěvek od tnema »

Yngwie píše:silne zvazuju moznost diskuzi jen pro registrovane uzivatele
Naprostý souhlas, již to mělo býti dříve, to by lidi vážili svá slova, a také možná "oni" anonymové mohou být registrovaní uživatelé(kdo ví).
ntb alzabook/rtx3070
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

RadekHulan píše:.............
Já si Tvých některých příspěvků vážím, nicméně Tvůj slovník a narážky v některých diskuzích do slušné společnosti jaksi nepatří..... Ani se nedivím, že to bylo v diskuzích pod článkem promazáno - i Tvoje příspěvky. ;-)

Nikdo nesežral celou moudrost světa, a ani Ty. ;-)
RadekHulan píše:a prožil jsem toho víc, než 10000 teenagerů dohromady
To ale zdaleka nejsi sám.... :wink:
Naposledy upravil(a) Shit dne ned 28. srp 2005, 09:42, celkem upraveno 1 x.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Omlouvám se Smithovi a dalším, že přispívám do locknutého threadu, nicméně výše jsem na toto téma také reagoval a dnešní příspěvky nemůžu nechat bez odezvy.Omlouvám se též za OT.

Rozhodně nesouhlasím s "davovou nenávistí" té "většiny" vůči tobě Radku a jejich urážkami a nijak se na ni nehodlám podílet. Nicméně asi není správné oplácet "davu" stejnou mincí. Asi není správné (a slušné) dávat na odiv svoji (údajně) vysokou inteligenci a povyšovat se tím nad ostatní. Je vůbec otázkou, zda je vhodné se vůči "davu" takto silně, zdá se mi, za každou cenu vyčleňovat. Domnívám se, že sám si tím přidáváš dříví pod kotlem a eskaluješ zbytečně situaci. Někdy je lepší nereagovat a na urážky od "teenagerů" se vykašlat, neb jak sám píšeš, ty tě nemohou rozházet. Nevím, možná tě to baví, možná tě ta válka proti "teenagerům" těší a umožnuje ti ukojit tvé zřejmě dost vysoké ego, ale pak se nesmíš divit, že se z každé diskuze, kam přispěješ, stane diskuze o tobě.

Jistě máš pěkný blog, ale možná by jsi si v té Praze mohl uvědomit, že nejen kolem tebe se točí svět. Jak ukazují tvé dnešní příspěvky, musím se tímto DigitalDoomovi omluvit....

Jak říká Shit, trochu pokory a skromnosti a především slušnosti nikdy neškodí. Uvědom si to , prosím. Jinak tě za chvíli bude nesnášet celá IT komunita. Odpověz si na otázku, jestli toto opravdu tak moc chceš, že ti podobné arogantní postoje za to stojí.

píšeš:
Je mi 32 let, a prožil jsem toho víc, než 10000 teenagerů dohromady (ať už to má být poznání, sex, vědomosti, cash či manipulace lidmi - viz můj web, i ty nejvíce "ujeté" články jsou z 99% de-facto autobiografická realita),
To je opravdu něco, čím by se měl člověk chlubit. Myslím, že ve tvých 32 letech bych byl s glorifikací svého úspěchu poněkud skromnější. Aneb, dokud nezasadíš strom, nepostavíš barák, nezaložíš rodinu a nevychováš děti, v podstatě si nic ještě nedokázal ;-).

Trochu slétni z oblaků a všem nám bude líp.

Unlock pro případnou reakci Radka Hulána. Ještě jednou se omlovám Smithovi a dalším uživatelům fóra. Ale jsem toho názoru, že diskuze není dokončena a měla by rozumně pokračovat. Připomínám, že jakékoli urážky, jako výše vůči Shitovi, nebudou tolerovány. Diskutovat v podobném flame duchu se na tomto fóru nebude !. A pokud možno prosím diskuzi na vlastní téma threadu, tj. úroveň diskuzí pod článkem, tj. ne jako já v tomto postu :oops:
show must go on..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

RadekHulan píše:A pokud se takovýto teenager, holobrádek, ke mě chová drze, a já jsem si na 100% jistý že mimo je on, dělám si z něj klidně srandu. Jako před chvílí ze Shita...
Byl bych rád, pokud chceš pokračovat tímto tónem, aby jsi mě (jelikož mně je 41 let) začal vykat a veřejně se mi omluvil. Co je moc, to je moc.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

RadekHulan píše:Také jsem byl asi takový :-)
no vida. Tak se zkus na chvíli vrátit před překotné dospívání a budování ega a zkus být víc nad věcí.
tvá teenagerofobie je nejaka zvlástní. Proč ? Ja s teenagerama problem nemam, jen jim závidím :roll:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Shit píše:Co je moc, to je moc.
Blázna jsi ze sebe udělal jen sám, reagoval jsem, jak sis zasloužil. NEmyslím si to sám, přečti si komentáře ;-) A nejlepší by bylo, kdybys už mlčel, já do tebe taky pořád nereju. Ach jo...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Takže jsem tady promazal všechno, co sem nepatří a vidím to tak, že se vrátíme k původní diskusi. Přestaňte se tady napadat a vytahovat, to platí hlavně pro Hulana, protože tady na to nikdo není zvědavej.

Snad nechcete, aby se k vůli jednomu člověku nadobro zamknul celý thread.

Pokud je to nutné použijde SZ a tam si nadávejte třeba celý rok!

Platí to pro všechny, takže konec narážek!!!
Bathory
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

:lol: už sem si řikal kdy to najde :lol: a kdy to tu rozpoutá ... víme kdo :oops: :wink:

BTW: jj shadow koukám že už víš o čem jsem mluvil ... to se pak slušné výrazy popisující skutečnost hledají skutečně obtížně ;)

Jinak tak to připívání udělajete jen pro registrované a je to ... umoderovat to zvládně i autor článku ... ;)

EDIT: :baa: podemnou :bigups:
Naposledy upravil(a) Digitaldoom dne ned 28. srp 2005, 22:49, celkem upraveno 1 x.
TheRoot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Registrace

Příspěvek od TheRoot »

Timto dekuji za povinou registraci pri psani komentaru, doufam, ze to opravdu zvysi uroven diskuse.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“