Odkud se konektíte k Internetu?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Co je to Dial-up :wink: To je klasická telefoná linka :?
Warlord
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Warlord »

ja mam doma kabelovku 320/96 za 1500,- bez omezeni dat (v zari maj udajne zvysovat na 512) a v praci Wi-Fi 256/256. takze pohodicka :-D sem stastnej jako blecha ze nemusim resit vsechny ty prasarny kolem ADSL a Dial-Upu :evil:

Jinak kdybych si hodlal poridit ADSL tak bych spise uvital zlevneni nez zvyseni rychlosti.... 256 za 1000 a 128 za 500 by bylo fajn :wink:
Dade_Marfi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dade_Marfi »

od vcera GPRS a spokojenost naprosta ...
..:: Nas-Net.org ::.. programing,build-up and management networks,development,freenet,education
xp master
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od xp master »

Jsem na dovolený v Čechách a musím se připojovat přes dial-up. To je STRAŠNÝ :cry: . Jak to někdo může vydržet ?
Rychlý internet je návykový, proto si to dobře rozmyslete, než si pořídíte rychlou linku :wink:
djyoyo
Nováček
Nováček

Příspěvek od djyoyo »

Ja som správcom na základnej škole a je tu ISDN 64
AMD ThoroughBred 1700+@12,5*150 JIUCB 0251RPDW, ASUS A7N8X DeLuxe rev. 1.04, 256 Ram DDR PQI 333 mhz, VGA Manli ATI Radeon 8500 Vivo 64 MB , WD 80 GB 7200 ot. 8MB cache
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

xp master píše:Jsem na dovolený v Čechách a musím se připojovat přes dial-up. To je STRAŠNÝ :cry: . Jak to někdo může vydržet ?
A co mám dělat? ADSL v mém bydlišti není technicky dostupné, mikrovlna je drahá a CZFree tu nemá signál... GPRS je ještě pomalejší a ISDN není pomoc, ani mě nenapadne připlácet Telecomu za něco tak prehistorického...
Veterán
dutch3s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dutch3s »

pres TESmedii(kabel-200/100),platim 1199.-Kč mesicne a po preneseni 5GB dat se mi zpomali na 64/32 :)

AMD64 San Diego 3700+/4x 512MB DDR500 Kingmax HC/DFI LP UT nF4 Ultra-D/80GB SATA WD/80GB SATA Seagate/200GB IDE Seagate/320GB SATA WD/Leadtek 6600GT EXTREME/LG 4160/Eenermax Liberty 500W/LCD Samsung 913N 19"/MX510 on fUnc sUrface...
=Karneval 5000/500=
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

dutch3s píše:pres TESmedii(kabel-200/100),platim 1199.-Kč mesicne a po preneseni 5GB dat se mi zpomali na 64/32 :)
Kdybych mel toto pripojeni, tak bych byl pripojenej od rana do vecera!
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Zlo!!!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zlo!!! »

Já mam doma WiFi a stačí mi, ADSL je aspoň teda pro mě zatim drahý.
deI.IMpearator

muhehe

Příspěvek od deI.IMpearator »

HEHE lamky, sedim si na kolejich VUT a f absolutnim klidu uzivam sily GIGABYTOVE site...
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

v praci bezdrat :)
doma dial-up :old9:
It's free software and it gives you freedom!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

V praci jedu na WIFI a doma nemam radsi nic :D dávat si do novyho bytu linku za nevim kolik tisic jen kvuli netu, kterej mi bezi celej den v praci mi prijde jako krmeni dravy zvere (čti: telekomunistů)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

pajosh
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajosh »

Zatim se mi jevi nejvyhodneji net pres kabelovku. Alespon u nas je to za peti babu a bez omezeni, lec vlastne protokolove sem omezeny...
Noutbúk C 900MHz s mysi a klavesnici. Aj displej to ma.
vlašo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlašo »

Ja mam v praci optiku 10Mbit/s a doma wifi (czfree) 192 kbit/s.
lopino
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lopino »

konektim sa s roboty /t1/ a slape to velmi dobre 8)
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Já mám v práci 100Mb/s (FF UK Hybernská - součást Pražské akademické síťě PASNET) a doma Dial-up.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
globalkiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Wi-Fi Wi-Fi :D

Příspěvek od globalkiller »

Doma Wi-Fi :) 256kB/s. V práci pracuju,ale taky to tam lítá pěkně.
Main PC: AMD Athlon 2500+@2,31 GHz (11x210),Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.7+ 160GB,GeForce 2 MX400 64MB,Yamaha CRW-F1
Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21",IntelliMouse Explorer 2.0
Hidden & connected.

Mam cernej wi-fi pripoj.

Příspěvek od Hidden & connected. »

V praci wi-fi 128Kbit/s bez datoveho omezeni, ale vysi na nem az 80 lidi, ale je to zadara. Doma wi-fi 1Mbi/s bez datoveho omezeni, zrizovaci poplatek byl 6000,- Kc (s kamosema jsme si vybudovali takovou malou komunitni sit a 6000,- byla investice kazdeho z nas). Bez datoveho omezeni a vysi nas na tom asi 15 na jednom ip. Zatim jedem zadara. (proste cernej pripoj) 8) . Nas jediny mistni poskytovatel wi-fi internetu to nema absolutne vubec zabezpecene (je to tezka lama), tak to berem jako testovaci pripojeni, dokud si to nezabezpeci. To muze byt za tyden nebo nikdy (az si to zabezpeci na, pro nas prijatelnou uroven :twisted: (az se pres to nebudeme schopni dostat :cry: ), tak mu za to i budeme platit). Jsme omezeni jenom tim, ze se musime dobre maskovat a z toho plyne nekolik omezeni :x , napriklad e-maily si pro jistotu vybirame pres dial-up a nefungujou na netu nejake veci, treba hrani her pres i-net. Ale surfovat se s tim da a stahovat taky. Zadarmo! No neberte to. :lol: :lol: Jo a parime porad same lan games. CS, Quake 2,3, UT2003, UT, Half-Life, Medal of honor: AA, Battlefiel 1942, NFS 3-6, Serious Sam, Serious Sam: SE, Midnight Club II, pak hafo strategii atd., atd., atd.. :-D :-D
spalovac
Nováček
Nováček

Re: muhehe

Příspěvek od spalovac »

deI.IMpearator píše:HEHE lamky, sedim si na kolejich VUT a f absolutnim klidu uzivam sily GIGABYTOVE site...
Tak nech toho uzivani si GIGABYTOVE LAJNY!!! a mazej se ucit!!!nebo te z te skoly vyhodi a otec te sereze tak,ze si mesic na prdel nesednes :)
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

Cozze 256Kb/s bezdrat ?? cozze ?? neomezny data a rychlost jak svin ?? cozze ?? Doma to staci :) mno a kdyz jsem obcas na praxi tak rovnou u poskytovatele internetu ktery jede neco okolo 64Mb/s :-D
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“