UFO: Aftershock je GOLD

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Btw. ja nemecky umim jen tak, abych se dostal na nadrazi :)
Ale zachytil jsem tam vetu "..der mod ist tot..."

Jak to tedy je pls?
Za neznalost jazyka germanskeho se stydim velice :sad:

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Ze to sem do UFA cpu, ale vzhledem k tomu, ze jsme nacli JA2...zaujalo me:

E5 Brigade http://www.gamespot.com/pc/strategy/bri ... e=previews

Alfa: Aniterror http://www.gamespot.com/pc/strategy/alf ... e=previews

[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

BRKO píše:Wolfe, diky za info.
Ja uz ale JA2 zkousel. Jako hry si rozhodne nevybiram podle grafiky, ale tato hra je uz na me moc. Imho vypada desne. To vis, nejsem pc hrac pametnik, na pc hraju az od r. 2001, takze vsecko starsi se mi zda nehezke a anticke :)

Ale jako herni princip a duch hry jsou skvele, kez by se nekdo chopil predelavky...
tak ted si me celkem urazil.. JA2 povazuji za jednu z nejlepsich her. To ,ze vypadal jako "malovany" mu rozhodne na krase neubira... me se nelibi zase ty predelavky do 3D co tu linkujes

a ted se zeptam nevite nahodou jak zprovoznit X-COM: apocalypse pod Win XP?!
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

[CZ]mike píše:a ted se zeptam nevite nahodou jak zprovoznit X-COM: apocalypse pod Win XP?!
Zkus nějaký emulátor nebo Microsoft Virtual Machine
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

HADES píše:Zkus nějaký emulátor nebo Microsoft Virtual Machine
Microsoft Virtual Machine=MICROSOFT VIRTUAL PC 2004 ???

pokud ano tak to mi nejde, nainstaluji W98 nainstaluji hru ale pri spousteni hry se to sekne

ale zkusim jeste dosbox
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

[CZ]mike píše:Microsoft Virtual Machine=MICROSOFT VIRTUAL PC 2004 ???
Jo, to jsem myslel, nějak se mi popletl název:)

//edit: pod DosBoxem by to mělo jet od verze 0.61
http://dosbox.sourceforge.net/comp_list ... 9&letter=X
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

HADES píše: //edit: pod DosBoxem by to mělo jet od verze 0.61
http://dosbox.sourceforge.net/comp_list ... 9&letter=X
nepodarilo se, hru sice nainstaluji ale uz pri instalaci to nedetekuje cdrom. No nebudu se v tom vrtat a letim si obstarat W98 :oops:

//edit: AHA! ono to funguje jen v Dosboxu 0.61 ,v 0.65 to nedetekuje cdromku :oops:

//edit2: tak nic ani pod 0,61 sem to nezprovoznil
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: UFO: Aftershock je GOLD

Příspěvek od BRKO »

UFO Extraterrestrials hral nekdo?
Na konec letosniho roku je koukam oznameny druhy dil.

Ja prave dohral Aftermath a stejne jako pred tema 6 lety me to bavilo. Dal jsem si 150 bojovych misi a nijak me to nenudilo. A 1024*768 na 19" taky v pohode.
Dalsi v Ufo Trilogie je Aftershock, ale nejak se me ta hra nezda hlavne vizualne...kdysi jsem to rozehral, ale musel jsem myslim brzo skoncit kvuli praci tehdy. Pamatoval jsem si to jako dobrou gamesku, ale ted uz mi to tak neprijde, i kdyz jsem odehral jen 3 mise. V porovnani s Aftermath je to nejaky moc kulaty, vesely a mirne preplacany (napr. ukazatele nad postavickama vojaku a monster). Remcam a to jsem nikdy nehral xcom :D
Tak se ptam na to UFO:ET .)

Btw. jak Vam UFA jedou na laptopech? Na 32bit win7 jede jen AM. Pres prolezeni vsech webu o ufech a patchovani mi AS a AL nejedou. Na desktopu vse ok.

huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

BRKO píše:UFO Extraterrestrials hral nekdo?
hral jsem to a je to takove rozporuplne, tuhle hru delala na kolene parta fanousku stareho xcomu a i kdyz na konci sehnali vydavatele tak to na te hre je poznat

grafika a animace jsou strasne, je zkratka videt ze nemeli prostredky, napriklad kdyz vystrelis davku tak se spusti 3x po sobe animace jednoho vystrelu :-), ale je dulezite nenechat se tim odradit

samotna hra je vlastne pradelavka klasickeho x:comu, na mape planety zakladas a vylepsujes zakladny (hangary, laboratore, vyrobni haly, nemocnice atd), je tu spoustu technologii k vynalezeni, spousta zbrani/predmetu/stihacek/prepravnich letounu/tanciku k vyrobeni, zvlaste ze zacatku nevis co driv, coz je super
pak prileti ufo, posles stihacky, sestrelis ho, posles vysadek. mise jsou tahove, kazdy vojak ma urcity pocet action pointu, za ktere se muze hybat nebo strilet(podle nekolik moznosti - mirena strela, od boku,davka..), takze opet klasika, ktera nemuze zklamat

potud by se vse zdalo ok, bohuzel postupem casu se zacinaji obevovat docela hloupe chyby, napriklad ze zacatku je na vyber mezi hodne typy zbrani (utocne pusky, kulomet, plamenomet) takze si specializujes jednoho vojaka treba na tezke zbrane, dalsiho jako snipera apod, bohuzel jak jde vyvoj technologii dopredu, tak s kazdou novou zbranovou technologii je ze zacatku k dispozici nova utocna puska, nova kulomet, atd, ale v pozdejsich fazich uz nejsou nove verze kulometu nebo jinych specialnich zbran, takze ve vysledku mas vsechny vojaky stejne vycvicene, stejne vyzbrojene a ve stejnem armoru, protoze existuje jen jedna nejlepsi puska/armor ke kterym nejsou zadne alternativy, anebo pokud existuji tak jsou radove horsi
dalsi neprijemna vec byla, ze v jedne fazi hry jsem mel vsechno vyzkoumano, nejlepsi mozne vybaveni u vsech vojaku, ale cekal jsem skoro 2 herni roky(=hodne dlouho) az prileti novy typ ufonu, abych mel podklady pro dalsi vyzkum, takze to byla dost nuda, protoze mise byly skoro stejne a nic jsem z nich nemel :-(

kdyz to shrnu tak ufo-extraterrestrials je mirne nadprumerna budgetovka, s pekne propracovanym zacatkem, ktera casem dost ztraci dech, jakoby vyvojarum dosla chut nebo cas nebo penize nebo mozna vsechno dohromady
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Diky moc za odezvu :)

Na Steamu je aktualne verze UFO: ET Gold, ktera by snad mela obsahovat nejake ty zakladni opravy. Odezva na ni lepsi nez na puvodni verzi zda se. Sice je skoro 2x tak draha jako na ne-gold verze na Gamersgate, ale coz. Az se teda prokousu Aftershockem a Afterlightem (coz me ucini odolnym proti chybam ufích her) tak bych se pustil i do tohodle. Snad to vyjde letos :D

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“