Vietcong 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Riss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Riss »

Thellwin píše:Takže moje první poznatky z dema :

Moc HW náročný o neni, hraju na 1024/32 full (bez AA a AF) a naprosto v pohodě. Jediný co mě štve, je zvuk, kterej občas blbne. Původní Vietcong jsem viděl jenom jednou a řekl, bych že grafika o moc lepší není, ale může to být jenom můj subjektivní pocit. Každopádně to žádný grafický orgie nejsou.

Ke hře toho zatim moc říct nemůžu, protože jsem se neusále válel mrtvej na zemi, nějak mi to nešlo :oops:
nezkoušels vypnout HW akceleraci v DirectX ? ( stejně jako v GTA SA )
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

uviedol si link na video, v tejto teme by mala prebiehat diskusia o MP demo :wink:

osobne som si to stiahol, skusil, som pozitivne prekvapeny hranostou, je tam fakt dost serverov...bohuzial, horsie je to s plynulostou, na plnych sa mi to na 9600xt a AthlonXP 3000+ na niektorych miestach vlecie, az seka...
takze optimalizovat chlapci, optimalizovat....
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

eraser007 píše:
uviedol si link na video, v tejto teme by mala prebiehat diskusia o MP demo :wink:
Super, takže můžu založit ještě jednu kde se bude zabívat Single Player, pak třeba na nastevení atd atd ;) Koukni se na datum postů a uvidíš ;)
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

sorry za ot, ale podla mna je trosicko rozdiel medzi VIDEOM a DEMOM...
demo mozes aj hrat, kdezto na video mozes akurat civiet...
SP demo by sa mohlo capat sem, pretoze ide o DEMO :roll:

:wink:

imho debata o MP deme vo Vietcong 2 video je OT svojim sposobom, demo nieje video...
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

eraser007 píše:sorry za ot, ale podla mna je trosicko rozdiel medzi VIDEOM a DEMOM...
demo mozes aj hrat, kdezto na video mozes akurat civiet...
SP demo by sa mohlo capat sem, pretoze ide o DEMO :roll:

:wink:

imho debata o MP deme vo Vietcong 2 video je OT svojim sposobom, demo nieje video...
Co si třeba přečíst ten thread na jakej sem dal link ;) Uvidíš že se tam už o den dřív objevil link na to demo ;)
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

jj, pozeral som, ale podla mna to patri sem :)
a teraz nas modi pekne zdrbuuu, uz sa tesim :roll:
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

tak já si můžu nechat zajít chuť, s moují grafikou to nepustim ani... chce to novější verzi shaderů nebo co.. nějakou 2.0 takže mě to nepustí aby se to pustilo... njn co nadělam, takže si encham zajít chuť....
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

medzi podporovanými som zhliadol 8500/9100, co je dost divne ked udavaju minimum ps 2.0, GF4Ti su unsupported, ale ked su podporovane 8500/9100 tak skusit mozes :wink:
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

eraser007 píše:medzi podporovanými som zhliadol 8500/9100, co je dost divne ked udavaju minimum ps 2.0, GF4Ti su unsupported, ale ked su podporovane 8500/9100 tak skusit mozes :wink:
právě, že to píšu, z vlastní zkušenosti, stáh sem to, nainstaloval a tohle mi to napsalo, takže proto sem to sem dal :sad: buď sem blbej a něco sem podělal nebo to tak je.....
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

SAKRA.

Pozor všichni se staršími grafikami (jako jsem já :sad:)

Vitecong 2 na grafikách bez pixel shaderů vůbeec nerozjedete !

Kua to je od nich nehezké ! DyŤ doteď to byla super vlastnost všechn her( výjma BF2 asi a silent hill atp) prostě si vytaktovat svoj istarou grafiku a hrát na Dx 8 nebo 7. Já třeba na GF2MX400 64MB 175/155 @200/190 dohrál spokojeně, troufám si říct plynule (+/- 30fps) HL2 . . . střední detaily . . .
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mno, takže sem to teďka ráno skusil :)

Takže první dojmy, hra se načítá velmi rychle, není to něco ve stylu BF2, že si mezitím můžu udělat spoustu věcí, než se hra načte!!! Ale mě osobně to moc nezaujalo :cry: Štve mě, že se mi tam nezobrazuje HUD a musím odhadovat kam střílím, jakej mám život a kolik mám nábojů :( Stejně většinou zabíjeli oni mě, a né já je :)

Dále grafika je taková lepší!!! Není to sice BF2, ale i přesto mě docela zaujala!!!

Takže to jsou asi moje dojmy z demíčka co sem hrál asi 10 minut ;) Až se vrátím ze školy, tak to skusím důkladněji :twisted:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

spirit64 píše:SAKRA.

Pozor všichni se staršími grafikami (jako jsem já :sad:)

Vitecong 2 na grafikách bez pixel shaderů vůbeec nerozjedete !

Kua to je od nich nehezké ! DyŤ doteď to byla super vlastnost všechn her( výjma BF2 asi a silent hill atp) prostě si vytaktovat svoj istarou grafiku a hrát na Dx 8 nebo 7. Já třeba na GF2MX400 64MB 175/155 @200/190 dohrál spokojeně, troufám si říct plynule (+/- 30fps) HL2 . . . střední detaily . . .
pleteš jabka s hruškama. pixel shadery jsou záležitost DX8/9, a MX400 neumí pořádně ani DX7. jinak bez pixel shaderů nejdou rozběhnout i některý starší věci, tuším třeba Deus Ex 2 (i když to není zrovna příklad skvělý hry :-D ). záleží na enginu hry, pokud je rozumnej tak se vykašle na to co grafika neumí a potom to může běhat opravdu svižně - příkladem třeba Unreal engine.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

ja to hral vcera 30 minut (pak sem se musel venovat mlade), ale za tu chvilku me to docela chytlo. rekl bych ze hratelnost je stejna jako u MP V1, takze koho bavila 1 tak ho bude bavit i 2. Hraju to v 1024*768 vsechno na max, s 2 AA a 8 AF a jede bez trhnuti, kolik fps presene nevim, pac kdyz to pustim s frapsem, tak me to vzdycky vykopne ze pouzivam cheat.

Dneska tomu budu venovat celou noc, uz sem si obstaral obcestveni (6l burcaku a 2g sluku), to bude masox!!!
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Lukas[CZE] píše:Ale mě osobně to moc nezaujalo :cry: Štve mě, že se mi tam nezobrazuje HUD a musím odhadovat kam střílím, jakej mám život a kolik mám nábojů :( Stejně většinou zabíjeli oni mě, a né já je :)
No ale to si hrál na úroveň Vietnam že, v nižších už se HUD atd. zobrazuje :wink: ...
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GoodMan píše:
Lukas[CZE] píše:Ale mě osobně to moc nezaujalo :cry: Štve mě, že se mi tam nezobrazuje HUD a musím odhadovat kam střílím, jakej mám život a kolik mám nábojů :( Stejně většinou zabíjeli oni mě, a né já je :)
No ale to si hrál na úroveň Vietnam že, v nižších už se HUD atd. zobrazuje :wink: ...
No ale kdo mám změnit??? Všechno sem prolez a nikde sem nic nenašel jak to změnit :(
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

inak som milo prekvapeny hranostou, 120 serverov po 2. dni po vydani dema je slusne... :)
len to mohli kustik lepsie optimalizovat :(
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bezduvodny kicking

Příspěvek od liquidfunk »

Hele nevite nahodou cim by to mohlo bejt? Vzdy kdyz se s demem pripojim tak mne to hnedle kopne ze cheatuju :( neporadi nekdo?
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

nemas zapnute FRAPS ?
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

FRAPS JJ

Příspěvek od liquidfunk »

PRESNE JAK RIKAS
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“