Vietcong 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vietcong 2 (video)

Příspěvek od Walker »

Tak co rikate tomu novymu videu na VC2...je to celkem slusny ale vsimli ste si toho skubani pri vybuchu?!:..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

no jasne, to video bylo uplne rulez, nejlepsi bylo jak tam skakali ti ruzovi zajicci .

ne ale ted vazne, nemam paru o kterem videu mluvis , takze by nebylo od veci kdybys aspon hodil odkaz na to video misto toho abychm se bavili o "nejakem" videu .
0118 999 881 999 119 7253
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no video je hezký hlavě grafika ale jinak nevim co chceš v tomhle dredu řešit
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

zde není co řešit budeto skvělá hra
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

james7 píše:zde není co řešit budeto skvělá hra

vietcong 2?? o tom sem se dozvedel az z tohohle dredu, jedna rada nerikej hop dokud nepreskocis, ZNÁŠ?, nerikej ze bude skvela, to se teprve uvidi, osobne doufam ze bude aspon tak dobra jak jednicka :wink: :wink:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

já doufám, že bude mít líp odladěný engine. jednička se mi totiž dost trhala.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

z toho videa na me nic prevartnýho nekoukalo. Vietnamec vypadal spiš hůř než dobře. Na to jak je tu jednička dlouho a ty zbraně v ní jsou doteď uplně nádherně zpracované, mírné zklamání..ale viděl jsem opravdu hodně málo
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

Slezman píše:z toho videa na me nic prevartnýho nekoukalo. Vietnamec vypadal spiš hůř než dobře. Na to jak je tu jednička dlouho a ty zbraně v ní jsou doteď uplně nádherně zpracované, mírné zklamání..ale viděl jsem opravdu hodně málo
bude to stejna shitka jako predchozi dily
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

me bude stacit kdyz bude dobre poladenej engine...v 1 stal za *****......ale mam takovej pocit ze to dopadne stejne jak s jednickou... :oops:
Anticrasch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anticrasch »

to hra bude jeste lepsi nez jednicka..
Intel(R) Pentium(R) 4 Prescot CPU 3.20GHz BOX Skrin AeroCool JetMaster Jr.-SS Silver Steel Case/Silver Jet 512 DDR GoodRam Asus P4S800D-X Vestern Digital 60GB VGA MSI NX6600-VTD128 Diamond,128MB DDR3,DVI,VIVO Soud Blaster live! 5.1 LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B Euro Case 300W +CDMA :)
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Anticrasch píše:to hra bude jeste lepsi nez jednicka..
vto doufám protože jednička mě teda celkem brala, a jestli bude 2 lepší tak to bude masoooo :-D
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

no budem doufat ze to dopadne dobre......ikdyz 1 mela par bugu tak me hodne chytla....zadna jina 3d strilecky z prostredi valky me nechytla tak jako tohle.........doufam ze naplnej moje ocekavani :P
shot3k
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shot3k »

Jednička byla vynikající i když měla trochu bugů,ale dvojka bude dost vychytaná! Hlavně mě bude zajímat jak bude vypadat to město ve hře...zatim co sem četl tak to má vypadat celkem slušně, čet sem něco i o kampani za Vietcong,ale nevim co je na tom pravdy..... :)
totot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od totot »

jednotka bola skvela...hraval som to s tatkom aj po sieti a on to hral snad na vsetkych obtiaznostiach vratane najtazsej a vie to uz aj po slepiacky......takze sa na dvojku jednoznacne tesim :)))).

Ti co tvrdia ze ta hra nestala za nic.....dalej hrajte cervika :)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Zdar lidi prosim napiste nekdo dojmy z MP dema....chci vedet jak to chodi a jakej je vubec pocit ze hry tak piste vse co muzete...diky!

demo: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=15161
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Walker píše:Zdar lidi prosim napiste nekdo dojmy z MP dema....chci vedet jak to chodi a jakej je vubec pocit ze hry tak piste vse co muzete...diky!

demo: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=15161
Už stahuju, po škole budu pařit až do noci :oops: .... Podle screenshotů to vypadá slušně, snad to dám aspoň na high details ... :roll:.
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

multák vietcongu mě moc nechtnul ale singl jsem si zahrýál rád.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Vietcong2 MP demo

Příspěvek od Dr.Evil »

Tak co uz ste zkouseli toto MP demo http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=9627? Ja je mam stazeny a hned po hokne to ozkousim...
Tak piste svoje postrehy.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Takže moje první poznatky z dema :

Moc HW náročný o neni, hraju na 1024/32 full (bez AA a AF) a naprosto v pohodě. Jediný co mě štve, je zvuk, kterej občas blbne. Původní Vietcong jsem viděl jenom jednou a řekl, bych že grafika o moc lepší není, ale může to být jenom můj subjektivní pocit. Každopádně to žádný grafický orgie nejsou.

Ke hře toho zatim moc říct nemůžu, protože jsem se neusále válel mrtvej na zemi, nějak mi to nešlo :oops:
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“