6600 GT 128 MB (AGP) - ubohá hračka???

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Lukmas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lukmas »

a nepomohlo by zvetsit ram?
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

Lukmas píše:a nepomohlo by zvetsit ram?
Pokud sis všiml tak má giga...

Jinak, je to vážně divné... zkoušeli jsme taktovat procesor, paměti ap. a pořád to dělá... Nemůže být chyba v desce?
Obrázek
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Ovladace na desku nainstalovane mas?
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

Ovladače každopádně... BIOS má myslím taky poslední... Jen mě napadá, taky se mu sekal zvuk u toho sekání obrazu, ale nevím, jestli stejně... a sekalo se to i s integ zvukem...
Obrázek
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

V nastavení grafiky NFS Most Wanted jdi do Advanced nastavení a úplně dole dej Visual Treatment na LOW, u mě i kámošů se to projevilo větší plynulostí a dokonce hezčí grafikou. V biosu dej AGP apreture size na 512MB - 1/2 velikosti RAM.
Uvidíš.
JanFogas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanFogas »

AGP apreture size mi jde nastavit jen na 256 MB. Nevím čím to... Ale problém už je vyřešen. Představte si, že to dělal HDD. Po dlouhém a nelítostném boji se smrtí prohrál. Po výměně bylo po problémech...
zuzu_kuc
Nováček
Nováček

Procesorem (asi)

Příspěvek od zuzu_kuc »

JanFogas píše:Nyní si všímám, že jsem možná nedostatečně popsal problém...
Občas se oběvuje i sekání zvuku ve smyslu, že se začne trhat a opakovat.
Jo a to trhání se oběvuje dokonce ještě před tím, než začnu hrát. Když dám novou hru, hra se načte a napíše, že mám kliknout jakoukoliv klávesou. Je tam jen znak Quake 4 a trhá se to při pohybu myši...
Vzpoměl jsem si, že v Doom3 se mi to trhalo od začátku už hned v menu. Měl jsem tehdy Radeon 9600 PRO 128MB. Po koupí 6600 GT 128MB to v menu jede v poho, ale hra se přesto trhá i na nejnižší detaily a rozličení stejně jako Quake 4... :(
borec jestli si taktoval procak to to muze vej klidne tim, jaj sme v taktovani lama ale na co jsem prisel je to , že kdyz jsem si dal svuj Sempron64 3000+ na 2ghz tak se me sekal obraz asi kazdch 5sec. fsb jsem dal z 200 na 220 a pak se to sekalo, tak jsem to snizil a uz to bezi v poho. akorat jsem taktnul 6600gt ze standartu 500/900@537/1050 ale i bez toho taktování to bezelo v poho, jo a taky jestli mas 512 ram tak to je fakt malo, q4 na 1024 nerozbehas, pac to porad swapuje a to je nazabiti, takze 1024 min. cao
Smeli
Začátečník
Začátečník

Re: Procesorem (asi)

Příspěvek od Smeli »

zuzu_kuc píše:
JanFogas píše:...
...
Jestli sis všiml problém je vyřešen... 8-)
Obrázek
danduo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od danduo »

skoda ze ty hdd umiraj tak pomalu :oops:

//edit EfineSS: Bud tak hodny a priste se zdrz takovychto nic nerikajicich komentaru.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Problem je vyresen, takze neni duvod to tu nechavat otevrene...

LOCK
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Zamčeno

Zpět na „NVIDIA grafické karty“