Cus, vysel v CHIPu demo Nera7, tak jsem ho zkusil, nainstaloval a kazde, opakuji KAZDE DVD a CD co jsem chtel vypalit skoncilo s touto chybou : Write error, nespecifikicka chyba vypalovacky..., a medium v cudu.
Zkouseno v tehle kombinacich:
Na nforc4 IDE - Plextor PX4824, Plextor PX 716, Plextor PX 760 = chyby.
Pak jsem to dal na IDE PCI radic a stejny vysledek, chyby.
Nainstaloval jsem zpet Nero6 a opet vypaluju bez chyb. Mate take problemy s Nerem7?
Nero 6 alebo Nero 7
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- MkvetosM
- Začátečník

-
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
moje obstarozni HPcko je dosti naladove... zkousel jsem dve 7mickove verze (posledni 7.0.5.4).. po vypaleni CD-R nebo RW mi napise chybu ze se nezdarila fixace.. a mechanika porad pali.. klidne i 2 hodiny, dokdu nerestartuji nebo nevypnu pocitac.. pak de CDcko normalne precist
.. nejdou mi mazat CD-RW... v 6.6.xx jsem nemel problemy, ostatni 6tkove mely problemy s mazanim... fungovalo jenom full...
- seTti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- flukes
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem zkousel Nero Recode a zatezuje mi to system na 100%, je to divne, dela vam to take?
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tiez som mal Nero 7 a mal som sami problem , napriklad ukazoval uplne ine hodnoty zaplneneho disku CDRW a hlavna vec pri konverzi MP3 na CD audio mi audio sekalo v prehravaci ,este niekedy zlyhal zapis .Pocul som ze je to chybnym aspi driverom .Tolko ho vychvalovali a pripravovali a coraz vacsia verzia a coraz viac problemov .Vratil som sa ku Nero 6XXX a ziadny problem