Problém se sítí????

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

jo.ne
Nováček
Nováček

Příspěvek od jo.ne »

Když si dám v ovládacích panelech->síťová připojení->připojení k místní síti----tak mi to strašnejch paketů odesílá(500 000) a přijmá jen 900.

Jo a eště sem zapomněl...........tady na koleji máme TV server(přes net)...a tv mi běhá bez problémů.
jo.ne
Nováček
Nováček

Příspěvek od jo.ne »

Včera sem zkusil jestli třeba náhodou net nepude a ejhle-net šel(komp byl vypnutej asi 4 dny).Ale asi tak po dvou hodinách serfování se mi to zase vyplo.Asi se na desce něco zahřálo a přestalo to šlapat?Je to vůbec možný?Je to teda tou deskou?Pls help.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

jo.ne píše:Včera sem zkusil jestli třeba náhodou net nepude a ejhle-net šel(komp byl vypnutej asi 4 dny).Ale asi tak po dvou hodinách serfování se mi to zase vyplo.Asi se na desce něco zahřálo a přestalo to šlapat?Je to vůbec možný?Je to teda tou deskou?Pls help.
je to možný, sežeň si jinou síťovku a otestuj to s ní, jinak se dál nepohneš
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
jo.ne
Nováček
Nováček

Příspěvek od jo.ne »

Jinou síťovku sem taky zkoušel......(tou to asi neni)pořád to nejde:(
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

nemas nahodou na doske integrovany firewall?
nove dosky to maju. tak ho radsej neinstaluj. ja som mal s tym tiez problem a tak som ich nenainstal lebo sa mi s nim nechcelo hrat/nastavovat/ a u to facha
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“