Spadly mi FATky - help!!!
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Dony
- Středně pokročilý
- killerek
- Začátečník
-
- killerek
- Začátečník
-
- bxm
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz som doma. R-Studio preskenuje cely disk (to znamena ze tam najde zaznamy aj o veciach ktore tam uz fyzicky nie su, su len vo fatkach a aj niektore fatky su iba kopie alebo najeka rezervne celky takze ista cast z toho co ti tam pise tam uz vobec nie je). Neviem sice preco si mazal nejake file v logu ja by som to uz z primcipu nerobil ked na disku mas asi dolezite udaje lebo nikdy nevies co v takomto pripade mazes. A ved to nemusis obnovovat naraz skusk postupne a prides na to co je tvoja spravna fatka ak tam je pokial budes davam iba obnovovat a nic odtial nemazat tak by sa malo r-studio chovat ako program na undelete a niekedy sa ti moze stat ze nebude vediet nazov programu a bude treba doplnit par pismen aby vytvoril subor. Takze na uvod nieco skus a potom sa pust do celeho ale moze to aj dost trvat kym to vsetko odtial dostanes a este ked budes musiet doplnat pismenka ale aj tak myslim ze vacsinu zachraniskillerek píše:To R-studio 2.0 jsem si stahnul v plne verzi a nasel mi tam asi 30 partition (mely by byt 2) s ruznym zacatkem a velikosti. Dost dat se na tech partition opakuje a tak jsem nejake smazal z toho scan logu. Potreboval bych nejaky podrobny navod nebo stranky, ktere by se tim zabyvaly nez dam obnovu. Jeste jeden dotaz, kam se ty data obnovujou na ten spadlej disk nebo na nejake jine umisteni?
GA7-VAX 1.1(zhorela), teraz GA7-VT600L AMD XP1600@2200 (1400Mhz@1806Mhz momentalne nic), nemam cas a ani naladu s tou doskou, 256 MB DDR 333 CL 2, R9000PRO
- killerek
- Začátečník
-
- bxm
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
On ti to ani nedovoli na ten isty disk alebo na tu istu partiviu kopirovat predsa by si si mohol nieco prepisat. Tak vela stastiakillerek píše:Tak ja dam znovu Scan disku a zkusim to tak jak rikas. Kdyz neco obnovi mam to radsi nahrat nekam jinam?
GA7-VAX 1.1(zhorela), teraz GA7-VT600L AMD XP1600@2200 (1400Mhz@1806Mhz momentalne nic), nemam cas a ani naladu s tou doskou, 256 MB DDR 333 CL 2, R9000PRO
- Dony
- Středně pokročilý
ja to pod dosem poustel, pac mi lehnul systemovej disk, tak mi nic jinyho nezbylo, prace s tim mi prisla po dukladnem pruzkumu obrazovky programu docela jednoducha, vic ti bohuzel ted neporadim (po jednom pouziti programu se nepovazuju za odbornika), zkus kouknout do dokumentace k programu, co to vsechno umi a jak se to dela k tvemu specifickemu problemukillerek píše:Testdisk 5.1 mam doma taky, ale WinXP protestujou pri jeho spusteni. Musi bejt spustenej primo pod DOSem? A jeste jedna vec, ukazal mi pouze jeden disk (ten co je v pohode) s hodnotama co mi nic nerikaj.
BTW zkus ten dobrej disk odpojit, at to vidi jen ten pokopanej