Project:Tahokov

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

no dneska už to dělat nebudu, ale snad zejtra :wink:

2Woyta: Nečřikam že to je složitý, ale snad mi dáš za pravdu že by to mohlo jít nakreslit i líp ne? Třeba barevný dráty, real potenciometry a tak... Prostě tak aby to pochopili i lidé kteří v životě neviděli žádný schéma. Já jsem to taky zapojoval podle tohohle, ale i pro mě to neni nic extra... Sice tam jsou dráty přímo, ale je to prostě nepřehledný...
ondro12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondro12 »

Kopi. píše:no dneska už to dělat nebudu, ale snad zejtra :wink:

2Woyta: Nečřikam že to je složitý, ale snad mi dáš za pravdu že by to mohlo jít nakreslit i líp ne? Třeba barevný dráty, real potenciometry a tak... Prostě tak aby to pochopili i lidé kteří v životě neviděli žádný schéma. Já jsem to taky zapojoval podle tohohle, ale i pro mě to neni nic extra... Sice tam jsou dráty přímo, ale je to prostě nepřehledný...
tak to sem potom hod ok? Uz sa tesim! Rad pozrem a pochvalim niekoho snahu len preto aby pomohol druhym! 8) :thumbsup: :onfire:
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
Topey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Topey »

Kopi. píše:Prostě tak aby to pochopili i lidé kteří v životě neviděli žádný schéma. Já jsem to taky zapojoval podle tohohle, ale i pro mě to neni nic extra... Sice tam jsou dráty přímo, ale je to prostě nepřehledný...
Tak tak,mas naprostou pravdu !!! V zivote sem nic podobnyho nevidel a proto vubec nevim co s tim !!! A navic jak mam vedet z jakyho konce to zapojovat ???

//Stoobi - promazáno OT. Věci ohledně PSone displeje si řešte v jiné sekci a hlavně v jiném threadu, viz např. tady.. :evil:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Tak tady to máte. Snad to někomu pomůže, snažil jsem se :roll: :wink:
Obrázek
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Topey píše:
Kopi. píše:Prostě tak aby to pochopili i lidé kteří v životě neviděli žádný schéma. Já jsem to taky zapojoval podle tohohle, ale i pro mě to neni nic extra... Sice tam jsou dráty přímo, ale je to prostě nepřehledný...
Tak tak,mas naprostou pravdu !!! V zivote sem nic podobnyho nevidel a proto vubec nevim co s tim !!! A navic jak mam vedet z jakyho konce to zapojovat ???

//Stoobi - promazáno OT. Věci ohledně PSone displeje si řešte v jiné sekci a hlavně v jiném threadu, viz např. tady.. :evil:
2Stooby to je pocta jsem z toho celej rozpačitej :oops: :lol:
Nemusíš mít nepřátele stačí že máš kamarády.
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Kopi. píše:Tak tady to máte. Snad to někomu pomůže, snažil jsem se :roll: :wink:
Hazký teď už na tom neni nic k nechápání jen mi prosimtě pošli odkaz na nějakej ishop kde maj větší display kterej by tam šel pripojit please. Předem dík. :) :oops:
Nemusíš mít nepřátele stačí že máš kamarády.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

http://www.gme.cz
Maj tam toho víc, musíš si vybrat. Některý jsou podsvětlený některý ne. Akorát je blbý že na tomhle webu nemaj skoro žádný obrázky, takže musíš jenom podle parametrů. Jinak jestli chceš, můžu ti poslat elektronickou podobu jejich katalogu, tam je toho víc než na webu. (3MB)
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Kopi. píše:...Jinak jestli chceš, můžu ti poslat elektronickou podobu jejich katalogu, tam je toho víc než na webu. (30MB)
No, pokud nechcete otravovat Kopiho, tak je to (jednotlivý pdfka) na http://trinom.org/stazene/pctf/. Pokud si chcete stáhnout vše v zipu, tak sosejte odsud (cca 30 MB)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

A ještě bych dodal, že ten katalog je z roku 2004, takže nemusí bejt všechno aktuální - hlavně ceny.

BTW asi to tu někdo za chvíli smaže, páč je to jaksi taksi OT. Ale ten link by se mohl dát někam do FAQ...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“