Jak casto hrajete hry a ktera je nejlepsi?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jaka je podle vas nejlepsi hra soucasnosti?

Desert combat
3
4%
GTA Vice city
14
20%
Counter strike
13
19%
Jina - lepsi
40
57%

Celkem hlasů: 70
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Taky jsem hraval hodne.

Příspěvek od Nidzo »

G.O'S píše:.....Ted parim GTA Vice City....
Jo ta je velmi povedena....
Ja ted jsem uz na par dni u Vietconga......celkem me to bavi....bejt jen mise venku a porad s celym tymem hral bych to do aleluja.....ty tunelovy mise me ****
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Nejlepší hry jaké jsem kdy hrál: Ufo, Diablo1, 2 + LoD, Mafia, Colin 2+3, NFS všechny, Might and Magic 6, a ještě Never Winter Nights. A v multi jednoznačně Unreal Tournament, toho mám nahraného tak 1000 hodin při LAN parties:)
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Muj zebricek nejlepsich her: NHL93, Lands of Lore I, Duna 2, Diablo I, Fallout 1-2, Dungeon Siege, Deus Ex. Snad jsem na nic nezapomel :-D
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

NHL 93 sem jeste na 386 hral do aleluja......spolu s Dunou 2
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vice city,CMR 2&3,unreal 2, NFS H.P. 2,Mohaa

Příspěvek od liquidfunk »

Taqk tyhle kousky hraju a kdyz muzu tak treba i 12 hod v kuse.(to jej jen vyjimecne)Skoda jen ze unreal Je tak kratkej. At uz je tu ten doom III 8)
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Jestli myslis Unreal II tam te me se ohrome libil.....ale mel sem ho dohranej za tejden.......jinak peknej konec......nevim proc mel tak male hodnoceni.....
G.O'S
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Unreal II je taky dobrej.

Příspěvek od G.O'S »

Unreal II mam taky rozehrany a vcelku se mi liby, jen ho nemam cas vubec hrat. Posledni save je tak mesic stary. Ted jsem si vzpomel, ze mam rozehranej UT2003 a ze mi chyby tak 2-3 matche do konce. Ten uz jsem nehral snad ctvrt roku. Doufam ze ho pres leto zaparim aspon pres LAN. Uz mame s kamosema po meste zprovozneneje bezdrat (asi 2 dny), a jeste jsem si nic nezahral :sad: a oni pari od rana do vecer (jeste studujou a tak maji prazdniny) CS :x . Doufam, ze si s nima o vikendu uz taky zahraju. To bude mazec. 8) Doufam, ze uz jsem navypadl z formy.
GigaByte MA790GP-DS4H, AMD Phenom II X4 965 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, 4xKingston HyperX 2GB 1066 DDR2 CL5, ASUS EAH6870 ATI Radeon HD 6870 1GB DDR5, SSD Patriot Pyro 120GB, HDD Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, 500 GB, 7200ot/min, SATA II, atd. atd. atd.
G.O'S
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem si zase nezahra.

Příspěvek od G.O'S »

Tak CSko jsem zase nehral. Jinak jsem uz dojel GTA Vice city a vrhnul jsem se na Unreal II. Ted jsem nekde na zacatku, teprve jsem bojoval proti Araknidum (pavoukum). Vcelku dobra parba. Sice moc lehka ale dobra. Vietcong mam taky nacnutej, jsem tak v 3 misi. Az dohraju Unreal II, tak se na nej vrhnu. Mozna uz nekdy dohraju i ten UT 2003. :-D Uz jsem ale dlouho nehral zadnou strategii. Presneji od C&C Red Alert. To bych taky mohl neco zkusit. Co mi doporucite? I neco starsiho. V obdobi kdy vysel Red Alert az po dnesek.
GigaByte MA790GP-DS4H, AMD Phenom II X4 965 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, 4xKingston HyperX 2GB 1066 DDR2 CL5, ASUS EAH6870 ATI Radeon HD 6870 1GB DDR5, SSD Patriot Pyro 120GB, HDD Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, 500 GB, 7200ot/min, SATA II, atd. atd. atd.
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Vsechno co si vyjmenoval mam dohrany....Vietcong je dost dobry, az na ty tunely....Unreal II se mi hrozne libil, neviim proc na nej vsichni nadavali......UT2003 je hrozne lehkej (na 2 obtiznost) az na posledni misi v Deadball a pak finalovka proti Malcomovi.....pokud budes hrat Red Alert 2 tak si hned ze startu dej obtiznost hard (ci brutal nevim, jestli je to tak ci onak)........Ja si este musim dohrat Max Payne, sem asi 3 kola pred koncem......
West ho
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od West ho »

Urcite nejvic parim Vice City uz mi neco malo chybi ke konci!! jinak me vzal i Unreal2,mafie,C&C Generals ten si zapar....muzu doporucit!!!
Nej strtegie urcite jsou...Warcraft3 a age of mythology-ta me vzala moc...uz se tesim na datadisk!!!! A urcite Vietcong...moc povedenej!!!
Notebook
Notebook
Osobní PC
iPhone
HTPC
Jana
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

West ho píše:Urcite nejvic parim Vice City uz mi neco malo chybi ke konci!! jinak me vzal i Unreal2,mafie,C&C Generals ten si zapar....muzu doporucit!!!
Nej strtegie urcite jsou...Warcraft3 a age of mythology-ta me vzala moc...uz se tesim na datadisk!!!! A urcite Vietcong...moc povedenej!!!
Kolik mas procent hotove? Ja 63.
Celeronek 2000 na 3100 MHz, Grafika FX 5200 250/405 na 300/450, 256 MB RAMka. Case moding: samolepka cerne kocky s klubickem :-)
G.O'S
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Diky za rady.

Příspěvek od G.O'S »

Takze si asi brzo dam Warcraft III, pak asi to Age of Mythology a C&C Generals. Jen co dohraju Unreal II. Sice mam i nacnutej Enter the Matrix, ale jsem uplne na zacatku.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já ted začínám W3 datadisk a vypadá taky mooc hezky... ale vic se tesim na datadisk k NWN .. to teprv bude parádička.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Juspet
Nováček
Nováček

Příspěvek od Juspet »

No, mně se to docela střídá. Někdy mám období, kdy jedu Diablo II LoD, pak zase strategie - Empire Earth - u tý sedím i 12 hodin, pak už jsem prohulenej. Ale celkově nejradši Vietcong, Splinter Cell, Mafii. A špatný nebyli teda vetřelci, poprvý jsem se i bál, škoda že to není v dnešní grafice a zvuku, bylo by to super.

Athlon XP 2500+/210*10, 1,7V, DDD OCZ basic 333/420 2,6V, GF 4 Ti 4200/300-600, 19 Hyundai, 80GB Seagate, Genius 5.1 HT, Audigy SB,
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Neboj......to nahradi Doomek 3
Jana
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Nidzo píše:Neboj......to nahradi Doomek 3
souhlasim, podle toho videa na games.tiscali.cz utecu uz pri uvodni animaci a pak zpoza roku kostatkem vypnu pocitac :o
Celeronek 2000 na 3100 MHz, Grafika FX 5200 250/405 na 300/450, 256 MB RAMka. Case moding: samolepka cerne kocky s klubickem :-)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

hobbes píše:
Nidzo píše:Ja malem taky :-D
Sem zvedavej s cim prijdou ve dvojce.....treba stane z mrtvejch. :)
Maly Juniorko bude ciet pomstit smrt svojho tata! :wink:
Ano! S maminkou Sárou založí novou mafiánskou famílii a bude zase co hrát.
Chtělo by to trochu novější auta - tak kolem roku 55-78 to byla úroda - Shelby Mustang, Chevrolet Corvette, Porsche 911 Targa...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

karf píše:
hobbes píše: Maly Juniorko bude ciet pomstit smrt svojho tata! :wink:
Ano! S maminkou Sárou založí novou mafiánskou famílii a bude zase co hrát.
Chtělo by to trochu novější auta - tak kolem roku 55-78 to byla úroda - Shelby Mustang, Chevrolet Corvette, Porsche 911 Targa...
To by bylo zuzo!!! Jen by se uz to trosku zacalo podobat GTAcku
Naposledy upravil(a) Nidzo dne sob 12. črc 2003, 11:03, celkem upraveno 1 x.
.exe
Začátečník
Začátečník

AHOJ

Příspěvek od .exe »

jéééééééminkote takové hezká holka a ona sedí u PC :sad:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Nidzo píše:
karf píše: Ano! S maminkou Sárou založí novou mafiánskou famílii a bude zase co hrát.
To by bylo zuzo!!! Jen by se uz to trosku zacalo podobat GTAcku
Příběhem by to bylo dobré. Ale myslíš, že mají GTAIII lepší grafiku než Mafia? Upřímě si myslím, že Mafia je o trochu dál než GTA. Jen trochu vylepšit HW nároky... Mě se dost trhala - místy a někdy šla 1600x1200 nebo 1024x768 4xFSAA :-D
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“