Sony Ericsson K750i

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

corrado
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od corrado »

cool.user píše:
corrado píše:K750i sem mel cca 2mes. a ty fotky z ej stojej za ho..
nokia forever
http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefon ... ARI=110595
http://mobil.idnes.cz/telefony.asp?r=te ... lefony_dno

rekl bych ze jsi nic nemel dva mesice a jen tady posthuntis prispevky na bazar :wink:
Neni problem nekam upnout kopii uctenky.
fotil jsem doma porovnaval s foto z N3230
foto z SE byly takovy zrnity z nokie o dost cistci.

http://img485.imageshack.us/my.php?imag ... er27ez.jpg
http://img485.imageshack.us/my.php?imag ... er17nz.jpg
foto nejsou primo ode me ale me vypadali stejne
netvrdim ze to nemohlo byt spusobeno starym firmwerem to jsem nezjistoval.
NB Acer ASPIRE 1510
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

corrado píše: Neni problem nekam upnout kopii uctenky.
fotil jsem doma porovnaval s foto z N3230
foto z SE byly takovy zrnity z nokie o dost cistci.

http://img485.imageshack.us/my.php?imag ... er27ez.jpg
http://img485.imageshack.us/my.php?imag ... er17nz.jpg
foto nejsou primo ode me ale me vypadali stejne
netvrdim ze to nemohlo byt spusobeno starym firmwerem to jsem nezjistoval.
srovnavej dve stejne fotky porizene ve stejny cas. Tohle nema zadnou vypovidajici hodnotu kdyz udelas dve fotky za spatnych svetelnych podminek jen na jednom telefonu :wink:

Stejne tak ti muzu predhodit stovky zrnitych fotek z nokie 3230.

btw: by me zajimalo jak bys s tou nokii vyfotil treba text :wink:
0118 999 881 999 119 7253
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

co se týče toho zvuku...u siemense jde pomocí ODtool, nebo jiného nástroje, zpřístupnit systémové soubory a pak jednoduše smazat (přejmenovat) soubor zvuku foťáku. jestli takovéhle vychytávky mají i SE nebo Nokia nevím

btw: v porovnání s cx75 je ten SE o "trochu" lepší. sice skoro za dvojnásobek ceny ale proč ne že? :roll:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
doosheen
Nováček
Nováček

Siemens S75

Příspěvek od doosheen »

Je proste Cool. :-D
GreenTea
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GreenTea »

Ja si tedy na K750i nemuzu stezovat. I po tech par mesicich co je na trhu, nema ve foceni konkurenci! Nokie se muzou jit o proti nemu zahrabat :-D
Dell Inspiron 9300, K750i
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sony Ericsson K750i

Příspěvek od crashPC »

Hoya. rád bych si pořídil tenhle príma mobil :P . hlavně kvůli rozumnýmu vzhledu, vymakanější grafice oproti nokii, paměťovka, dobrý MP3 atd atd....
co mě ale šokovalo k smrti je byl fakt, že na tenhle mobil se neprodávaj originální akumulátory s kapacitou nad 900mAh. CO to KU*A JE!!!!!! tak zásadní věc mě nutí nekoupit ten telefon :-(((( a proto se ptám jestli byste mi doporučili nějakej neoriginál akumulátor, nebo prostě jinej mobil s větší výdrží, to ale nějak asi nespolknu.... Myslel sem že kucí od SE maj v hlavě mozek a ne s*ačky. další trochu zlo je cena, která by měla bejt napočet prodanejch kusů trochu jiná ale co s tim. to ale neni zas tak zlý jako ta baterka.... :cry:
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Dost dobře nechápu, proč ti to tolik vadí. Udělal jsem ti tady porovnání (doufám, že bude fungovat) podobnejch telefonů - aspoň těch, který bych ke K750i přiřadil já (vynechal jsem ostatní SE, protože jsou to vetšinou ty samý telefony akorát s jiným krytem) a když se podíváš žádnej na tom s tou baterkou není o moc líp doba výdrže Nokii 6131, která má nějvětší kapacitu (970 mAh), je podle těch laboratorních měření, který si každej výrobce provádí nejmenší. A navíc větší akumulátor většinou znamená ještě batůžek na záda, protože se nevejde do normálního krytu, co vím tak tuhle možnost nabízí třeba Nokia u modelu E50 (včera dorazivšího :) ), tam si můžeš koupit jinou baterku s vyšší kapacitou, ale speciálním batůžkoidnim krytem.

//tak srovnání nám nějak nefunguje - vybral jsem následující telefony: Nokia 6131, Samsung X700, Siemens S75 a SE K750i

// po 2. pokud ti nebude líto obětovat pár set korun navíc podívej se po Nokii 6234 (jedině u Vodafone bohužel) ta má baterku s kapacitou 1110 mAh
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jde mi o výdrž ale ne za cenu humus vzhledu. Nechápu jakej je problém udělat baterku s větší kapacitou - cenu sem ochoten podstoupit.... Vadí mi to protože zaprvý sem zvyklej z MP3 na 40h hraní, a zadruhý teď je to i mobil a mobil by prostě měl makat co nejdýl. Na ty mobily sem koukal a jako NK 6234 i 6233 mě lákaj. ale nokiláckej styl neni moc rulez.

edit: z těch mobilů co sem koukal krom SE K750i. Jinak slabý výdrže, nedostatky co se týká MP3, jako třeba nemožnost minimalizovat, chybějící ekvalizéry atd atd. je toho moc nato aby mě ten mobil nezajmal. kdyby měl samsung ten mobil promakanější FW tak jdu asi do něj...
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

OMG, tak si kup iPoda a ne mobil ! Nechapu co je to za nesmysl vybirat MOBIL podle MP3, ekvalizeru a dalsich p.....! Auto si taky budes vybirat podle barvy potahu a objemu nadrze ? MP3 prehravac je proste na mobilu "doplnkova funkce", a ohledne samotne spotreby ti odpovedel Don Martinez.
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

No ja ma K700i a na jedno nabitie mi vydrzi tyzden z toho ked kazdy den pocuvam niminalne 2 hodiny MP3 alebo radio, a nabija sa len 2 hodiny takze to podla mna je fajn...
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Aigor píše:OMG, tak si kup iPoda a ne mobil ! Nechapu co je to za nesmysl vybirat MOBIL podle MP3, ekvalizeru a dalsich p.....!
Dá se vybrat telefon, kterej tohle bude splňovat - ale chce to většinou telefon, kterej je už od výrobce danej jako "hudební" tzn. Walkmany od SE, Nokie 3250, N91 nebo Motoroly Rokr, popř. nějaký Smartphone, do kterýho to, co se týče práce s MP3 chybí, doinstaluješ.
Jinak co se týče tý výdrže tak o 40 hodinách si nech jenom zdát, moderní telefon sežere o dost víc než MP3 - má větší (navíc většinou TFT) displej a občas musí taky zkontrolovat síť - já osobně nabíjím Nokii 6230 po 2 dnech, když poslouchám hudbu 2x denně celou cestu do Prahy.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

mam právě taky K700i a vydrží jak prase a přitom ma 750mAh baterku.....

Aigor: prostě nesdílim tvůj názor, pochop to.... MP3 mam ale když vidim jak hraje už K700i která je nic moc tak bych řekl že v mobilu MP3 je rulez. a hlavně nemusim mít u sebe 2 zařízení.

Don Martinez: nespatřuji moc velkou změnu mezi K700i a D700i a WXXX... jediný rozdíly vydim že se k nim balí větší paměťovka a mobil se dá zapnout bez GSM funkcí. to já ale nepotřebuju. navíc ty Wéčkový SE nemaj nějak větší výdrž než K nebo D.....

STAČLA BY JEN VĚTŠÍ KAPACITA BATERKY!!!!! krucinál :-)
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

crashPC píše:Aigor: prostě nesdílim tvůj názor, pochop to.... MP3 mam ale když vidim jak hraje už K700i která je nic moc tak bych řekl že v mobilu MP3 je rulez. a hlavně nemusim mít u sebe 2 zařízení.
OK, nebylo to nic osobniho - zrovna taky vybiram mobil a strasne me vytaci ze vyrobci kaslou na "mobilni" funkce na ukor zvuku, obrazku a her. Podle recenze se uz dneska taky neda nic o mobilu dozvedet, tak sem trochu rozjetej. Samozrejme MP3 je dobra ficurka, potesi - i kdyz u me neni rozhodujici.

Ohledne tech "hudebnich" Wxxx, nedalo by se neco baterky usetrit prave vypnutim GSM ??? (ale to jen teoretizuju).

Samozrejme casem budou urcite lepsi baterky a zrovna K750 je IMHO dost rozsirenej model, takze by nemel byt problem s dostupnosti (kdyz si srovnam ze nedavno jsem kupoval accu do prastaryho C25 skoro s dvojnasobnou kapacitou..)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

no v poho. jo, jako je to mobil a ne MP3 takže to je až druhotná věc, a taky by mě mohlo jebnout když se do mobilu dá něco na úkor funkce telefonu....
co se týká vypínání GSM funkcí - nj ale já potřebuju telefon jako telefon :-) a třeba v noci by to šlo, ale vedne musí bejt GSM zaplý ať se děje co se děje, a já poslouchám většinou ve dne, takže je to pro mě ne moc významná fce...
jestli budou baterky tak do Káčka jdu....

---
hoya. rád bych koupil nějakej mobil co umí slušně pouštět mp3. stačí mi něco jako má K700i - přehrávač, ekvalizér, možná i rádio. až na to že K700i nemá paměťovku.... mam rád decentní vzhled.

K750i je ok akorát newim - rád bych zkusil něco jinýho než SE.
koukal sem na Samsung X700 - paráda, ale nemá ekvalizér! - nechápu jak moje rozhodnutí může stát na ekvalizéru ale stojí.... :-)

// D.M. přesun zamknutého threadu + úprava názvu vlákna
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

ted jsem jeste videl Benq Siemens S88 http://siemensmania.cz/phone_detail.php?t=S88
ale podle me je to hodne okopirovany SE K750i :wink:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

no benq-siemens je zajmavej ale cena vzhledem k tomu co chci ne. neznamená že ho zavrhuji, jen ještě koukám jinde - co se ještě dá urvat. Všiml sem si nenápadnýho founa - Samsung X700. Strašně moc se mi líbí jeho design, funkce pro mě dostačující, ale v testu mobilmanie řikali že nemá ekvalizér. to je zlo!! neví někdo jestli sou na ten mobil nový firmwary nebo aplikace s ekvalizérem??? ten mobil je za 4800 docela hustej. Taky mě štve že půlka osazenstva řiká že výdrž ok, půlka zas že vůbec - a to i v recenzích. člověk neví.... ještě nějakej telefon ve stylu SE K(D)750i, Benq-Siemens S88 nebo ten Samsung X700?? :-) jde o tu výdrž a o hudbu...
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

crashPC píše:...
Možná zkus ještě počkat na Motorolu Rokr E2, ale nemám ani páru jak na tom bude s cenou a kdy se objeví...
Obrázek
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

no právě... btw rokr vypadá hnusně, a iTunes je akorát na obtíž 8-)
to bych spíš koupil K750i a nechal si na zakázku udělat baterku :lol:
EGRES
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EGRES »

mam D750i a s original baterkou ked ficim skoro cely den na mp3 nabijam tak raz za dva dni...
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje :P alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
mrozu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mrozu »

No nevim, ale me K750i vydrzi pri beznym pouzivani (denne prumerne par minut hovoru, nekolik SMS, hodina MP3, nejaky to blbnuti s fotakem) kolem 4 dnu, coz se mi zda hodne slusny. Jinak neni problem si prece koupit dalsi baterii a pouzivat oboje, je to sice trochu neprakticky, ale vydrzi to urcite dyl nez jedna s vyssi kapacitou 8)
Šrot 1: Xeon E5460@3375MHz, MSI P35 Neo2-FIR, 2x2048MB DDR2-800 Corsair, GeForce GTX 560 Ti 1024 MB.
Šrot 2: Tuleň 1100(11x100|1.475V)@1467MHz(11x133|1.5V) + redukce Eagle, ASUS P3B-F (i440BX), 1024MB RAM PC133, GeForce FX5700 256 MB.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“