Sony Ericsson K750i

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

GreenTea
Začátečník
Začátečník

Sony Ericsson K750i

Příspěvek od GreenTea »

Myslite, ze by by to byl vyhodny obchod...? Mam K700i asi rok a mel bych kupce, kterej by ho bral za 3500Kc. Pak bych si misto nej koupil K750i za 8499Kc. Takze by me nakonec vysel na 5000Kc :-D Myslite, ze to ma cenu?Nebo mam pockat, jestli cena jeste nespadne anebo se obevi zase neco lepsiho?

K700i, FS pocket LOOX 720 + 1GB SD, Dell Inspiron 9300
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

pokud jsi byl spokojen s k700 a vyuzil bys nove vlastnosti k750i tak urcite do toho jdi.
0118 999 881 999 119 7253
GreenTea
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GreenTea »

Spokojenej sem byl a jeste porad sem, ale laka me u K750i ten fotak ( umi to i dost solidne prefotit psany nebo tisknuty text), pak pametovy karty atd... Asi do toho pujdu :-D :-D :-D
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

Chod do toho, ja by svoju K700i hned vymenil za K750i, len nemam na to prachy :( .
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

mno.. myslim že ten foták za to stojí... 8-)
Mr.Krysa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mr.Krysa »

až na jednu maličkost že při focení se nedá vypnout zvuk jinak ten mobil mám a tohle mě vážně sejří
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Mám k700i a ten zvuk při focení mě taky štve. Někde jsem slyšel, že se to dá vyřešit jen změnou firmware. Nevíte o tom někdo něco bližšího? :wink: :wink: :wink:
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

verntom píše:Mám k700i a ten zvuk při focení mě taky štve. Někde jsem slyšel, že se to dá vyřešit jen změnou firmware. Nevíte o tom někdo něco bližšího? :wink: :wink: :wink:
Da se to vyresit zmenou FW.

No abych nebyl tak strucnej, musi ti nekdo nahrat fullflash FW ktery tento zvuk uzaverky nema. Zkus kontatkovat techickou podporu www.semania.cz
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Pozor aby jsi tímto zásahem nepřišel o záruku... je to pravděpodobné.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

zvuk fotaku jde vypnout. Zavolej na bezplatnou linku třeba operatora a pust fotak bocnim tlacitkem a fotis bez toho podelanyho zvuku.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Jo, to já vím taky, že se ten zvuk dá odstranit, pokud fotíš a voláš zároveň (Psali o tom i na semania.cz a jinde). Ale to je jen takové nouzové a podle mě né příliš štastné řešení a firmware měnit taky nebudu. No, tak mám asi smůlu. :( A K750i je na tom stejně, co? Proč tam ty zvuky cpou? Copak všichni na deset metrů kolem musej vědět, že si něco fotíš? :)
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

verntom píše:Copak všichni na deset metrů kolem musej vědět, že si něco fotíš? :)
Ano, presne tohle je argument nekterych vyrobcu, aby fotografovana osoba toto vedela, na coz ma zvuk upozornit.
Nekde sem cetl ze je to tak kvuli zakonum nekterych statu EU.
GreenTea
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GreenTea »

No ja nevim jak Vy vsichni, ale ja v tom zvuku zas takovej problem nevidim... Jednoduse si pred focenim vzdycky vypnu zvuk celyho telefonu, pridrzenim klavesy "C" a je to :-D Pak je vse ulne potichu. No a kdyz je po foceni, tak ho zase zapnu. Je to sice jedno macknuti na klavesu navic, ale myslim, ze je to nejjednodussi reseni.... 8)
Dell Inspiron 9300, K750i
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

GreenTea píše:No ja nevim jak Vy vsichni, ale ja v tom zvuku zas takovej problem nevidim... Jednoduse si pred focenim vzdycky vypnu zvuk celyho telefonu, pridrzenim klavesy "C" a je to :-D Pak je vse ulne potichu. No a kdyz je po foceni, tak ho zase zapnu. Je to sice jedno macknuti na klavesu navic, ale myslim, ze je to nejjednodussi reseni.... 8)
Pomocí klavesy "c" vypínáš a zapínáš pouze tichý režim. Ale záleží na verzi firmware, jestli v tichém režimu fotíš se zvukem či nikoliv. Vypnout zvuk nám nepomůže. 8)
kraken
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kraken »

NO ja mam W800i. Kdyz podrzim tlacitko #, tak prejdu do ticheho rezimu, kde uz nevydava fotak zadny zvuk.
corrado
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od corrado »

K750i sem mel cca 2mes. a ty fotky z ej stojej za ho..
nokia forever
NB Acer ASPIRE 1510
Tomhawk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomhawk »

Až se Nokia umoudří a začne produkovat WM zařízení tak prosím. Jinak fotky z SE 750 jsou v rámci mobilního telefonu víc než slušné.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

corrado píše:K750i sem mel cca 2mes. a ty fotky z ej stojej za ho..
nokia forever
http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefon ... ARI=110595
http://mobil.idnes.cz/telefony.asp?r=te ... lefony_dno

rekl bych ze jsi nic nemel dva mesice a jen tady posthuntis prispevky na bazar :wink:
Tomhawk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomhawk »

Naprostý souhlas s cool.userem.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Fotky z K750i stojej za ho...? Tak mi ukaž Nokii, která dělá alespoň takové fotky jako SE K750i, když tedy Nokia forever. Pochop, že mobil nikdy nebude dělat takový fotky jako dig. foťák, protože do mobilu jen těžko narveš takovou optiku, jednoduše tam není dost místa.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“