project --- fuel canister , MY FIRST project

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

master -- jasny to jse strikne

bude se to jeste dodelavat.. hlaven tam bude cd-romka a plexi
nEcrulezz
Nováček
Nováček

Příspěvek od nEcrulezz »

Ehm to se ceni ale tento napad uz tady davno je :lol: to tu ale uz asi nekdo rekl .
MB : Soltek 75FRN2-l nFroce 2 CPU : AMD Athlon XP 2600+ @ 2.16 Ghz ( 512Kb. L2 cache ) GPU : Sapphire Radeon 9800XT ( jádro : 429@429 ) , ( paměti 719@719 ) RAM : 2x Samsung 512 RAM DDR 400 CL.2.5 HDD : WD 80Gb 7200rpm 8Mb cache DVD : DVD-ROM Plextor 116a , DVD-RAM LG 4163b Zdroj : Redstar 420W witch 120mm FAN , Ultra tichý + : kupa ventilatorů který dělají průvan !
Project : ALL.IN.ONE
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Ujde, neni to muj styl, ale nemas to spatne rozjety. Hlavne to nenechej takhle, jeste natom naka prace musi byt spachana. :D
CASE: EA WINGS
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

jasny.. jeste na tom neco urcite spacham.. tet sem bohuzel nemocnej :cry:

hned jak budu zdravej tak to dodelam
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

No musim uznat že rozjetá to máš docela hezky...
ale přece jenom pár připomínek a nápadů:
Nejdřív ke zdroji - síťovej konektro bych dal až nad mobo protože tohle umístění ve mě opravdu nebudí důvěru, a větrák ve zdroji máš doufám intake - koukám že v tom máš nějakou "šunku" takže ti to na průvan v casu stačit bude - já to tak mám ve svým kompu(zdroj dole vepředu a intake větrák) a sem spokojenej, taky by se dal zdroj použít odkrytovanej pokud teda máš jistotu že ti dovnitře nebude šahat nějaká lama, moh by si pak mnohem líp využít místo protože samotnej zdroj určitě nezabírá celou jeho bednu (jestli je to nějakej papírák,v mým bejvalým zdroji bylo 5cm místa)
Taky by mě zajímalo jak to plánuješ s mechanikou , mě se teda externě nelíbí-jenom jestli jí používáš fakt málo tak potom proč ne...
A k yvpínacím čudlíkům mám nápad - zkusil bych e dát do hrdla - pod víčko , vypadá to že do dílny máš přístup bez problémů takže no problemo...

ale musim uznat že rozjetý to máš dobře i když sem se nejdřív zděsil jak si prasácky vyříz v zádu díru na mobo do toho starýho kanystru...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

Zajímavej nápad.. to jo.. sice jsem ho už párkrát někde viděl, ale pokud to nebude vyloženě copy-paste tak proč ne. Ten síťovej vypínač se fakt docela "zajímavě" řešenej a doufám, že to takhle nenecháš.. Už víš jakou barvou to pak stříkneš ? Zajímavej by byl chrom, ale to je jen dubjektivní dojem... ( Jsem na něj trošku ujetej :roll: )
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

vsem dik za pripomonky a napady..

vypinac jsem chtel dat do hrdla ale tam nejspis casem pride USB..
barva jeste nevim jaka bude.. uz jsem celkem bez financi.. vytah sem ti sunku a skousel pustit ale byla vadna deska a procesor.. tak jsem musel koupit novou + procesor
CD-romka by tam mela bejt tak jak je na jednom obrazku videt jak ji tam drzim (nebo kamos) .. nad zdrojem svisel....
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

jo a k tomu zdroji.. asi ty konektroy dam na horu tak jak by meli bejt.. dole jsou jen provizorne.. a jinak chladi se to v pohode, je to sunka jak tady nekdo psal tak to tolik netopi.. Jestli sundam kryt s zdroje nevim nevim.. ke to za nej pridelany.. mozna to vymyslilm jinak a pude dolu.. ale nejspis tam zustane a nastrika se... , nekdo psal jestli dotoho nebude sahat naka lama.. Bude tam plexi tak tam nikdo nesahne... jen ja kdyz budu chiti :)
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

QWER píše: CD-romka by tam mela bejt tak jak je na jednom obrazku videt jak ji tam drzim (nebo kamos) .. nad zdrojem svisel....
Jo sry sem si nějak nevšim... zdroj bys moh dát přes distační sloupky přímo na kanystr - a tim bys zároveń splnil i jeho uzemění...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

PachezZ píše:
QWER píše: CD-romka by tam mela bejt tak jak je na jednom obrazku videt jak ji tam drzim (nebo kamos) .. nad zdrojem svisel....
Jo sry sem si nějak nevšim... zdroj bys moh dát přes distační sloupky přímo na kanystr - a tim bys zároveń splnil i jeho uzemění...
nejak nechapu jak to myslis.. je zespoda kanistru prisroubovan... Nechci vrtat do stran a tak.... jako tomu bylo na straym kanistru.... zakladovka je prilepene oboustranou lepenkou.. teda ta deska pod zakladovkou.. a drzi to jak bejk :-D ani to nejde sundat
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

myslel sem to tak že kdybys použil zdroj bez krytu tak prostě na dno kanystur našroubuješ distanční sloupky a přes ně přichytíš plošňák zdroje... zkusm ti někde najít fotku jak to mám u jednoho zatim odstavneýho modu

edit:Tak fotku toho přímo na netu nemám ale až přijdu dom tak ti jí sem nahodim...

ale moh bys použít něco takovýho:
Obrázek

Plechu ti z kanystru zbylo dost a imho bude hezčí vidět zdroj odkrytej než tu jeho krabici... nebo ten kryt nějak upravit

edit: navrtal bys to ale do dna - když nechceš vrtat do boků
TDi - Ten Dým Ignoruj
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

QWER píše:
spirit64 píše:Velmi hezké ... ale kdybys tu psal postup, tak bych se tě pokoušel okamžitě zarazit v broušení toho kanystru :) Náš mistr říkal že i kdybys chemicky vymyl ten benzín atd atd nebo co tam bylo, (jestli tam něco bylo) tak že to i po dvou letech je pořád nebezpečné, a že to jakýsi skušený kdosi pořádně vymyl, po určité době to brousil flexkou a .... umřel na místě :roll: nevím jestli to bylo trochu přibarvené, ale něco na tom bude :D
ten stary kanistr sem nebrousil ja a ani sem u toho nebyl.. prej to polejvaly vodou ci co.. nevim proc to vubec brousily.. bylo to zbytecny.stejne hned na zacatku jsem rikal ze pak koupim novi... a jestli myslis to vokno tak ja jsem rikal co kdyz to bouchne.. kluci rikaly ze to nebochne.. no tak jsem to namaloval a rek sem at to vyriznou ze du na cigaro :-D :-D

dotoho noviho to bylo v pohode :) byl totiz uplne novi a tak v nem nikdy benzin nebyl.. to jsem se nebal
Poslední věta před smrtí: Uříznem to flexou, to nebouchne.
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

:-D :-D :-D :-D
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Hezká prácička chci vidět jak to bude na konci projektu !!! nápad s kanystrem mě taky napadl :) BArvu do řůžova bych bral :)) ne to né takovou mordou metalízu.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Radeon9550 píše::lol: DOCELA HUSTE :lol: Takovy poradek v pokoji to se jentak nevidi :lol: jinak vypada to zajimave jen ta barva toho kanystru(zeleneho)se mi vubec nelibi :)
a cos cekal normalni paranskej pokoj :) :oops: :roll:
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

Highlander píše:
Radeon9550 píše::lol: DOCELA HUSTE :lol: Takovy poradek v pokoji to se jentak nevidi :lol: jinak vypada to zajimave jen ta barva toho kanystru(zeleneho)se mi vubec nelibi :)
a cos cekal normalni paranskej pokoj :) :oops: :roll:
topic necromancy :twisted:
Keplen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Keplen »

Nevíte někdo rozměry toho kanystru?
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Máš to dobře rozjeté,jen tak dál.Na můj styl je to sice hodně nepřirozené,ale líbí se mi to.Držím ti palce :wink:
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

rozjeté je to pěkně ... ale poslední příspěvek autora je půl roku starý ... Highlander ten topic vytáhl až z jímky pod barákem :roll:
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomic:) »

kdyz se nekde objevi neco trosku neobvyklyho, tak se hned snesou prispevky ze to neni originalni, ze uz to tu bylo.. zaprvy toho cloveka to napadlo, tak pro nej to originalni je..zadruhy moddingu je na svete desitky tisic, takze je dost mozny ze uz nekdy nekdo neco zkousel,takze je hodne veci vycerpanejch..nebo si myslite ze by bylo cool kdybych zabudoval pocitac do nafukovaciho mice, tak to bude super, protoze budu originalni?? mno, myslim ze by ste se mi akorat vysmali.. a jak tak cekam tak uz to urcite nekdo skusil :-D ..mno to je jedno.. mimochodem, peknej mod, neobvyklej.. ale bylo by hustsi to dat do toho staryho kanistru, a byl by z toho fajnovej rush mod.. :) myslim ze je to lepsi nez ten novej, jeste s hnusnou barvou.. ale uvidim jak si povedes dal..drzim palce. :wink:
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
Odpovědět

Zpět na „Projekty“