S tím bych rozhodně nesouhlasil. Ono někdy při čtení reakcí userů na články RH se RH ani nedivím, že jedná tak, jak jedná...Oblak píše: Pokud s RH něco neuděláte tak se to bude vyhrocovat v závislosti na počtu uživatelů fóra které uráží.

na hrubej pytel hruba zaplata to je opravdu reseni, ktere o necem svedciShit píše:S tím bych rozhodně nesouhlasil. Ono někdy při čtení reakcí userů na články RH se RH ani nedivím, že jedná tak, jak jedná...Oblak píše: Pokud s RH něco neuděláte tak se to bude vyhrocovat v závislosti na počtu uživatelů fóra které uráží.
RH má svoje chyby - to samozřejmě beru - ale reakce userů na RH..... useři si to často (schválně nepíšu, že pokaždý) dělají částečně i sami.Lazovak píše:... tobe asi nedochazi ze Hulan neni clovek kterej je schopnej cokoli priznat a omluvit se ...
HOWGH.Shit píše:RH má svoje chyby - to samozřejmě beru - ale reakce userů na RH..... useři si to často (nepíšu pokaždý) dělají částečně i sami.Lazovak píše:... tobe asi nedochazi ze Hulan neni clovek kterej je schopnej cokoli priznat a omluvit se ...
no nezlob se na me ale pokud na zaklade toho ze nekomu pri rekci ujedou nervy tak budu Hulana tolerovat a muset se neustale probirat jeho nesmyslama??? to snad nemuzes myslet vazne, pokud ano je to smutneShit píše:RH má svoje chyby - to samozřejmě beru - ale reakce userů na RH..... useři si to často (schválně nepíšu, že pokaždý) dělají částečně i sami.Lazovak píše:... tobe asi nedochazi ze Hulan neni clovek kterej je schopnej cokoli priznat a omluvit se ...![]()
Jestli má někdo "naprostou pravdu" .... co to je? ..... naprostá pravda asi neexistuje...![]()
Co to je objektivní? Objektivní, ale z které strany? Objektivní názor asi není...Lazovak píše:ale staci objektivni
Myslím to vážně. Nevím, co je na jiném názoru smutného... Že by Paroubkovsko-Ráthův "jedinečný a jediný správný názor" zachvátil i PCT? Demokracie - a tudíž vyjádření svého názoru bylo trestné pouze za totality a nesouhlas znamenal diskriminaci a postih.... Myslíš to opravdu se svojí reakcí vážně? Tak to je opravdu smutnéLazovak píše: to snad nemuzes myslet vazne, pokud ano je to smutne
na obrazek staci dekuji, koncim diskuzi,protoze nevidim cestuShit píše:Myslím to vážně. Nevím, co je na jiném názoru smutného... Že by Paroubkovsko-Ráthův "jedinečný a jediný správný názor" zachvátil i PCT? Demokracie - a tudíž vyjádření svého názoru bylo trestné pouze za totality a nesouhlas znamenal diskriminaci a postih.... Myslíš to opravdu se svojí reakcí vážně? Tak to je opravdu smutnéLazovak píše: to snad nemuzes myslet vazne, pokud ano je to smutne
Pokud chces rict, ze fakt kdy se po 14 dnu nezobrazuje avatar - coz je jediny "postih" zlute karty, je tvrdy postih, tak bych ti asi doporucil zajit na OC4um, u nekolika lidi se zadluzit, na 1/2 roku zmizet, pak 3 mesice existovat na jine registraci a nakonec "oznameni" cele veci zapit na srazu - po pravde mam dost jednoznacnou predstavu jak bys pochodilOblak píše:ad sh - vaše věc. na můj vkus moc tvrdý postih, ale víš co děláš
Asi tak, viz můj post tam...Fifi píše:Tady máte příklad, takového toho "chudého teenagera".http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
Sic nejsem mod navrhuji kartu, pokud se tady bude takové chování tolerovat, tak pro flame tady nebude k hnutí.
//Nechci se nijak stavět na nějakou stranu, ale trestány by měly být konkrétní prohřešky všech, bez vyjímek.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
objektivní je třeba "deska asus a8n32sli je o 3% rychlejší než DFI expert" namísto tvrzení, že "DFI je o 20% pomalejší než asus" protože v jednom testu dfi dosáhla o 20% menšího výsledku. Rázem je ale z asuse o 20% rychlejší deska VŠUDE.Shit píše:Co to je objektivní? Objektivní, ale z které strany? Objektivní názor asi není...
není problém:Wilik píše:Asi spatne vidim, ale mohl bys me tedy znovu dat na ty ostatni urazky odkaz nebo, kde ze se o nich mluvilo? Je skutecne mozne, ze v tech udalostech poslednich dnu jsem neco prehlidl...
na tohle jsem upozorňvoal hned na začátku:radekhulan píše:Ahoj idiote (sorry, že ti nadávám, ale ty jsi začal, tudíž mi k tomu dáváš právo, abych se k tobě choval stejně), 955XE je to samé co 920, akorát má navíc HT, který si každý stejně na dualcore vypne. A D920 jde opravdu taktovat na 4.5GHz, když ji nemáš, tak nezáviď.
Jasně jsem ti dokázal, na tebou odkazovaných grafech, že lžeš, tak drž hubu a krok a utíkej za tatínkem brečer, jak je to AMD super..
výše uvedené řekl Radek Hulán člověku, který je grafik a dělá např. ve 3DStudioMAX. V žádném případě to není amatér a jde tedy o urážku.radekhulan píše:Toto není diskuse pro amatéry jako jsi ty.
radekhulan píše:Nemyslím si, že bys byl tak tupý a nevěděl to, jen se snažíš o demagogii
radekhulan píše:To je zcela nahovno video, na tento test může odkazovat jen blázen a totální demagog.
Bohužel (možná bohudík) valná většina už toho z fóra zmizela. Ale máš tu ocitované i urážky, i sprostá slova - vyber si, co se ti líbí. A ještě se chci zeptat předem - pokud nic z toho nepovažuješ za urážku, znamená to, že tě všichni členové fóra mohou takto oslovovat, aniž by je čekal nějaký trest?radekhulan píše:To je nahovno. Tak už přestaň kecat, podívej se na ten můj článek, je tam v šesti saves i toto místo, a udělej to samé místo z ATI, už mě ti fanATIci unavují, hromada keců. AF 16x + AA 0x je v reálné hře hovadina.. A čekám také na screenshoty z HL2, zatím se tu jen mele pantem.
no-X píše:......
Kód: Vybrat vše
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=49566&start=0
Mno, tohle taky není úplně tak slušný...no-X píše:...Zvlášť když jediný výsledek bude takový, že pak místní nVidiot .....