Nejasnosti s pravidly fóra...

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Oblak píše: Pokud s RH něco neuděláte tak se to bude vyhrocovat v závislosti na počtu uživatelů fóra které uráží.
S tím bych rozhodně nesouhlasil. Ono někdy při čtení reakcí userů na články RH se RH ani nedivím, že jedná tak, jak jedná... ;-)
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

Shit píše:
Oblak píše: Pokud s RH něco neuděláte tak se to bude vyhrocovat v závislosti na počtu uživatelů fóra které uráží.
S tím bych rozhodně nesouhlasil. Ono někdy při čtení reakcí userů na články RH se RH ani nedivím, že jedná tak, jak jedná... ;-)
na hrubej pytel hruba zaplata to je opravdu reseni, ktere o necem svedci
oblak i nox maj naprostou pravdu tobe asi nedochazi ze Hulan neni clovek kterej je schopnej cokoli priznat a omluvit se ...

vazne nechapu proc se tohle musi takhle resit, vzdyt vsem je nadmiru jasne kdo je puvodem vsech techto problemu, to je takovej problem mu dat banana??? vzdyt ma svuj blog, kde muze prezentovat svoje demagogicke, prekroucene a zmanipulovane clanky
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Lazovak píše:... tobe asi nedochazi ze Hulan neni clovek kterej je schopnej cokoli priznat a omluvit se ...
RH má svoje chyby - to samozřejmě beru - ale reakce userů na RH..... useři si to často (schválně nepíšu, že pokaždý) dělají částečně i sami. :wink:

Jestli má někdo "naprostou pravdu" .... co to je? ..... naprostá pravda asi neexistuje... ;-) :wink:
Naposledy upravil(a) Shit dne čtv 2. bře 2006, 22:55, celkem upraveno 1 x.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Shit píše:
Lazovak píše:... tobe asi nedochazi ze Hulan neni clovek kterej je schopnej cokoli priznat a omluvit se ...
RH má svoje chyby - to samozřejmě beru - ale reakce userů na RH..... useři si to často (nepíšu pokaždý) dělají částečně i sami. :wink:
HOWGH.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

Shit píše:
RH má svoje chyby - to samozřejmě beru - ale reakce userů na RH..... useři si to často (schválně nepíšu, že pokaždý) dělají částečně i sami. :wink:

Jestli má někdo "naprostou pravdu" .... co to je? ..... naprostá pravda asi neexistuje... ;-) :wink:
no nezlob se na me ale pokud na zaklade toho ze nekomu pri rekci ujedou nervy tak budu Hulana tolerovat a muset se neustale probirat jeho nesmyslama??? to snad nemuzes myslet vazne, pokud ano je to smutne

nikdo nepotrebuje "naprostou pravdu" ale staci objektivni a ta je vice nez jasna, pokud se mu teda nepodarilo vas tak dokonale dostat ze uz ani nejste schopni to posoudit
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Lazovak píše:ale staci objektivni
Co to je objektivní? Objektivní, ale z které strany? Objektivní názor asi není...
Lazovak píše: to snad nemuzes myslet vazne, pokud ano je to smutne
Myslím to vážně. Nevím, co je na jiném názoru smutného... Že by Paroubkovsko-Ráthův "jedinečný a jediný správný názor" zachvátil i PCT? Demokracie - a tudíž vyjádření svého názoru bylo trestné pouze za totality a nesouhlas znamenal diskriminaci a postih.... Myslíš to opravdu se svojí reakcí vážně? Tak to je opravdu smutné ;-)

Totalita se vrací... :sad:
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

Shit píše:
Lazovak píše: to snad nemuzes myslet vazne, pokud ano je to smutne
Myslím to vážně. Nevím, co je na jiném názoru smutného... Že by Paroubkovsko-Ráthův "jedinečný a jediný správný názor" zachvátil i PCT? Demokracie - a tudíž vyjádření svého názoru bylo trestné pouze za totality a nesouhlas znamenal diskriminaci a postih.... Myslíš to opravdu se svojí reakcí vážně? Tak to je opravdu smutné ;-)
na obrazek staci dekuji, koncim diskuzi,protoze nevidim cestu
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Lazovak píše:neustale probirat jeho nesmyslama???
Jaká je podle Tebe definice "nesmyslu"? Thx za odpověď.

P.S.: (Jiný názor neberu jako nesmysl).
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

No, jak to tu tak ctu... asi byste si v nekterych formulacich nezadali s RH :)

Osobne tu vidim hrstku nespokojenych (a mluvim o 9 ze 14tis uzivatelu), kteri proste nedokazou pochopit a prenest pres srdce, ze pro nekoho je externi propojka od ATI proste "obrovska" a nebo nastaveni hry v profilu proste "vynikajici"... jde pouze o odlisny nazor (a rozhodne netvrdim, ze musi jit o spravny nazor - ovsem to je vzdy subjektivni) a pohled na danou vec. Pokud nekdo mystifikuje - at uz z neznalosti nebo umyslne, tak to je samozrejme spatne - a no-Xovi v tomhle patri opravdu obrovsky dik za trpelivost se kterou vetsinu veci vysvetli, ale tady ty pozadavky na "jakousi reakci" - proste nevidim k tomu zadny zasadni duvod... na druhou stranu - nad necim KONKRETNIM se klidne necham presvedcit o opaku. Taky by mozna stalo za pripomenuti fakt, ze "Wilik" tu neni jediny admin a nazor na RH mame vsichni tri administratori celkem shodny.

Osobne muzu rict, ze nazor Shita je mi velice blizky - pomerne hodne uzivatelu (a setkal jsem se s tim sam pri promazavani nekterych flamu) si za nadavky muze sama prave svym pristupem a pokud chce nekdo praktikovat hruby pytel na hrubou zaplatu nemuze se divit nasledkum. My se k tomu ale uchylovat nebudeme a trest si vyslouzi konkretni prohresek - ne pausalizovani o "vsech" co je jim to jasne...

Pokud jsem neco ve sve reakci vynechal, doplnim to zitra, ted jsem zbezne cetl tuto stranku...

edit: jeste zareaguji na prispevek Oblaka...
Oblak píše:ad sh - vaše věc. na můj vkus moc tvrdý postih, ale víš co děláš
Pokud chces rict, ze fakt kdy se po 14 dnu nezobrazuje avatar - coz je jediny "postih" zlute karty, je tvrdy postih, tak bych ti asi doporucil zajit na OC4um, u nekolika lidi se zadluzit, na 1/2 roku zmizet, pak 3 mesice existovat na jine registraci a nakonec "oznameni" cele veci zapit na srazu - po pravde mam dost jednoznacnou predstavu jak bys pochodil :)

Ad zbytek prispevku - neda se vracet zpet, jestlize jsme se pri vetsine flamu a jejich promazavani rozhodli jit cestou nekolika varovani (a to spis pro ostatni nez pro RH), tak nemuzu zpetne udelovat za urazky postihy - byt je to samozrejme na smetisti dotazu vse dohledatelne, ale co jsem se dival, vic karet budou mit jini uzivatele nez RH. Ovsem netvrdim, ze i nam jednou trpelivost nedojde ;-) ale znovu opakuji - chce to konkretni pripady, ne pausalni tvrzeni o tom, ze "vsichni" vi... Tady dosud nikdo nedostal (a nedostane) ban "preventivne", ale az "po zasluze".
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

No mě zpočátku RH taky tvrdě vadil narážkami, a tak. Ale pár názorů na slovo teenager bych měl - nejspíš to totiž směřuje k vybraným lidem v doopravdy "teenagerském" věku, tj ti co se moc neorienují ve světe grafik. RH není asi tak dokonalý aby odhadl zkušenosti osob tudíž by bylo přesto ideální aby slovo teenagere přestal používat protože to uráži i mě. Podpásově to dává na jevo, jako kdyby napsal "ty jedna malá / mladá lamo" což už podle mého urážka je. Jistě se můžeme shodnout že mladších zkušenějších uživatelů je dost ... Na ty to dopadá taky jako urážka imho.

A abych uvedl moje myšlenkové postupy na pravou míru - Nestojím na ničí straně. Občas jsou posty co píše RH docela zajímavé, ale jak se v tom mám orientovat když je všude psáno že je to lhář atd ..... To dělá z tohoto fóra nepořádek, a proto se ho nejspíš RH v sekci grafik rozhodl nenavštěvovat a to co psal na svém blogu, že v česku není žádné doopravdy kvalitní HW forum, by mohla být z části pravda. A to bych byl nerad protože jsem toto forum dlouho jako nejlepší považoval ;)
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Tady máte příklad, takového toho "chudého teenagera".http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
Sic nejsem mod navrhuji kartu, pokud se tady bude takové chování tolerovat, tak pro flame tady nebude k hnutí.

//Nechci se nijak stavět na nějakou stranu, ale trestány by měly být konkrétní prohřešky všech, bez vyjímek.

//Obrázek

//edit Wilik - karta byla udelena... promazane OT je na SD
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Fifi píše:Tady máte příklad, takového toho "chudého teenagera".http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
Sic nejsem mod navrhuji kartu, pokud se tady bude takové chování tolerovat, tak pro flame tady nebude k hnutí.

//Nechci se nijak stavět na nějakou stranu, ale trestány by měly být konkrétní prohřešky všech, bez vyjímek.
Asi tak, viz můj post tam...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Shit píše:Co to je objektivní? Objektivní, ale z které strany? Objektivní názor asi není...
objektivní je třeba "deska asus a8n32sli je o 3% rychlejší než DFI expert" namísto tvrzení, že "DFI je o 20% pomalejší než asus" protože v jednom testu dfi dosáhla o 20% menšího výsledku. Rázem je ale z asuse o 20% rychlejší deska VŠUDE.
btw: u rh je problém spíš v tom, že se svýma postama snaží využít slabosti a nenávisti userů vůči němu (za kterou pochopitelně nemůže) a pak je oheň na střeše.

p.s.: poslední dobou se tu řeší čím dál zajmavější témata. :oops: :roll:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

karf píše: "deska asus a8n32sli je o 3% rychlejší než DFI expert" namísto tvrzení, že "DFI je o 20% pomalejší než asus" protože v jednom testu dfi dosáhla o 20% menšího výsledku.
V tom případě je ale tvrzení o 20% založeno taky na pravdě, ale z pohledu druhé strany. :wink:
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Wilik píše:Asi spatne vidim, ale mohl bys me tedy znovu dat na ty ostatni urazky odkaz nebo, kde ze se o nich mluvilo? Je skutecne mozne, ze v tech udalostech poslednich dnu jsem neco prehlidl...
není problém:
radekhulan píše:Ahoj idiote (sorry, že ti nadávám, ale ty jsi začal, tudíž mi k tomu dáváš právo, abych se k tobě choval stejně), 955XE je to samé co 920, akorát má navíc HT, který si každý stejně na dualcore vypne. A D920 jde opravdu taktovat na 4.5GHz, když ji nemáš, tak nezáviď.

Jasně jsem ti dokázal, na tebou odkazovaných grafech, že lžeš, tak drž hubu a krok a utíkej za tatínkem brečer, jak je to AMD super..
na tohle jsem upozorňvoal hned na začátku:
radekhulan píše:Toto není diskuse pro amatéry jako jsi ty.
výše uvedené řekl Radek Hulán člověku, který je grafik a dělá např. ve 3DStudioMAX. V žádném případě to není amatér a jde tedy o urážku.
radekhulan píše:Nemyslím si, že bys byl tak tupý a nevěděl to, jen se snažíš o demagogii
radekhulan píše:To je zcela nahovno video, na tento test může odkazovat jen blázen a totální demagog.
radekhulan píše:To je nahovno. Tak už přestaň kecat, podívej se na ten můj článek, je tam v šesti saves i toto místo, a udělej to samé místo z ATI, už mě ti fanATIci unavují, hromada keců. AF 16x + AA 0x je v reálné hře hovadina.. A čekám také na screenshoty z HL2, zatím se tu jen mele pantem.
Bohužel (možná bohudík) valná většina už toho z fóra zmizela. Ale máš tu ocitované i urážky, i sprostá slova - vyber si, co se ti líbí. A ještě se chci zeptat předem - pokud nic z toho nepovažuješ za urážku, znamená to, že tě všichni členové fóra mohou takto oslovovat, aniž by je čekal nějaký trest?
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

no-X píše:......

Kód: Vybrat vše

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=49566&start=0
no-X píše:...Zvlášť když jediný výsledek bude takový, že pak místní nVidiot .....
Mno, tohle taky není úplně tak slušný... ;-) Tak tituluješ všechny uživatele s GPU od NV? :? Pak se nediv reakcím od nich... ;-) :wink:
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Shit píše:Tak tituluješ všechny uživatele s GPU od NV?
Všiml sis snad, že bych něco takového někdy dělal? Ne. Tak prosím... :-) Kdo je nebo není nVidiot tu nebudu rozebírat, bylo by to na dlouhý post. viz PM.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

no-X píše:...Kdo je nebo není nVidiot tu nebudu rozebírat, bylo by to na dlouhý post. viz PM.
Dík za SZ, ale néé ze vším v SZ souhlasím. :oops:
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Můžeme to někdy probrat, ale chtěl jsem tím jen naznačit, že uživatel s hardwarem nVidie pro mě není nVidiot. Nemysli si, několik grafik i desek s nV čipsetem jsem taky používal a s některými jsem byl velice spokojený :wink:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Proboha co to tady resite za kraviny...? :?
..copak to, jestli jsem byl nebo nebyl spokojeny s vyrobky nVidie ma neco spolecneho s tim, ze me nekdo nazyva nVidiotem..? Vzdyt to je proboha uplne jedno.. proste nekdo me urazi, tak ho prasknu, nebo mu na srazu rozslapu hlavu.. a kvalita jakehokoli vyrobku na to nema vliv.. ..proste porad dokola.. Hulan je blazen, ktery by se mel lecit a kdyz uz nekoho ty jeho dementni kecy stvou, at to resi s modama, ci adminama.. co vic..?
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“