Po pretaktovani CPU nizke skore v 3DMarku

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Aros píše: Dawe111: :lol: :lol: :lol:
Nevím, jak tobě, ale mě když spadne CPU při OC z nedostatku V, nebo protože už nezvládá, stane se mi přesně výše uvedené, až budeš někdy taktovat, tak se budeš divit, že "cesta" do win. je ztracena a musí se zadat znovu, nepojedou některé programy, či neotevřeš IE.
A toto se stává naprosto normálně u všech PC.

ps. Jinak, tvých 2250MHz u Winchestera ti to fakt nehrozí.. 8)
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Jo, já vím... ty články tady z PCT už mám načtený, ale zas taková sranda to není, protože mám Boxovanej chladič...No ale kupodivu to i tak v pohodě zvládán na 50°C, akorát je teda moc hlučnej. Ale zatím mám otevřenej case, takže se uvidí...
Ale to mi stejně nedává smysl, to musí přece jen být nějaká ochrana BIOSácká, která jde disablovat, ne?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Hm, máš "Respect" věštče... Přesně to co jsi tady popisoval ty a to co řešil ten co tuhle místnost založil...
Například už neozjedu NFS Most Wanted a v 3DMarku 2003 mi to z původních 11000 dává už jen 8100. Nahouby!
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Hm, máš "Respect" věštče... Přesně to co jsi tady popisoval ty a to co řešil ten co tuhle místnost založil...
Například už neozjedu NFS Most Wanted a v 3DMarku 2003 mi to z původních 11000 dává už jen 8100. Nahouby!
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“