dik za radu
nevedel som kde to mam napisat tak som to dal tu
//Edit Dzin: oprav si název nicneříkajíco threadu
//EfineSS: Upraven nazev threadu..
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

To vypadá že máš možná zaflkaný wokna vecma ci ti beží na pozadi.Dano007 píše:dal som vsetko na default a skore je 7150....ked som kupil pc tak mal 8338 bez pretaktovania, takze neviem![]()
a teplotami to byt nemohlo pretoze ked bolo pc pretaktovane tak na max zatazi mal procak 47, grafika 81, MB 43
vobec netusim co som mohol dojeb.., lebo napätie som zvisoval len na CPU a to na 1.5V co je v pohode.....a on je aj tak v poho lebo jeho skore sa nezmenilo.....nemoze to byt nahodou aj zdojom (350W)??

tak moc by som sa necudoval tomu skore kedze mas tam virus ...Dano007 píše:no ved praveze pred testom vypinam vsetky iduce programi a nechavam iba SpeedFan..........no mam s toho velmi zly pocit

Dano007 píše:no hurraaaa![]()
![]()
........ preinstaloval som cely system a skore je.....8900 bodov bez pretaktovania.......parada
no a chcem sa este spytat ci mozem mat pretaktovany PC tak ako mam v podpise...ci sa nemusim bat ze poskodim nejaku suciastku???

no mna jedine napada ak mas SATA disk tak ho prehod na port sata3 alebo sata4 na maticnej doske....to nekedy zabereAros píše:No, tak to vypadá, že už si svůj problém vyřešil, takže se teď zeptám já...
Sestavu mám v podpise. Nedaří se mi nataktovat processor o víc než 72HMZ(takže na 208 FSB) z BIOSU a musím to dělat z Windowsů pomocí MSI CoreCenter. Prostě když v Biosu nastavím FSB výš než na zmíněných 208Mhz, počítače se těsně před nabíhání Win restartuje a pod detekování IDE a SATA zařízení napíše, že systém byl zaveden do bezpečného režimu, protože "mohl" být nestabilní a píše to , abych vlezl do Biosu a resetoval změny... Z Win to ale v pohodě běží, takže fakt nevím co mám dělat. Myslím jen, že tam mám nastavenou nějakou ochranu, ale nevím... Hodnota, které chci dosáhnout a taky už dosáhnu ve win je 250FSB, což napovídá už moje ramka