Jafido píše:Realizovtelne by to bylo opravdu v pohode, ale jak uz tu zaznelo, nevim kdo by o tom chtel rozhodovat. Je strasne casove narocne neco takoveho delat. Za druhe, pokud by nemohl "novacek" prispivat, zakladal by nove a uplne nesmyslne sekce se stejnymi nazvy jako u "pokrocilých" useru, tim by se forum jeste více zneprehlednilo nehlede na to, že by tento styl spoustu lidi odradil.
no rozhodoval bych o tom přece já

(just joke)
ale teď vážně - z toho návrhu jsem pochopil, že by bylo vhodné tu nováčkovskou sekci průběžně vymazávat - ne automaticky, ale prostě to, co se už řešilo časem vymazat, a to co ne a je to zajímavý přesunout do příslušné "advanced" sekce.
myslim, že zas tak moc práce by s tim nebylo - je lepší prohlížet kvůli bordelu jednu sekci, ne dvacet.
s tím odrazením lidí - to je imo jediný problém tohoto řešení
těžko říct, jak by se k tomu postavili useři. myslim, že by se to rozdělilo na 2 skupiny
1) těm, co to bude jedno - to by byli ti, co jsem přijdou jednou za x měsíců pro jednu radu a je jim jedno, jestli to napíšou sem nebo tam + ti, co mají "know how" a rychle by se dostali do advanced.
2) ti co by řvali. ale když to vezmu trochu z jiné strany - proč by řval někdo, kdo má "know how" a je u něj pravděpodobnost, že se dostane rychle do skupiny "advanced" uživatelů ? a ti ostatní by pravděpodobně řvali proto, že by chtěli, ale nemají na to a dělali by tam jen bordel. ale takové tady nepotřebujem