Projekt: Al RedTECH

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t00thy »

Takže ten polystyren budu muset něčim přelepit... dřevo... tenký plast, abych to mohl vytmelit.. to mě s... grrrrrrrrrr...
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

mozna zalezi i tmel od tmelu stoobi mi rikal ze mu to pry slo, ja jen rikam svou zkusenost ze mi to totalne rozleptalo ten polystyren :) uplne se to jako kdyby skoro rozteklo :(
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t00thy »

Tak jsem na ten polystyren zkusil striknout základovou barvou a šel pěkně do háje. Tak to budu muset vymyslet jinak.. ale to se zvládne...:-)
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

No tak me napadlo zkus tam dat nejakou folii (samolepisi) ale zas nevim jak by drzela na tom polystyrenua jak by se barvila...
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

zkus misto polystyrenu pouzit montazni penu kterou si muzes krasne opracovat jak budes potrebovat a pote zakitovat :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jj to bude asi lepsi...je rekl bych i pevnejsi...
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t00thy »

No, už to mám zalepené. Tak to zítra(nebo ještě dnes) stříknu tou základovkou a zítra bych to přetáhl tenkou vrstvou tmelu. Uvidím jak se to bude chovat. Kdyžtak to udělám asi z té pěny. Nebo jsem doma objevil takový plast, je cca 1-2mm tlustý, takže se dá dobře řezat. Tak že bych to udělal z něj. AKorát nevím, jak bych spojil ty strany k sobě dohromady.
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t00thy »

t00thy píše:No, už to mám zalepené. Tak to zítra(nebo ještě dnes) stříknu tou základovkou a zítra bych to přetáhl tenkou vrstvou tmelu.
Tak na to kašlu. Tatík mi donese z práce hliníkové profili a lepidlo. Takže to bude z nich. Podle toho v názvu Al. Akorát tendle přijde přebarvit. zatímco pak tam budou prvky které zůstanou v původní barvě.
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t00thy »

Tak teď mód trochu stojí. Čekám až budu mít pohromadě všechny profily abych to mohl slepit. A vzhledem k tomu, že počasí stojí za púrd nemám ani kde dělat na zbytku. Přes víkend stejně nebudu doma. Takže bych ani nic neudělal. Jinak jak jen to pujde tak se pustím do upravení koše na disky.
Naposledy upravil(a) t00thy dne ned 21. kvě 2006, 16:29, celkem upraveno 1 x.
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

t00thy píše:...všechny profili...
Au, au, ta čeština!
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t00thy »

Dlouho jsem nic nenapsal. To proto, že jsem nic nedělal. Nebyl čas a ani peníze. Teď mám jakš takš obojí. Takže občas něco přidělávám.Tak jsem udělal přední panel tak, jak jsem ho udělal. Zatím je nastříkanej červeně, a čekám, až budu mít čas abych mohl dostřžíkat zbytek černou barvou.

Obrázek
Obrázek

Teď potřebuju dodělat vnitřek a vršek bedny.

Vnitřek:
1) plech na spodní část
2) koš na disky
3) zakrytí děr + vyvedení kabelů(možná)
4) orámovat díry na ventilátory
5) přichycení ventilátorů

Vršek:
1) Hliník přes celý vršek
2) Barva

Předek:
1) dostříkat
2) nastříkat hliníkové části
3) vsazení hliníku
4) záslepky na mechaniky

Bočnice1:
1) orámovat okno
2) nastříkat
2) přidělat hliníkové části

Bočnice2:
1) Nastříkat
2) Přidělat hliníkové části

Tak todle všechno mě čeká. A hlavně to chci stihnout přez prázdniny. A vzhledem k tomu že občas taky zajdu do práce. A že mám ještě nějaké další aktivity, nevím jak to zvládnu.
KeSo
Nováček
Nováček

Příspěvek od KeSo »

...tá červená je už finálna?
ten otvor na fan vidim ako elipticko-parabolicko-hyperbolický kruh (hlavne na tej spodnej fotke) prekryješ to niečím? (alebo to je foťákom?)
a tiež som si všimol že ten biely pruh (medzi červenými) je trochu skosený (rozdielna vzdialenosť červeného pruhu od otvoru pre mechaniky)...
...drobnosti, ale dajú sa ešte doladiť...
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

Jestli sis nevsiml, tak tam je napsano: Predek-dostrikat. A krivy to je no:)
StrikerCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StrikerCZ »

Prave moduju skoro tu samou bednu, teda aspon kostra je uplna totozna... Prvnich par kroku mam stejny jak ty, vcera sem odrizl zadni mrziku na vetron a ted se prave chystam uriznout kos na HDD :)

Budes nejak zadelavat ty diry vpredu na kostre? Zkousel sem to tmelem ale na tak tenkym plechu to nechce drzet :(
Zdroj: Enermax Liberty 400W MB: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice + zatim BOX Grafika: Sapphire ATI Radeon X800 GTO2 + zatim BOX RAM: A-DATA Vitesta 500Mhz (Kit 2x512Mb)

Mys: RAZER Diamondback PLASMA + STEELPAD QCK
KeSo
Nováček
Nováček

Příspěvek od KeSo »

widoq píše:Jestli sis nevsiml, tak tam je napsano: Predek-dostrikat. A krivy to je no:)
...čiernou farbou...
Carpone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Carpone »

No, ta černá barva to bude zarovnávat. Až budu doma, hodím nákres, jak to bude.
Přes tu přední díru přijde hliníkovej kryt s výřezem.Ten bude v černé barvě.

JInak na to přijdou takové drobnosti.
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t00thy »

2KeSo: Červená je finální. Respektive, je to ta červená, která zůstane, ale musí se ještě jednou přestříkat. Pak na to přijde lak.

Přes ten otvor pro fan přijde kus odsazeného hliníku v černé barvě. Nejspíš ho přidělám na nějaké stříbrné imbusy. Popřípadě je stříknu do té červené. V něm bude nějaký výřez. Ještě přesně nevím co, ale něco tam bude.

To, jak je to nakřivo nastříklí se stratí až se to bude přestříkávat, a bude se to, co teď bylo bílé ještě stříkat černou.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Když jsem viděl fotky, tak jsem se docela zhrozil...ta spodní díra je fakt otřesná, podle čeho to je dělaný...osobně bych to vyřízl, koupil kousek odpadní roury o průměru těch 12cm nebo kolik to má a zakitoval jí tam a vypadalo by to dobře, ale takhle tohle je hrozný, i když to přikreješ, tak stejně, to se ti tam libí? Tu barvu beru, že ještě příjde nějaká ta vrstva (dal bych ještě min. dvě)...ale ta díra je strašná...chtělo by to trošku měřit a dělat rovně.
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t00thy »

Njn.. na tu díru mi značně chyběla trpělivost. A teď už to nechám, protože stejnak nebude vidět.
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t00thy »

Tak jsem měl zase čas, tak jsem s módem kousek pohnul. Teď sem dám jednu fotku, a později, až mi zaschne barva dám další.Zatím napíši, co je v jaké fázi. Takže Přední panel už je kompletně nastříkaný. Čeká na zbroušení 2000 papírem, na leštění a na lak. Na vršek bedny přijde do výřezu profilovanej plech (viz. foto). Vršek čeká na zaschnutí, ale protože mi tam na jednom místě stekla barva, budu to muset přebrousit a znova stříknout. Ale pro předstvu sem pak hodím fotku, jak to bude vypadat. Bočnice má výřez, jen ho orámovat, odstříhnout kus tahokovu, nastříkat a dodělat plexo. Druhá bočnice bude celá černá. Takže ta jen nastříkat.
Plech:
Obrázek
Vrchní panel: (je to špatně vidět, ale i tak, to nerovnoměrné ohraničení je naschvál, uvidím jak to bude vypadat v celku)
Obrázek

//EDIT 4.9.06 18:20

Obrázek

Tak to je pro představu nastříkanej předek. Ještě to není vůbec broušené najemno. Takže nekrytyzovat drsnost. Ale jen provedení a styl a všechno ostatní;-)

//EDIT 4.9.6 18:40

Tak todle je ten vršek. Takhle by to mělo vypadat. Akorát ten blesk docela zkresluje barvy.
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Projekty“