Tak jsem se pustil do tuningu bedny, ve které jsem již dlouho měl svůj počítač. Původně jsem se do ní pustil před xx měsícema, ale barvou a bočnicí jsem zkončil, ale teď to hodlám dotáhnout do konce. Takže k dispozici mám toto:
10.5.2006

Takže co mě čeká? Mám takové jemné pletivo, takže předpokládám, že tím celou case "obalím". Ta bude stříklá nejspíš na černo, a pletivo nějakou jinou barvou. A nebo opačně. To ještě nevím. Možná že zvolím nějakou výraznou červenou nebo žlutou na case, a černou na pletivo. To by pak nemělo být tak výrazné. Dále se musí zadělat výřez ze zhora. Ještě nevím, zdali tam dám plexi a nebo plech. A čeká mě kompletní úprava čumáku. Nevím, zdali vybrousím tendle, a nebo udělám úplně nový. Problém je, že nesmím porušit záruku mechanik, takže je budu muset zadělat nějakou krytkou, a jen když se budou používat(to zas tak často není) tak tu krytku odendám.
Dnes jsem odříznul koš na disky, protože mi vepředu překážel. Budu tam dávat 120mm ventilátor na nasávání. A celou bednu jsem rozebral a obrousil co se dalo. Fotky budou asi až v sobotu. Dělám na zahradě, a nevím kdy se tam znovu dostanu.
//EDIT 13.5.2006//
přidáno logo
13.5.2006 - uprava vnitrku case.

14.5.2006 - nový přední panel,

1.8.2005 - přední panel-červená barva