Project: Decent Mod by maart

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Pisik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pisik »

no, mas zajimavy zaklad... jsem zvedavy co z toho vyleze 8)
Pravidlo č. 1:
Technologie má vždy přednost před člověkem!
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

tak tu mám pokračování :oops:
case už je hotová teda až na přední část ale tu doufam brzo dodělám

a tady jsou nějaké fotky :wink:
Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek

je to můj první mod takže většina věcí neni přesne tak jak jsem si představoval, ale myslim si že nejhorší to neni :roll: :oops:

hlavne s lakovanim a místama s kitovaním nejsem moc spokojeny, obojí jsem tady delal poprve
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No teda už na první fotce jsem se vážně lekl. Ta kombinace nově stříknutého vnějšku a neupraveného vnitřku strašně razí. Přidává k tomu ještě zdroj který tam strašně řve. Potom ty nálepky - to k modu opravdu nepatří. A okno má opět ten nejjednodužší tvar :(. No, třeba tomu ještě přidá předek, až to bude komplet, ale zatím bohužel nic moc. Řekl bych že jedinou podařenou částí jsou ty mřížky. To se ti celkem povedlo. Sice už tu tyhle vypouklé byly, ale k tvému modu se nějak více hodí. Hlavně ta mřížka na pravé bočnici není vůbec špatná. Vypadá to dobře když jde skrz case vidět přes tu mřížku ven.
Uvidíme co ukážeš dál. Snad se to bude jen zlepšovat.
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

vnitřek je také nastříkany a to barvou s imitaci chromu :oops:

ty nalepky jsou tam jeste z dřívějška a jak se na to divam tak tam opravdu nepasují takže pujdou pryč

a to okno ja chtěl totiž neco jednoduššiho myslím si že něco extravagantního by tam moc nepasovalo

podobné mřizky k fanum někde dával Stoobi, ale ty byly trochu jiné a měl jsem je vymyslené dřív :D :-D

a stim zdrojem skusím něco vymyslet :wink:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

na tom vnitřku jde vidět že je to stříklý, jen jsem to napsal právě že to působí strašně odlišně a moc to narušuje zbytek case když je to tak do stříbrna.

Okno nemusí být extravagantní, ale nemělo by být nudné. Dá se vymyslet spousta elegantních tvarů které by tam seděly.

Mřížky měl Stoobi na granniemodu, a mě osobně se tam nelíbily, což jsem tam psal. Tvému modu ale sluší.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“