Project: Decent Mod by maart

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Project: Decent Mod by maart

Příspěvek od maart »

Tak jsem se nedávno rozhodl že si trochu zmoduju case 8)
zjistil jsem že case kterou sem si koupil k memu PC byla docela spatna volba :( tak s ni aspoň něco udělam :wink: :-D

tak tohle je ta case
Obrázek

a tady jsou nejaké fotky co uz jsem udělal :wink: (moc toho není, ale to přijde :lol: )
Obrázek Obrázek
jo a je to focené mobilem :x digital nemam :(
Naposledy upravil(a) maart dne pon 18. pro 2006, 19:00, celkem upraveno 3 x.
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

je to pekne zatial :-), ale ten tahokov ti bdu pred vetrakom hroozne hucat, uz to mam vyskusane. neviem ci si to skusal, ak nie tak si tam priloz nejaky vetrak ci si ochotny to tam nechavat.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

tak to mě ani nanapadlo :sad:
ale vepredu bude tento fan asi 3cm za tou mřížkou a teď jsem to skoušel a vypada to ze to je v pohodě :wink:
ale ten tahokov jsem chtěl dát i dozadu k 9cm fanu od AC ale tak tam asi bude neco jineho (se jeste uvidí) :wink:
Mikes
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikes »

Zatím pěkný, i když k hodnocení toho moc není.
K tomu větráku: kdybys chtěl bez LEDek, tak tento; ostatně varianta se stříbrnýma lopatkama a LEDkama taky nevypadá špatně: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35290
Základní deska: Asus P5WD2 (i955x, socket 775) | CPU: Intel Pentium D930 (Presler, 3.0 GHz, 4 MB cache, BOXovaný chladič) | RAM: Geil 1 GB Kit (2x512 MB, 800 MHz, DDR2) | Grafika: HIS RX1800GTO IceQ3 T (256 MB/256-bit, 1020/500 MHz, PCI-Ex16, 2xDVI, VIVO) | HDD: Maxtor MaxLine 3 (SATA2, 300GB, 7200 ot./min., 16 MB cache) | Case: Aspire X-Plorer-AL (+ 420W zdroj) | Mechaniky: LG GSA-H20L (DVD±R/RW, DualLayer, LightScribe, černá); Apacer 15-in-1 Card Reader | LCD: LG L1940PQ (19", 8ms, DVI) | Příslušenství: myš Logitech MX518; klávesnice Logitech Media Keyboard Elite
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

Sorac za ot ale naco su tie displayky na caseoch ??? Ako vseliako sa daju ovladat atd...

btw vizera to zatial cool, fakt... som zvedavy ci nieco vymyslis s bocnicami a ak ano (co tipujem) tak ze co ;)
Mikes
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikes »

XeZ píše:Sorac za ot ale naco su tie displayky na caseoch ??? Ako vseliako sa daju ovladat atd...

btw vizera to zatial cool, fakt... som zvedavy ci nieco vymyslis s bocnicami a ak ano (co tipujem) tak ze co ;)
S některýma displejema se manipulovat nedá, některými však ano (předpokládám, že tento případ). Zobrazují se tam základní informace nejen o stavu case, např. teplota uvnitř case či CPU, počet otáček nebo hodiny (či budík) :)
Naposledy upravil(a) Mikes dne stř 5. črc 2006, 21:14, celkem upraveno 1 x.
Základní deska: Asus P5WD2 (i955x, socket 775) | CPU: Intel Pentium D930 (Presler, 3.0 GHz, 4 MB cache, BOXovaný chladič) | RAM: Geil 1 GB Kit (2x512 MB, 800 MHz, DDR2) | Grafika: HIS RX1800GTO IceQ3 T (256 MB/256-bit, 1020/500 MHz, PCI-Ex16, 2xDVI, VIVO) | HDD: Maxtor MaxLine 3 (SATA2, 300GB, 7200 ot./min., 16 MB cache) | Case: Aspire X-Plorer-AL (+ 420W zdroj) | Mechaniky: LG GSA-H20L (DVD±R/RW, DualLayer, LightScribe, černá); Apacer 15-in-1 Card Reader | LCD: LG L1940PQ (19", 8ms, DVI) | Příslušenství: myš Logitech MX518; klávesnice Logitech Media Keyboard Elite
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

2 XeZ ... Ukazuju teploty CPU Dosky a Grafiky ...mozno Disku....a otacky ventilatoru
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

2Mikes: ten podsviceny větrák se stříbrnyma lopatkama jsem chtel koupit ale nebyly skladem :x tak sem vzal tenhle je rešený úplně stejně jen tam nejsou ty ledky ktere bych stejne vyměnil za zelene :wink:

ten displej ukazoval teploty CPU, GPU, HDD, činnost disku, hodiny, a daly se tim regulovat otáčky 1 FANu ale odešly mi u něj 2 teplotní čidla :( takže ho tam davat nebudu 8-) mam vymyšlene že tam dam textový LCD displej :-D :P
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

tak pokracuju s predkem case dneska sem koupil součastky na regulator fanu a objednal LCD displej 20×4 znaku :)
zatim pomalu opravuju ten predek a nakreslil sem bocnice jak by mely vypadat
takto by mela vypadat prava bocnice
Obrázek Obrázek
a takto levá
zajimalo by mě jak se vam to libí a co nato řikate? 8-)
v te prave bočnici by měl být tahokov jak je ve predu :wink:
a v té levé normalne plexi (mozna nejaké kouřové by se tam hodilo ale nevim jestli jej sezenu :wink: )
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Prava bocnice rulezz... presne tyhle veci mam rad.. sice to mozna bude mit blbej dopad na airflow, ale proc ten tahokov pak nepodlepit plexi, zejo.. kdyby byla nouze..
..zatim pekny.. easy, decetni, libi..
:up:
Sheppix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sheppix »

Do té levé bych udělal jine okno.
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

jj napravo ratim tahokovem plexi asi bude :D

a jestli mate navrh jak tu bocnici vylepsit tak sem s nim :lol:
me se ta bocnice totiz taky moc nezdá ale nic lepsiho me nenapadlo
kdyby nahodou mekdo vedel tak muze dat nejaky nakres :wink:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

hmm.. ja bych to nechal.. je to dobry.. v tom navrhu mi to k ty case pasuje.. proste klasika ktera nenadchne, ale neurazi.. navic pokud na ty druhy strane bude pravidelne vyrizly tvar, neni co resit... nejaka psycharna na levy bocnici by byla nepatricna.. bejt tebou, necham to tak..
Saty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saty »

Taky bych to nechal tak, má to být přece decent mod :roll:
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

a jak je nalevo vzadu ten oblouček pro ten prolis k oteviraní mam ho tam nechat nebo to udelat rovné?
v pravo je taky a tam to asi zakituju protoze na te prave straně se mi to nelibí a skoro jo nezdělávam

jinak ted sem dodělal regulatory otaček na fany ale jeden se nepovedl tak mam jen 2 ale ten 3 tam možná stejne davat nebudu protože by s nim nebylo co regulovat :roll:

//tak tady je to foto te prave bočnice :wink:
Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

BTW: zitra se pustim do te prave ale jestě nemam plexi :(
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

dotaz: nezakitujes ty diry vedle toho okna? :? takle to docela pusobi rusive
Honza_Primat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_Primat »

Cims to rezal? pripada mi to celkem rovny :)
CPU: AMD Athlon 64 4000+ / GPU: Leadtek 7900GT (530/1660) + GF6600GT / RAM: 2x 512Mb Kingmax Dualchannel / MB: DFI LanParty UT NF4Ultra-D / HDD: 2X 300GB Seagate / ZDROJ: LC Power 420W / Monitor: ViewSonic VA1912w 19" / REPRO: Genius SW-HF 5.1 5000
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

tak ty diry budou samozdřejme zakitovane :)
řezal jsem to přimočarkou a potom piloval pilnikama, a rovny to je jen ty zakulacene rohy mohly byt lepsi :wink:
a tady je foto te levé bočnice
Obrázek
Honza_Primat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_Primat »

maart píše:tak ty diry budou samozdřejme zakitovane :)
řezal jsem to přimočarkou a potom piloval pilnikama, a rovny to je jen ty zakulacene rohy mohly byt lepsi :wink:
a tady je foto te levé bočnice
pekna prace :bigups: vypada to dokonce i rovne :)
CPU: AMD Athlon 64 4000+ / GPU: Leadtek 7900GT (530/1660) + GF6600GT / RAM: 2x 512Mb Kingmax Dualchannel / MB: DFI LanParty UT NF4Ultra-D / HDD: 2X 300GB Seagate / ZDROJ: LC Power 420W / Monitor: ViewSonic VA1912w 19" / REPRO: Genius SW-HF 5.1 5000
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

tak sem zase neco udelal uz delší dobu sem měl vyříznuty ty diry na fany a ted jsem zatmelil ty diry po 2× 80mm fanech okolo a spoje plechu aby to bylo vsechno rovne a take dirky vedle slotů pro karty 8-)
teď pracuju na přednim panelu
Obrázek

btw: ta dira je udelana pro 92 mm fan :)
Naposledy upravil(a) maart dne pon 28. srp 2006, 15:31, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“