No prestaveni na to co jsi mi sem dal, to je jen zmena GPU, Case, Zdroje... neni fortron lepsi ? a ten Mambo je lepsi nez ten muj vybrany Aerocool ??? A nevim proc ale vice se mi zamlouvaji Ati nez GeForce, mozna ze tahle GeForce je lepsi, ale ja se nechystam nic taktovatDigitaldoom píše:Celkem bych to doporučil přestavět na :
a hlavně projeď víc shopů, cenově se na stejných shopů dost liší![]()
určitě doporučuji nahradit BOX AMD Freezerem ! Jinak si budeš nadávat, BOX je hlučnej pořád ... nedoporučuji větrák 120 od AC ... zkus třeba Xilence , jsou na ně dobré reference ... nebo thremaltake ...
Pls zhodnoceni me chystane sestavy
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Phobos
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
asi takhle ... pokud nebudeš taktovat pak je X1600XT lepší než 7600GS ... to plně souhlasím i jsem to u mě taktoval ...
doporučenou Gainward 7600GS tam mám právě proto že, je to vlastně podtaktovaná 7600GT takže v případě zájmu ....
Jinak aerocool no já si právě nejsem moc jist, že jsou lepší jak Mambo ... v tej ceně bych možná aději doporučil nějakého thermaltake ... porpavdě osobně nemám z tou aerocool zkušenosti zajímaly by mě ty větráky čim to chladěj ...
chieftec je docela dobrej fortron mám samozřejmě jako dobrou alternativu ...
doporučenou Gainward 7600GS tam mám právě proto že, je to vlastně podtaktovaná 7600GT takže v případě zájmu ....
Jinak aerocool no já si právě nejsem moc jist, že jsou lepší jak Mambo ... v tej ceně bych možná aději doporučil nějakého thermaltake ... porpavdě osobně nemám z tou aerocool zkušenosti zajímaly by mě ty větráky čim to chladěj ...
chieftec je docela dobrej fortron mám samozřejmě jako dobrou alternativu ...