Asus A7V600 vs. Asus A7N8X dlx

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

jaab
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaab »

OBR píše:... kdyz ale nekdo chtel VIA tak jsem tam byl skoro kazdej den neco doladovat,padalo to,chrastil zvuk a podobne.VIA je zkratka LowEnd chipset do kancelare.
kdyz to neumis, tak to nedelej 8)
HP Spectre x360 Convertible
Asimov
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Asimov »

Hádáte se tu jako malé děti. 8) Každá deska může mít problém, házet vinu paušálně na chipset je určitá nemoc, kterou má teď i můj 11letej bratr. Nesnáší Pentia4, protože to je přece Intel a ten je přece na ho*no...... :-D
Já jsem třeba poté co jsem viděl, jak se vrací do firmy jeden NF7-S za druhým, koupil raději KT600 a jsem max spokojenej. Můj THB jede klidně na 2300MHz ( dal jsem si rezervu 100MHz dolů ). Nicméně jsou i spokojení uživatelé nForce a přeju jim to. :wink:
lirmir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lirmir »

Mám co mám už něco přes 4 měsíce a max spokojenost. :inlove:

Je pravda, že zvuk z int. čipu na tomhle MB při vyšších FSB ztrácí na kvalitě, ale kdo chce pořádný zvuk, koupí si pořádnou zvukárnu, ne :?:
Ostatně i na pořádný pařby mi to zatím stačí. :oops:

A7N8X bych si taky pořídil opravdu jen ve verzi DELUXE (pokud bych měl na to kvalitní paměti). Výhoda AGP/PCI lock se může, u toho kdo neměl moc štěstí na kvalitu proc, projevit jedině pozitivně.

Taky nechápu, proč si většina lidí myslí, že když je nějaká věc za nižší pořizovací cenu než třeba ta druhá, tak musí automaticky patřit do lowendu????????

Každý se tu už určitě setkal s mnoho problémy HW, ale jak už tu bylo řečeno, min. 95% problémů z HW a SW se vyskytují mezi klávesnicí a židlí. :lol: :lol: :lol:
RYAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RYAN »

ber nForce je lepsi a vykonejsi!!!!!!
John Keats
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od John Keats »

a tom o kolik a za jakych podminek je vykonejsi NForce se da diskutovat.

ale kazdopadne jsem se pro Nforce rozhoupal, jen mi ho ti uchylaci dneska jeste nedali.

noco, aspon zbastlim vodnika a pak uz jen usadim waterblocky a hura ... bude se pretacet ... doufam ze da vic nez tech predchozich 215x11 ... anebo aspon to.. a take jsem zvedavej o kolik pujde lip RADEON ... :twisted:

kdo ma zajem.. dam vedet

ps. dik za nazory
Barton 2500+@220*11, VCore 1,67V Watercooled / ASUS A7N8X-Deluxe Watercooled / Kingstone 512MB 400DDR+ A-Data 512MB DDR500 /ATI ASUS X800 XT PE @GPU600-DDR1200 Watercooled / Seagate 80GB ATA-100 8MBcache Watercooled / SB Audigy / TEAC 32x / Logitech Cordless Mouseman optical + Logitech MX510 / SONY 19" E400
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“