project: Vulcanus

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

OT:Závidím ti to kreslení. Ač bych mile rád kreslil a hrál na klavír nejsem obdařen ani jednou z těchto dovedností...

Přestože nedělám kejsmoding tak to tady čtu pravidlně a konečně nějaký nevšední nápad. Pokračuj dál opravdu ti přeju hodně úspěchů.

edit//upraven začátek věty
?
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Konečně něco, co nevypadá jako kejs popaplaná temperou...

Neobvyklý, hezký... Fakt nadanej :)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

uuuf, myslim si ze Stoobi ma konecne konkurenciu :D

GL do buducnosti s tymto modom...
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

XeZ píše:uuuf, myslim si ze Stoobi ma konecne konkurenciu :D
Nevím co vždycky s nějakým dobrým modem všichni: "Stoobi má konečně konkurenci..." Tu už má pěkně dlouho...

Mě se hodně líbí ten tvar a ten front vypadá hustě...
sergej_
Nováček
Nováček

Příspěvek od sergej_ »

XeZ píše:uuuf, myslim si ze Stoobi ma konecne konkurenciu :D

GL do buducnosti s tymto modom...

to máš asi pravdu... s tou konkurencí :-) Já jsem totiž nejlepší, mistr světa, temný pán, pán kouzel ... no prostě by se mi Stoobi už asi měl vyhejbat velkým obloukem :-D :-D :-D

Ono to s tou konkurencí nebude tak horký. O hardwaru toho totiž moc nevím - s tím mi bude muset Stoobi pomoct :-) Já pro něj občas dělám nějaký grafický kravinky - no a on mi zase pomůže s hardwarem, protože na to jsem hrozná lama :oops:
Gorr GrimWolf píše:OT:Závidím ti to kreslení. Ač bych mile rád kreslil a hrál na klavír nejsem obdařen ani jednou z těchto dovedností...

Přestože nedělám kejsmoding tak to tady čtu pravidlně a konečně nějaký nevšední nápad. Pokračuj dál opravdu ti přeju hodně úspěchů.

edit//upraven začátek věty
Na kreslení nepotřebuješ žádný speciální nadání. Přece se nikdo nenarodí s tím, že umí kreslit - je to prostě jenom o cviku. Nebudeš sice malovat nějaký abstraktní práce jako třeba Vassily Kandinsky, ale realistickou kresbu (prostě to, co vidíš) se naučí myslím každý. Takže neboj se do toho pustit :-) Já musím taky ještě hodně cvičit, protože jsem teprve začátečník :-)

Flegy píše:zavidim ti tvoje nadani... :oops: . uz jen tu skicu bych nikdy nenakreslil... ( :lol: ).

jinak, jakou budou mit ty bocnice finalni povrchovou upravu uz vis? :)
Bočnice by měly být udělány stejně, jako to vidíš třeba na té pásovině nebo na detailech svícnu - prostě kartáčovaný a leštěný kov. Tímto způsobem bude udělaná celá case. Jen tu mřížku (z těch tyček) bych chtěl udělat nějak jinak. Já nevím - třeba natřít červenou barvou a nějak napatinovat... fakt nevím. Chci, aby to bylo prostě odlišný, aby to nebylo všechno takový stejný, fádní... Máte nějaký nápad, co s tím?

//Stoobi - promazán multiposting. 2Sergej_: Příště pls do jednoho postu pomocí EDITu... :wink:
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

tak jestli to pujde dal tak jak ti to jde ted,tak asi nemas konkurenci,neco originalniho,skoro nic spolecneho s casem(tvarove),radny rust mod jak to vypada ale krasny lesteny decent.GL :worship: :worship: :worship:
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

jj moc hezký a taky těžký. Konečně zase nějakej modder co umí. Udělej si k tomu raději i stůl :D ale nesouhlasím že to nebude mít konkurenci. vše má konkureci.

i když u Poláků :oops: :twisted:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

XPM :lol:
ne ne vsetko dokaze mat konkurenciu ....
len nas je viac :)
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..husty.. rozhodne zase neco neobvyklyho v techto obcas az smesnych koncinach.. :wink:
..v kazdym pripade mas u me pivo uz jen za to, jakej jsi dal krasnej priklad vsem ostatnim modderum...
..takhle se to ma delat.. kresba.. priprava.. premereni.. model.. a hura do prace.. a ne ze v pulce zjistim, ze je to cely blbe..
:worship: ..good job.. :worship:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

sergeji, ja sem premejslel a vubec by nemuselo spatne vypadat kdybys nejakej podobnej design case splodil ve stylu lian-li..myslim prave jen lestenej hlinik atd...to ja primo zeru :oops:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

lian li jsou jako ledničky...fuj :cry: takhle je to aspoň unikátní :thumbsup:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

vec nazoru... :jaw: :)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

sergej_ píše: to máš asi pravdu... s tou konkurencí :-) Já jsem totiž nejlepší, mistr světa, temný pán, pán kouzel ... no prostě by se mi Stoobi už asi měl vyhejbat velkým obloukem :-D :-D :-D
Trochu moc velke sebevedomy ne? :-D
Kazdopadne to vypada velmi zajimave.
Jen by me zajimalo kam a jak chces zabudovat radiator aby nerusil vzhled. Nebo bude ezterni vez?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Woyta píše:Trochu moc velke sebevedomy ne? :-D
sergej_ píše:Ono to s tou konkurencí nebude tak horký
:wink:
?
Saty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saty »

Prostě krása, jsem moc zvědav jak se tenhle mod bude vyvíjet dál.
Chválim návrh i zpracování, šikovný ručičky se poznaj :-D
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SilverFox »

Jenom takovej postreh kdyz jsem se kochal fotkama :up: Zajimalo by me co na to vyklapeni budou rikat disky a vodnik :?
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
Saty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saty »

SilverFox píše:Jenom takovej postreh kdyz jsem se kochal fotkama :up: Zajimalo by me co na to vyklapeni budou rikat disky a vodnik :?
Vodníkovi se to bude jistě náramně líbit :-D
sergej_
Nováček
Nováček

Příspěvek od sergej_ »

XPM píše:jj moc hezký a taky těžký. Konečně zase nějakej modder co umí. Udělej si k tomu raději i stůl :D ale nesouhlasím že to nebude mít konkurenci. vše má konkureci.

i když u Poláků :oops: :twisted:
no... to máš pravdu :-) ... asi by to chtělo bytelnej dubovej stolek a rudlík na prepravu :-D :-D ... no a pro Poláky bych musel asi udělat speciální úpravu tohohle počítače, aby to bylo dostatečně netradiční a ujetý. Třeba hodit počítač do kolečka s hnojem a ještě do něj zapíchnout vidle ;-) ... to by tam myslím mělo úspěch :-D

to Fleggy:
některý lian-li se mi taky moc líběj... je to takovej jednoduchej funkcionalistickej design :-)

to Woyta:
Radiátor bych chtěl dát dopředu dolů před tu mřížku. Je to myslím vidět i na nákresu - ale popisky nejsou moc čitelný ... určitě ho nechci vystrkovat ven

to SilverFox:
U disků by to vyklápění neměl bejt takovej problém - protože počítač nebude nastartovaný, když bude vyklopený... no a s vodníkem uvidíme... pokud by byl uzavřený okruh, tak by to snad nevadilo.... nevím...
Honza_Primat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_Primat »

sergej_ píše: to SilverFox:
U disků by to vyklápění neměl bejt takovej problém - protože počítač nebude nastartovaný, když bude vyklopený... no a s vodníkem uvidíme... pokud by byl uzavřený okruh, tak by to snad nevadilo.... nevím...
S tim vyklapenim. co udelat volné zavěšení disků? Klec by se umistila na nejaky kloub a chovala by se pri naklapeni jako gyroskop... :) udelat tam tokm nejaky kolejnicky, aby nejezdil tam kam nema a pod :)
CPU: AMD Athlon 64 4000+ / GPU: Leadtek 7900GT (530/1660) + GF6600GT / RAM: 2x 512Mb Kingmax Dualchannel / MB: DFI LanParty UT NF4Ultra-D / HDD: 2X 300GB Seagate / ZDROJ: LC Power 420W / Monitor: ViewSonic VA1912w 19" / REPRO: Genius SW-HF 5.1 5000
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SilverFox »

A nejaky osvetleni ? Pekny by bylo zarovkovy svetlo skrz slidu nebo neco "prirodniho" aby to sedlo k tomu kovu Nemam tim na mysli ze to musi zarit jak bordelhaus :wink: Jenom takova hodne jemna zare :)
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
Odpovědět

Zpět na „Projekty“