Yeong Yang 5601.......co na ni rikate?

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Houmi
Začátečník
Začátečník

YY5602

Příspěvek od Houmi »

poridil jsem si YY5602, ktera ma tusim jen jiny celni panel, ale jinak je identicka s 5601. mam jeden problem, nejak se mi rozhucel disk. mam hitachi 7k250 a asi se zrovna trefuje do vlastni frekvence bedny. ve starym kejsu jsem o nem krome seeku vubec nevedel. presouvani disku do jinych pozic nepomaha. ty screwless kolejnicky s antivibracnim uchycenim v gumach vypadaj efektne, ale asi to neni uplne vsemocny reseni, obzvlast kdyz to nejde nahradit nicim jinym. zkousel jsem to vselijak vypodkladat samolepici paskou z penove gumy, ale furt to huci. nemate nekdo nejaky napad? pomohlo by treba nalepeni nejakyho hodne tezkyho chladice (nejlip med) na disk, abych trosku zmenil jeho vlastni frekvenci? ptam se jestli nekdo neco podobnyho zkousel nez to budu shanet. dik.
Naposledy upravil(a) Houmi dne pon 18. dub 2005, 00:40, celkem upraveno 1 x.
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

vzhledem k prakticnosti ohledne chlazeni/ticho (nepocitram s vodnikem) se mi neliby... ale jinak docela ujde :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

:? nevím co se vám na této case designově líbí, přijde mi dosti tuctová jako nějaká ťamanská slátanina plastu.....To já radši střibřitě čisté casi z jednoduchým tvarem a šmrncovním designem :inlove:
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Houmi: Sice tohle sem asi tak úplně nepatří, ale pokud nepomáhá ani vypodložení, nebo něco takovýho, není vada na disku? Zkoušel jsi ho do staré case? U mého Seagatu, který byl naprosto neslyšný se v poslední době taky objevuje to, že někdy (hlavně při seeku) je trochu slyšet...
Houmi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Houmi »

vim, ze by to mozna patrilo spis do sekce disku, ale disk je v poradku, je to vylozene rezonance kejsu. a neni to pri seeku, ale pri normalnim idle tocnei disku. kdyz vysunu disk z tech kolejnic, huceni zmizi. ted me jeste napadlo nahradit ty kolejicky asi 1 cm tlustou penovou samolepici gumou, kterou nalepim na boky disku. akorat tu gumu musim doma najit...

edit:
tak guma snad trochu pomohla i kdyz mam porad pocit, ze ho slysim porad. zkusim jeste hodit dotaz do sekce disku.
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Neznám přesně výrobce těhlech skříní, ale ty žebra dole na čelním panelu mi dosti výrazně připomínají kamarádovu case, který si ji nedávno dotáhl dolu. Nemá teda dvířka, ale normálně 4 velký pozice a dvě malý pod tím, a spodní "žaluzie" se dá odklopit a objeví se USB a audío. Celkem v pohodě. Nevíte někdo o jakou se jedná? Jinak se mi celkem líbí i tahle.
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

piranha píše: Nevíte někdo o jakou se jedná?
z tvýho popisu ti fakt řeknem přesnej typ Obrázek
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

lMarky píše:
piranha píše: Nevíte někdo o jakou se jedná?
z tvýho popisu ti fakt řeknem přesnej typ Obrázek
Ja teda nahodou asi tusim, co je to za case. Je takovej cerno-stribrnej (boky a vrch cernej, zaslepky mechanik cerny, zbytek cela stribrnej, dole ma takovy 3 lamely (ale nepohyblivy), ta spodni je odklopna. Tusim v tom prodava sestavy treba Lynx ... Jenze typ ani vyrobce neznam :(
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Odbornící poznaj, ne? Bukva jen potvrdí.
Ty case maj např. v Makru a jsou v tom sestavy od Brave.

Tady je obrázek...je to ono? Zkus jim napsat a uvidíš...
Obrázek
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Stoobi holt ví a kdo neví tak se zeptá. Díky moc, je to ono...
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

ehh tak to je haluz, přesně tuhle case má máti na svym Braváckym PC :oops: no nic, jdu se stydět do kouta :)
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Není podle mě důvod proč, každej case se dá upravit k světu, navíc pokud je v kombinaci černo-stříbrný tak vypadá celkem gut, můžu potvrdit. ale nějakej modding to chce no.

Jinak trochu OT: říká se ten case nebo ta case (to case jsem zavrhl).
Made by Piranha
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Stoobi> jo, presne tenhle sem mel na mysli, akorat ze sem zatim videl jen cerno-stribrnou verzi :)

piranha> v 1. pade je to jedno, v ostatnich pouzivam spis TEN case (o casu, s casem a tak)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Vypadá hustě, je hustá. Příjde mi trochu malá, ale to je asi jen klam. Každopádně cool je rozhodně Vpředuvzadu 120mm a takové ty natáčecí lišty jsou 100% hustý ! Dobrej kousek . . .
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“