Yeong Yang 5601.......co na ni rikate?

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Luboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luboss »

já bych do něj šel :wink:
Barton 2500+ @2200MHz (11x200 1,675V)+ WhisperRock IV + sání a výfuk (38°C při netu 56°C v P95), MB DFI NFII Ultra AL, 1x DDR Seitec 512MB 400MHz (11-3-3-2CL), Hitachi 7K250 160GB + cool, combo DVD Teac 16x 48x24x48, MSI FX5900SP VTD 128MB (450/780), AOC Klr 19'', Logitech klávesnice a myš, pohon 300W v case Sweex Xenon XB
xDodox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xDodox »

SuPeR
MB: ASRock K7S8X R3.0 Hybrid Booster * CHIPSET: SiS746FX * CPU: AMD Duron 1800 (13.5x133) + Titan TTC-D5TB/CU35 * RAM: AM1® 2x128MB DDRAM PC 2700 333MHz CL2.5 * HDD: Samsung SpinPoint PL40 40GB * VGA: ATi Asus Radeon 9200SE/T 64MB DDR RAM, 64bit + CoolerMaster DXY-4C1XC + CoolerMaster ARC-U01 200/329@250/344 (ATiTool: 291/380) * DVD-ROM: Asus DVD-E616P * CD-RW: Samsung SW-252B 52x24x52 * SOUND: on-board (AC97) * LAN: on-board (SiS746FX) * OS: Win XP Pro Cz * 3DMark2001: 4.467 * 3DMark2003: 647 * Catalyst: 4.6
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

vypada elegantne ... ale na pohled , nevis co ti daj dovnitr :)
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Chronos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chronos »

Bohuzel tam nejsou ty dva 120 mm vetraky coz bude dalsi investice navic.......me se tam hodne libi ten pripravenej windtunel a jeste hodne ficurek :D. Jinak za tu cenu si myslim muze s prehledem konkurovat skrinim Chieftec :wink:
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

mě se teda vůbec nelíbí... takovej paskvil....
Francie ... sladká Francie
Vojtaa-->
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vojtaa--> »

Jo, docela dobrá, ale neni to můj tip.. 8-)
Ta cena je de...
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

:? ja ne ...
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

mě se taky nelíbí.... :huh:
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Uz ji mam objednanou - ja to velmi dobra case (jako vsechny YeongYangy), ma pozice pro 2x120mm a celkove je pekna a docela neobvykla i pres svou cenu. Vzhled je otazkou vkusu a me se moc a moc libi :wink:
Vyhlasme boj zatoulanym sroubeckum!
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

bukva píše:Uz ji mam objednanou - ja to velmi dobra case (jako vsechny YeongYangy), ma pozice pro 2x120mm a celkove je pekna a docela neobvykla i pres svou cenu. Vzhled je otazkou vkusu a me se moc a moc libi :wink:
Vyhlasme boj zatoulanym sroubeckum!
Hmm, taky se mi líbí a dost o ni uvažuji. Až Ti přijde, tak doufám, že napíšeš, jestli je fakt tak dobrá, jak vypadá na obrázku. A jinak nevíte, kolik si počítají poštovné a balné za takovou bednu?
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

a kde sa da sehnat
Chronos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chronos »

sehnat v CR tady:
http://xpert.cz/zbozi/index.php?id=1213
nebo http://www.egservis.cz/index.php?strom_ ... &men=swet# a nebo to co je v prvnim prispevku

Bohuzel nevim jak to bude s dodanim do SK :oops:
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

janof píše:a kde sa da sehnat
shop: http://pekro.inshop.cz/inshop/scripts/d ... emid=84476

Jinak se teď nemůžu rozhodnout, jestli koupit tuto Yeong Yang nebo tuto G-mono. :?

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortc ... tegoryId=0
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Vypada to ja hifivez :-D
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

smile4me píše:
janof píše:a kde sa da sehnat
shop: http://pekro.inshop.cz/inshop/scripts/d ... emid=84476

Jinak se teď nemůžu rozhodnout, jestli koupit tuto Yeong Yang nebo tuto G-mono. :?

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortc ... tegoryId=0
Kup si tu, co se ti libi vic - G-mono je o 4 kila drazsi a je to kostka :-D
jendus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jendus »

IMHO velice zaujimava skrina...doufam ze bukva poreferuje az mu dojde :wink:
my pc is my destiny...
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Tak uz ji mam a muzu poreferovat :) . Nebudu srovnavat s Chiefama apod., protoze ho nemam...

1.) Case je pomerne tezkej - na to, ze je to "jen" MiddleTower stadartni velikosti a je dost sirokej.
2.) Pri kompletni montazi sem spotreboval asi 7 sroubku (z toho 4 drzej zdroj), pri bezne manipulaci a zasazich neni potreba vzit sroubovak do ruky
3.) Vypada proste pekne - dobre kryty mechaniky - velkou vyhodou je, ze aposn pro pristup do jedne z nich nemusite otevirat kryt pres ne (z mechaniky je potreba sundat celo supliku, jinak se zasekava v otviracim mechanismu
4.) Pozice na 2x 120mm vetracky sou super, ale filtr je jen pred tim prvnim
5.) Vsechny mechaniky a disky sou v kolejnickach tlumicich ostresy a vibrace
6.) Drobny problemy: Na to, ze je to Middle doporucuju Bigovy zdroje, protoze ty disky sou nejak daleko (jelikoz jsou kolmo k bocnici tak je ten molex komektor dost daleko od zdroje ), to samy ATA kably (doporucuju aspon 60cm - 45 proste nedosahnou :) ). Ty zaluzie vepredu nejdou uplne otervit...
7.) Prestoze je na strankach YY napsano, ze maji Windtunel, tak moje ma jen tu diru naproti procesoru a chybi ji ten "natrubek" (coz je me jedno, protoze tam pujde plexi)
8.) Kvalita zpracovani je vyborna, zadny hrany, vsechno zabrouseny nebo ohybany, nekrouti se a vsechno do sebe krasne zapada
9.) Urcite to neni nejlepsi case, co se vyrabi (uz jen proto, ze neni nijak velka), ale myslim, ze za 1230kc s DPH nema konkurenci

Asi sem nezminil vsechno, takze dalsi dotazy rad odpovim
Chronos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chronos »

Tak mi vcera taky prisla.....nejakou dobu jsem badal nad tim jak tam uchytit mechaniky pac podle obrazku na webu jsem toho moc nepobral, ale nakonec jsem to cely zkompletoval. Je to proste nadherna skrin...dobry pevny plechy.

AD hmotnost....4kg napsano od prepravce tak nevim co je na ni tak tezkyho :D

Zatim v ni mam 80mm ventilatory misto 120mm ponevadz nevyzbyly finance na dalsi.

AD prachovy filtr... nevim proc bys chtel mit filtr vzadu kde se pouziva ventilator jako outtake...tudiz by ti pripadnej prach z case nesel ven!!

AD windtunel....nepotreba toho jejich nastavce...staci rozrezat petlahev a nalepit izolackou....osobne jsem pridelal k bocnici ventilator 80*80mm a na nej pridelal jiz zminenou izolepou tunel. Diky tomu jsem si mohl dovolit stahnout otacky na procesorovym chladici na cca 1000prm.

AD dvirka...me osobne se zamlouvaji...daji se nejen otevrit..ale i otocit do polohy soubezne s bocnici case coz si myslim hodne majitelu chieftecu omezuju. Jinak pozice pro nejpouzivanejsi mechaniku (otviratelna zaslepka) se mi podazdy pri vysunuti bezproblemove i zaviraji. Mozna chyba mechaniky u tebe.

Tot prozatim vse.

zatim zdar.... CHR0No5
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Chronos píše:AD prachovy filtr... nevim proc bys chtel mit filtr vzadu kde se pouziva ventilator jako outtake...tudiz by ti pripadnej prach z case nesel ven!!.
To je sice pravda, ale takhle to funguje jen kdyz je PC zaply - jinak se ti prasi zepredu i zezadu dovnitr a ven nikdy nikudy - proto myslim, ze by to nebyl marnej napad tam ten filtr dozadu dat - oddelat si ho muzes vzdycky
Chronos píše:Jinak pozice pro nejpouzivanejsi mechaniku (otviratelna zaslepka) se mi podazdy pri vysunuti bezproblemove i zaviraji. Mozna chyba mechaniky u tebe.
Pomohlo, kdyz sem ji oddelal tu krytku vpredu na supliku...

Ad. vaha: skutecne nevim, kolik vazi, ale rekl bych ze urcite vic nez 4kg - kdyz sem ji tahl pres cely mesto, tak me pekne bolely ruce :) A je rozhodne tezsi nez Eurocasy apod.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“