Project: NOS
Moderátor: L4mka
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- klimma
- Nováček
-
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- MD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Galliano
- Nováček
ZdenekSveda píše:a když jsem tak s mladou procházel drogérku, tak...
Předpokládám že ji máš z Rossmana, taky jsem ji tam viděl.
Omlouvám se za OT ale v Rossmanu se dají vůbec najít super věci. Já jsem tam pořídil super odhlučňovací hmotu, která původně měla sloužit jako podložka pro klečící zahrádkáře. JE to něco jako karimatka ale 3x tak silná.
Konec OT.
Homer: I když ti tvá práce nevoní, nestávkuješ. Prostě tam chodíš každej den a házíš na to bobek.
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, přesně tak.Galliano píše:ZdenekSveda píše:a když jsem tak s mladou procházel drogérku, tak...
Předpokládám že ji máš z Rossmana, taky jsem ji tam viděl.
Omlouvám se za OT ale v Rossmanu se dají vůbec najít super věci. Já jsem tam pořídil super odhlučňovací hmotu, která původně měla sloužit jako podložka pro klečící zahrádkáře. JE to něco jako karimatka ale 3x tak silná.
Konec OT.
- klimma
- Nováček
-
- Galliano
- Nováček
- Bubaaak
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- klimma
- Nováček
-
- klimma
- Nováček
-
- dR@gon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No sláva... už jsem myslel, že jsi se na ten mod vykašlal... Co to je za turbínku? Lépeřešeno, to je 80 nebo 120 fan? A teď otázka... Ten kužel na fanu se dá zvolit opravdu přesně na ten fan nebo se musí vybírat jen z určitého spektra průměrů ? Jinak mezi mechaniku a turbínku bych podstrčil nějakej zajímavej tvar který by nějak dokresloval styl modu a třeba plnil i nějakou funci...
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
- klimma
- Nováček
-
Mno ja na to nekaslu ale jaksi neni moc casu a kdyz ho mam tak se zaseknu na tom ze sem treby vyplejtval plnic a tak jinak turbina je udelana z kvetinace a plastovy okapovy trubky je to 120
s tou spickou je to slozitejsi ja kupoval ti nejlevnejsi za 38Kc ale ona vypada takle
takze ja sem si musel merit ten predni kus a jeste sem ho ze stran trochu zmensoval ale to byla moje chyba byl tam i mensi kterej by padnul asi presne
s tou spickou je to slozitejsi ja kupoval ti nejlevnejsi za 38Kc ale ona vypada takle
takze ja sem si musel merit ten predni kus a jeste sem ho ze stran trochu zmensoval ale to byla moje chyba byl tam i mensi kterej by padnul asi presne
- _kokes_
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- klimma
- Nováček
-
- Johny_knoxvile
- Nováček
-
- lukazkiss
- Začátečník