Compal HEL80 Verified by Intel ... počuli ste ?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

crab
Nováček
Nováček

Příspěvek od crab »

Gothic iii

1280x800
distance(high detail): HIGH
distance(low detail): HIGH
resource cache: HIGH
object detail: HIGH
shader quality: 1.4
texture quality: HIGH
texture filtering: 4x Anisotropic
vegetation quality: MEDIUM/HIGH
shadow quality: LOW (spíš vypnutý, když to nevypadá nějak líp a přidám někde jinde, st9n)
post processing: off (to žere dost a ani s x1600 to není nadvakrát)

pod 20 FPS se to nedostane (to už opravdu musí bejt), testoval jsem jen spodní hranice. jede t6 velmi plynule.
S x1600 si tam krapet můžeš někde přidat, ale žádný super-nepřekonatelné rozdíly, kvůli kterým bych se musel obtěžovat brečet.

Doporučuju radši sáhnout po x1600 u VBI, ale ani u go7600 se žádné katatrofy nekonají. Ono je totiž vždycky nejlepší komentovat to, co jsem v ruce vůbec neměl.
V 3DMarku to dělá rozdíl 1000 bodů, Ale vzhledem k tomu, že desktopy tam dosahují i 14000 bodů, tak ti to opravdu výkon ve hrách neshodí o fatální rozdíl.
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

crab píše:Gothic iii

1280x800
distance(high detail): HIGH
distance(low detail): HIGH
resource cache: HIGH
object detail: HIGH
shader quality: 1.4
texture quality: HIGH
texture filtering: 4x Anisotropic
vegetation quality: MEDIUM/HIGH
shadow quality: LOW (spíš vypnutý, když to nevypadá nějak líp a přidám někde jinde, st9n)
post processing: off (to žere dost a ani s x1600 to není nadvakrát)

pod 20 FPS se to nedostane (to už opravdu musí bejt), testoval jsem jen spodní hranice. jede t6 velmi plynule.
S x1600 si tam krapet můžeš někde přidat, ale žádný super-nepřekonatelné rozdíly, kvůli kterým bych se musel obtěžovat brečet.

Doporučuju radši sáhnout po x1600 u VBI, ale ani u go7600 se žádné katatrofy nekonají. Ono je totiž vždycky nejlepší komentovat to, co jsem v ruce vůbec neměl.
V 3DMarku to dělá rozdíl 1000 bodů, Ale vzhledem k tomu, že desktopy tam dosahují i 14000 bodů, tak ti to opravdu výkon ve hrách neshodí o fatální rozdíl.
v ruce jsem ho měl..dokonce jsem je oba vlastnoročně skladal...
proste jen pisu ze bych se helu vyhnul pře je tam o cca 25 % mene vykona karta tot vše.
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
Shal
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shal »

Mohli byste prosím uveřejnit své výsledky v 3D marku? Jaké grafické karty máte a jaké máte score. Díky.
crab
Nováček
Nováček

Příspěvek od crab »

Shal: 3800 u Go7600 a 4800 u X1600. Ovsem do go7600 zacal compal davat lepsi pameti, tudiz to bude o par bodiku bliz.

Nicmene na strankach VBI je sasi s X1600 o 2200,- drazsi nez sasi s go7600 (muzes narazit na stejne sestavy s temito rozdilnymi sasi za stejnou cenu - http://www.anacomp.cz - kde se samozrejme vyplati sahnout po S96J, pokud jde tedy ciste o vykon)
Cigi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cigi »

Ja mam teda na svojem pocitaci od vbi.cz s X1600 score v 3D marku 05 jen 3818. Je teda na zakladnim taktu(450/370)... Jinak, jak daleko se vam povedlo dostat s pretaktem ?
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

FJandacek píše:Ja mam teda na svojem pocitaci od vbi.cz s X1600 score v 3D marku 05 jen 3818. Je teda na zakladnim taktu(450/370)... Jinak, jak daleko se vam povedlo dostat s pretaktem ?
ja se dostal na stabilnich 550/440 4800 v marku
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“