Genius Ergo 525 vs. A4 Tech X-750F

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

myom píše:zitra jdu do alfy nakupovat, takze se rozhodnu az tam, ale diky vsem za info. pak tu napisu co jsem vzal :wink:
Radim tu A4Tech, ta Genius je podle me horsi, mel jsem ji taky na vyzkouseni v prodejne NextComp a muzu potvrdit, ze jsem si vybral velmi dobre 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

když tak radši bych se podíval po X-750BF ma zajímavy povrch :)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

medas píše:když tak radši bych se podíval po X-750BF ma zajímavy povrch :)
Ano, to je pravda. Ta BF nemá lesklý povrch a méně klouže, v Alfě ji mají tady 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

tak ten Genius bych silne nedoporucoval :evil:

zrovna ted jsem zapl pc a ona nejede mys
kdyz dam pridat HW tak to tam napise "zarizeni nelze spustit"

a presne todle se mi stalo uz podruhe

mys mam od dubna a nekdy v zari jsem mel ten samy problem tak me mys vyreklamovali
a dnes rano to same :(

jinak co si o ni myslim:
+ dobre se drzi
+ ma celkem dobry snimac
- provedeni neni moc dobre (celkem hrkaji tlacitka - nevolnosti)
- vadi mi ze kdyz nadzvednu mys ze kurzor celkem uhne (ale na to uz jsem si celkem zvykl)
- a nelibi se mi kablik (moc tlusty a spatne se ohyba)
jinak na dotek ma pekny povrch jen tam kde mys drzim (dotyka se s rukou) uz nejak neni barva
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tak jsem nakonec koupil ten A4 tech, bo ta geniuska je velka jak swina a blbe se mi s ni jezdilo. koupil jsem stribrnou verzi. tu fajnovou koupil jak na swinu chlapek prede mnou, ale ona ma stejny povrch jak obycejna akorat jiny vzor. cervene tlacitko maji vsechny. jediine co mi na ni vadi je, ze ma pro palec na boku takovou gumu, ktera klouze. jinak jsem zatim spokojeny s koupi.

\\edit: uz jsem z ni dostal to zavazi a ted je naprosto perfektni presne podle mojeho gusta :wink: :D
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

myom píše:tak jsem nakonec koupil ten A4 tech, bo ta geniuska je velka jak swina a blbe se mi s ni jezdilo. koupil jsem stribrnou verzi. tu fajnovou koupil jak na swinu chlapek prede mnou, ale ona ma stejny povrch jak obycejna akorat jiny vzor. cervene tlacitko maji vsechny. jediine co mi na ni vadi je, ze ma pro palec na boku takovou gumu, ktera klouze. jinak jsem zatim spokojeny s koupi.

\\edit: uz jsem z ni dostal to zavazi a ted je naprosto perfektni presne podle mojeho gusta :wink: :D
kde jsou schované ty další šroubky, pod teflonkama? nechtělo se mi to hledat naslepo :oops: a rád bych se ho zbavil

jo jinak to "B" znamená větší verzi, myslím ... jinak je stejná
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

no ta mys me fakt prekvapila docela rozdil prejit z optiky 400dpi na ni. druhy sroubej jsem taky hledal a je pod tou bilou nalepkou pod snimacem. ta jde v poho oddelat a netrha se (neni to plomba). akorat tam jde zpatky blbe napasovat dratek, ale s tim si pohrajes mi to trvalo asi 15min. nyni je myska daleko lepe vyvazena a udrzim ji v poho na dvou prstech aniz by klouzala dolu.

btw: na jakem rozliseni jedes bezne v oknech?? mi se osvedcilo 1200dpi (zluta barva)
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

myom píše:btw: na jakem rozliseni jedes bezne v oknech?? mi se osvedcilo 1200dpi (zluta barva)
Taky jsem začal s 1200 dpi, teď ale jedu na 1600 dpi, ale když u mě někdo sedne ke kompu tak se nemůže trefit na žádnou ikonu...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

F1l1p píše:
myom píše:btw: na jakem rozliseni jedes bezne v oknech?? mi se osvedcilo 1200dpi (zluta barva)
Taky jsem začal s 1200 dpi, teď ale jedu na 1600 dpi, ale když u mě někdo sedne ke kompu tak se nemůže trefit na žádnou ikonu...

ja to taky stridam tech 1200/1600 ale tech 1600 je uz na hry a ne na okna to u mi taky dela problem se strafit na ikonu :lol:
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

já jsem celkem při zemi, ve win 800dpi ... zelenou mám rád :oops: ve hrách 1600dpi ... dík za hint s tím šroubkem :wink:
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

SNowie píše:já jsem celkem při zemi, ve win 800dpi ... zelenou mám rád :oops: ve hrách 1600dpi ... dík za hint s tím šroubkem :wink:
jj. neni zac. s tim zavazim pryc je to ale fakt o 300% lepsi. by me zajimalo proc ho tam vubec davali. a nevite jestli se daji koupit treba mensi zavazi???
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

myom píše:
SNowie píše:já jsem celkem při zemi, ve win 800dpi ... zelenou mám rád :oops: ve hrách 1600dpi ... dík za hint s tím šroubkem :wink:
jj. neni zac. s tim zavazim pryc je to ale fakt o 300% lepsi. by me zajimalo proc ho tam vubec davali. a nevite jestli se daji koupit treba mensi zavazi???
tak je venku, nálepka má na růžku trošku stopy ... a navíc tam byl jakýsi zelený hnus,možná něco na způsob plomby, ale je to fuk
teď je lehoučká, snad ho tam nebudu cpát za pár dní zpět :-D
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

SNowie píše:
myom píše: jj. neni zac. s tim zavazim pryc je to ale fakt o 300% lepsi. by me zajimalo proc ho tam vubec davali. a nevite jestli se daji koupit treba mensi zavazi???
tak je venku, nálepka má na růžku trošku stopy ... a navíc tam byl jakýsi zelený hnus,možná něco na způsob plomby, ale je to fuk
teď je lehoučká, snad ho tam nebudu cpát za pár dní zpět :-D
S tím závažím jsem to ještě nezkoušel, teď jdu do práce ale zítra to vyzkouším taky 8)
Jinak já jedu ve woknech na 1200DPI, v akčních hrách (teď hraji již potřetí hru Painkiller - super!) jedu na 2000DPI, těch 2500DPI se mi zdá až moc.. Od té doby co mám tu myš a novou klávesnici se hraje daleko jinak 8-)
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

Ako mozte hrat s takym vysokym dpi? Este pochopim to vysoke dpi vo wine ( ja pouzivam 800dpi). Ale v hrach mat dpi 1600-2000?! :? A este k tomu vo fps hrach?! Vy dokazete aj nieco trafit? Chapem, ze naucit a prisposobit sa da vsetkemu, ale tomuto vazne nechapem...
Ja osobne pouzivam v hrach 400dpi a aj to sa mi zda byt vela.
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Papilla píše:Ako mozte hrat s takym vysokym dpi? Este pochopim to vysoke dpi vo wine ( ja pouzivam 800dpi). Ale v hrach mat dpi 1600-2000?! :? A este k tomu vo fps hrach?! Vy dokazete aj nieco trafit? Chapem, ze naucit a prisposobit sa da vsetkemu, ale tomuto vazne nechapem...
Ja osobne pouzivam v hrach 400dpi a aj to sa mi zda byt vela.
proc??? ja mam tedka ve win 1600 a ve hrach 2000dpi :)
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

no mne sa to vidi byt strasne, vsak ti to musi strasne skakat, a dat HS v cs musi byt umenie
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Papilla píše:no mne sa to vidi byt strasne, vsak ti to musi strasne skakat, a dat HS v cs musi byt umenie
ee to prave ze ne. na rychlost je to prave v pohode ze nemusis dlouho zamerovat. je to o zvyku. ale 2500dpi uz je fakt moc.
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

vsak hej, je to o zvyku. Ja som inak tiez chvilu hraval s vyssou senzitiviou (1600/1200), ale ako postupne som presiel na 800 a zakotvil som na 400. A zistil som kde je kvalita... A mozno mam len rad dlhe tahy a skoky s myskou :-D
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

takze takhle vypada ta normalni a4tech-ka v nelesklem provedeni. je moc pekna a moc dobre se drzi a je akorat pro moje gusto..... mam v ni vytahle zavazi a hraje se s ni vice nez dobre. a jestek tomu stala nejakych 500kc. :)

Obrázek
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

myom píše:takze takhle vypada ta normalni a4tech-ka v nelesklem provedeni. je moc pekna a moc dobre se drzi a je akorat pro moje gusto..... mam v ni vytahle zavazi a hraje se s ni vice nez dobre. a jestek tomu stala nejakych 500kc. :)

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 010066.JPG
jj tu mám též :) jen ten matně šedý povrch se záhy začne ošoupávat (v podstatě na všech místech, kde se jí dotýkáte)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“