Genius Ergo 525 vs. A4 Tech X-750F

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Genius Ergo 525 vs. A4 Tech X-750F

Příspěvek od myom »

V supliku jsem nasel par korun a tak jsem si rikal do ceho je investovat a napadla me myska. Nejak jsem se v nich prestal orientovat, a tak ted nevim co mam koupit. Precetl jsem par recenzi a vyber jsem zuzil na tyto 2 mysky, ale ted nevim, kterou z nich. Ma je nekdo z vas??? muzete mi rict nejake zkusenosti, problemy??? Zatim se primlouvam k tomu geniusu, ale slysel jsem, ze pry snimac nema v tezisti a je to pry celkem problem, tak me to zajima. Popripade navrhnete nejakou jinou mysku do 800kc. Diky :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Genius Ergo 525 vs. A4 Tech X-750F

Příspěvek od XXXtremer »

myom píše:...
mam tu geniusku.. a za ty penize je to luxusni myska... s tim tezistem sem si nevsiml ze by mi to nak vadilo, je dost presna za tu cenu... vadi mi u ni akorat dve veci - plasty nejsou nic zajimaveho.. ale celkem prijemne, a snimac snima pri lehce zvednute mysi.. to docela vadi pri hrani kdyz posouvas mys.. ale da se na to zvyknout...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

no plasty mi jsou jedno ja mam mysku stejne pod stolem. a nepotrebuju mit v ruce zabavny park. a jak hodne ji musis zvednou?? ja totis s rukou skoro vubec nepohybuju. mam vysokou citlovost, takze hybu pouze prstama a kdyz potrebuju jit dal, tak prave myslu zvedam. ta moje snima zhruba do 0,5cm.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

no citlivost ma tohle celkem hodne.. velky nezvyk od 800dpi senzoru proti 2000dpi co ma tohle na maximum.. da se s tim hybat na male plose po celem desktopu... ale to zvedani je horsi.. tech 0,7 to bude... pri praci to nevadi.. ale treba v cod a cs je to dost neprijemne...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

No pokud je lehka tak to nevadi
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Tu A4, jsou na ni lepší ohlasy jak na tu Geniusku.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Mr. Dirk píše:Tu A4, jsou na ni lepší ohlasy jak na tu Geniusku.
No ji vemu pokud mi padne do ruky, protoze ony jsou 3 verze. jedna je hnusna leskla a klouze a ty dalsi jsou pry v poho. tak nevim
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

myom píše:No pokud je lehka tak to nevadi
lehka nevim to je spis o osobnim pocitu co je pro tebe tezky.. me pride tak akorat... rozhodne je aspon o ctvrtku lehci nez stare kulickove geniusy...
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

no ja by som este rozmyslal nad Genius 535 navigator. Velmi vydarena kopia razera.
No tiez si mohol napisat pouzitie, lebo ked s nou budes vacsinu casu pracovat, tak urcite ocenis ergonomicky tvar geniusu525 odkopirovany od logitechu :)

IMHO ta a4tech-ka vyzera ako lacna kurva :)
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Papilla píše:No tiez si mohol napisat pouzitie
na ovladani pocitace :wink:
Papilla píše:IMHO ta a4tech-ka vyzera ako lacna kurva :)
no to prave ta prvni verze, ale tato ( http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=46326 ) nevypada spatne.

asi se rozhodnu az si je osaham :oops:
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

myom píše: no to prave ta prvni verze, ale tato ( http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=46326 ) nevypada spatne.

asi se rozhodnu az si je osaham :oops:
No tak toto je uz ina liga (vzhladovo) :o
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Papilla píše:No tak toto je uz ina liga (vzhladovo) :o
no prave jinak bych o te mysi ani neuvazoval
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

mám tu třetí, šedo-černou variantu A4 (matnou) a je skvělá :)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

SNowie píše:mám tu třetí, šedo-černou variantu A4 (matnou) a je skvělá :)
muzes hodit lepsi info, pls. treba jak vysoko snima povrch. kvalita plastu jestli vrzou a tak. a jestli (kdyz je matna) v ruce klouze jak ta zminena kurwicka. :)
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Já mám tu první verzi A4tech X-750F (tu černo-stříbrnou)...můžu určitě doporučit. Je sice pravda, že ten povrch není až tak skvělý -> je dost hladký, ale stejně hladký povrch má např. i Logitech MX610 (když nebereš v úvahu pogumované boky), ale problémy s klouzáním s ní nemám (ani po delším hraní - pro mě to je tak 2 hodiny -> déle u kompu nevydržím).
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

F1l1p píše: (ani po delším hraní - pro mě to je tak 2 hodiny -> déle u kompu nevydržím).
Heh :lol:
to by som chcel potom vediet co je pre teba kratke hranie hier. Zeby windowsacke miny? :)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Sám jsem hrdý majitel myši A4Tech X-750F a můžu za ty prachy vřele doporučit! Nadupaný snímač, ve hrách je to za ty prachy masakr!
Tahle myš má ale tyhle negativa -
ne každému sedne do ruky, mě taky moc ne, po delší době používání mě z ní bolí ruka, má moc lesklý povrch, jdou na ní vidět hodně otisky, je to jenom A4Tech a právě že se hodně šetřilo na materiálu, jinak vše ostatní na ní chválím!
SENZOR/SNÍMAČ MÁ BEZKONKURENČNÍ A O TO MI JDE PŘEDEVŠÍM
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

zitra jdu do alfy nakupovat, takze se rozhodnu az tam, ale diky vsem za info. pak tu napisu co jsem vzal :wink:
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

myom píše:
SNowie píše:mám tu třetí, šedo-černou variantu A4 (matnou) a je skvělá :)
muzes hodit lepsi info, pls. treba jak vysoko snima povrch. kvalita plastu jestli vrzou a tak. a jestli (kdyz je matna) v ruce klouze jak ta zminena kurwicka. :)
asi 5mm nad povrchem, měl jsem původně optiku geniuse (ten nejstarší typ) a nepoznal jsem rozdíl ... plasty mi přijdou kvalitní, nevržou, ale mám ji jen pár týdnů, v ruce absolutně neklouže :)
ještě detail, nevím jestli je to u laserovek běžné, ale viditelně pod sebe nesvítí, svítí jen kolečko podle nastaveného dpi, a v případě 400dpi není vůbec poznat, že pracuje :)
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Papilla píše:Heh :lol:
to by som chcel potom vediet co je pre teba kratke hranie hier. Zeby windowsacke miny? :)
Znám i lidi, kteří si ke kompu ráno sednou a do večera si dají jen takovou tu nutnou přestávku na oběd, aby se napili, popř. nadechli čerstvého vzduchu.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“