Projekt: TomTomason

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomTomason »

Pak sem hodím fotky další elektro mám už hotové magnetové spínače na vypínání a zapínání a dělám kabely na řízení otáček CPU, GPU a ostatních ventilátorů.
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Jsem celkem zvědav jak to bude vypadat ( ne abys to s těma pístama vzdával nebo.............. :-D )
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

oh uz se tesim na dalsi fotky, mam v planu jeden mod a chci v nem take dalkove ovladani a LCD, tak uvidim jak se s tim poperes, jinak je to zatim dobrej napad, uz se tesim na realizaci
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Toto může být zajímavý modding těším se na další fotky...
Kimitech
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kimitech »

Udělal bych to tak,aby se při otevření té bočnice zevnitř vypařoval nějakej ten umělej kouř ;) Byla by to cool věcička ;) A navíc ještě osvětlení třeba modře.! :wink:
CPU : Sempron AM2 2800+,MB : MSI K9VGM-V ,RAM : 512MB ddr2 677 , VGA : ASUS X1600Pro TD Mechaniky : LG GSA 4167b, Zdroj: 350W , Repro : Encore 4.1 (hraje squěle) .
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Osvětlení bedny bude modro bílé. Modrý neon, modré a bílé vysoce svítivé diody ty budou do LPT portu, bílé stroboskopi.Ten kouř sem se kdysy taky díval aj bych věděl jak to udělat. Ale není spirála. Navíc by to možná mohlo spůsobyt skrat mezi kontakty pc přece jen se jedná o kapalinu. Předek case bude z nerez plechu bez cuplíků prostě nic jen modrá POWER a bílá HDD dioda
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak sem volal na vrakáč dá mi dvě vzpěry z palubovky fáva nabídl sem 150,- za obě prej že jo. Tak si pro ně jedu.
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

no vydíš že to jde :) už se těším na fotky
Pedro.
Nováček
Nováček

Re: Projekt: TomTomason

Příspěvek od Pedro. »

TomTomason píše:Plexi na chladiči není můj nápad kopíroval sem nevím jestly ty dva rohy mám zaoblot.
Aspon ze si to uznal.) A jestli ti muzu doporucit tak to udelej zaobleny, takle to nevypada moc dobre
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jo to já zase když kopíruju tak to aspoň řeknu jinak už sem na to plexi udělal gravír AC a písty už mám taky jak sem říkal. Jak bude možnost přidám foto. A dozvěděl sem se že bedna už byla předaná k opískování ale kdy mi ji vrátí to zatím nevím tento víkend už bylo plánované svařování a zase to padlo.
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Další fota jsou tu PC je opískované myš a CDrom je stříknuté to čeká i DVD menší plexi bude přes otvor na CD a to větší plexi bude na straně pc bez průhledu namontované na bočnici s gravírem výrobců PC komponentů oběvyl se malí kousek plexi tak sem si udělal přívěšek. Ten nerez co je na fotce bude na předu PC.
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak jo vydím že mi sem nikdo už dlouho nenapsal tak si napíšu sám pc by mělo být dokončené alespoň to hlavní do 25.12 tohoto roku plechý sou stříknuté plexi s gravírem hotovo no musím říct že se mi to strašně líbí. Je udělaná ta hrubá práce ještě chybý dokončit předek case a pak namontovat osvětlení musí se udělat nožičky a pak hurá na lanpárty která je právě od 25 do asi 29. Foto bych měl poslat ještě dnes večer počítejte max do 12 hodin.
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

TomTomason píše:Tak jo vydím že mi sem nikdo už dlouho nenapsal tak si napíšu sám pc by mělo být dokončené alespoň to hlavní do 25.12 tohoto roku plechý sou stříknuté plexi s gravírem hotovo no musím říct že se mi to strašně líbí. Je udělaná ta hrubá práce ještě chybý dokončit předek case a pak namontovat osvětlení musí se udělat nožičky a pak hurá na lanpárty která je právě od 25 do asi 29. Foto bych měl poslat ještě dnes večer počítejte max do 12 hodin.
ehm co cekas??? nahod fotky a bude rusno :D
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Micis89
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Micis89 »

jasne hod fotky!!vypada to fakt zajimave hlavne ty pisty doufam ze jsi to nevzdal :x
CPU:AMD64 2800+ MB:Gigabyte K8NE (nF4-4X) RAM:Samsung 512Mb DDR 400,VGA:Sapphir X800 GTO FB,HDD:Baracuda 320Gb 7200,OS: XP SP2
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

fota sou tu hodnoť te, není to ale hotové.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Proč nedáš ty fotky na konec? Takhle to hledat v prvním postu...

Každopádně jsem teda čekal daleko víc. Ze začátku byla vidět velice hezká a kvalitní práce, ale teď mi příjde, že to je nakonec všechno skrytý a zvenku vlastně nic originálního. Barva dost obyčejná, bez nápadu. Okna tuctového tvaru...ještě se uvidí jak předek, ale podle mě bych to chtělo nějak předělat pořádně... :wink:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

nebyt Stoobiho tak na ty fotky neprijdu, necekal jsem je na prvni strance :))

jinak nic moc, cekal jsem neco vic, ta bocnice se mi celkem libi (je sice obycejna ale libi se mi) ale nelibi se mi ten vrsek - divny tvar okna kteej se tam nejak moc nehodi, na druhe strane se mi nelibi to plexi s vyrobci je to takove prazdne, jinak ten displej si mohl umistit jinam a jinak, takhle na boku a jeste pomerne daleko vzadu je malo citelny :( a ten pist pridelanej imbusem je doufam provizorni :)
a ta mechanika s okynkem se stala uz nudnou zalezitosti :( nechapu ani vyznam, ledaze bys chtel vedet cos vlastne do ty mechaniky vlozil :wink:

ted uz jen cekam az dodelas predek :)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

to tvoje lego nebo ci je sem vzdycky chtel...no nic :) ze ses nepochlubil tim displejem v bocnici
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

No jo ono je tam lego, takový sem taky vždycky chtěl.Jinak co se casu týče tak sem čekal něco víc, tohle je zklamání :(
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Stoobi píše:Proč nedáš ty fotky na konec? Takhle to hledat v prvním postu...
Nebyl to zrovna tvůj nápad dávat fotky do 1. postu???
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Projekty“