Projekt: TomTomason

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Projekt: TomTomason

Příspěvek od TomTomason »

Můj začátek byl jednoduchý pokazil se procesor a nebylo co dělat začal jsem mynulý čtvrtek. Teď je pc nachystané na hrubou úpravu to je pískování a svařování. Čelní strana by měla byt nerezová s dvířky aby nebyly vydět mechaniky. Tlačítko power a reset bude řešeno magnetickými spínači osvětlení case modro bílé. Stroboskopi, barevná hudba, neon, dálkové ovládání informační lcd regulace otáček větráčků to je plán na elektroniku polovičku už mám hotovou. boční dvířka budou zvedána do vrchu možná trochu nepraktické použit bude píst který je na foto z favorita poskytl bratr za 100,- kdyby někdo chtěl mám ještě jeden. Bude potřeba navařit na plechařinu nějaký pevnější plech aby mi to píst nezdeformoval i když v autě moc funkční už nebyl tzak pořád má sílu a pc by pěkně pokroutil. Plexi už je koupeno na jedné straně bude průhled na té druhé pouze přišroubované plexi s gravírem ve stejné velikosti průhledu. Panty budou navařeny janak na většinu věcí použiju šrouby s ozdobnýma matičkama. Většinu věcí už mám doma pokoupených stačí jen makat a makat.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) TomTomason dne sob 30. pro 2006, 19:01, celkem upraveno 5 x.
johny-bulanek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johny-bulanek »

Docela se tesim jak to s tim pistem vyresis, rek bych ze je trosku predimenzovanej, jen co to trochu pootevres ti da bocnice pres h**u :lol: , ale pokud se ti to nejak povede dobre vyresit tak to teda smeknu. hodne stesti
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Nechci rýpat, ale ten píst se mi zdá oproti casu nějakej velikej, sežeň si menší, myslím že v nějakých škodovkách byli takový písty v přihrádce u spolujezdce, ale nejsem si tím jistej.Jinak to zadím není špatný :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

v zadny skodovce to podle me neni... :oops:

jinak ten co ma si myslim je docela v poho..az se strikne atd :)
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

to je pravda

Máte pravtu píst je fakt strašně silný menší sem nesehnal a 500,- za nějaký malí dávat nechci bude se to muset vystužit širším plechem aby to neprohlo ty tenké pléšky jinak přední maska už je ve výrobě měla by byt taková lesklá nerezová oddělená na tři části stím že jedna část budou dvířka boky nebudou nijak zaoblovat nechám to tak 1cm odstouplé od bedny mělo by to udělat zajímavý vzhled. Ten píst pokud máte menší někdo doma byl bych moc rád
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

No jako mohl by si to sehnat davalo se to do škodovky .. a to konkrétně do favoritu do přihrádky u spolujezdce jsou tam malý ale jsou dobrý a dobře držej ;)
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

crug píše:No jako mohl by si to sehnat davalo se to do škodovky .. a to konkrétně do favoritu do přihrádky u spolujezdce jsou tam malý ale jsou dobrý a dobře držej ;)
jj to sem měl namysli, jen sem nevěděl v jaké škodevce sem to vyděl :)
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

doufám že to vyjde

Tak písty už se schání pokud by je někdo měl našel odkaz na net ätd ať mi písne. V sobotu by měla být bedna opískovaná nevím jak dlouho ji budu dělat nechci to uspěchat je to první casemod informací mám hodně bednu teď nemám doma kvůli opískování. Takže se pustím do elektroniky musí se udělat plošňák dát tam potenciometry atd. Informační LCD displej a Stroboskopy sou hotové.
mr.zizu
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.zizu »

santa999 píše:
crug píše:No jako mohl by si to sehnat davalo se to do škodovky .. a to konkrétně do favoritu do přihrádky u spolujezdce jsou tam malý ale jsou dobrý a dobře držej ;)
jj to sem měl namysli, jen sem nevěděl v jaké škodevce sem to vyděl :)
Já si myslim, že ten ten zase bude na tu bočnici docela slabej. Sice ve favoritu udrží ty dvířka od přihrádky, ale ty sou celkem lehký a plastový. Ale ta bočnice tak lehká nebude. :sad:
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

mr.zizu píše:Já si myslim, že ten ten zase bude na tu bočnici docela slabej. Sice ve favoritu udrží ty dvířka od přihrádky, ale ty sou celkem lehký a plastový. Ale ta bočnice tak lehká nebude. :sad:
no nevím použil ho stoobi u 2.0 a tam to drží myslím zelou case :D
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

crug píše:
mr.zizu píše:Já si myslim, že ten ten zase bude na tu bočnici docela slabej. Sice ve favoritu udrží ty dvířka od přihrádky, ale ty sou celkem lehký a plastový. Ale ta bočnice tak lehká nebude. :sad:
no nevím použil ho stoobi u 2.0 a tam to drží myslím zelou case :D
Jednak to použil stoobi (to sem ani nevěděl) a druhak sou vážně silný, ta přihrádka dá někdy zabrat (Osobní zkušenost) a třeťak tam může dát dva, na každou starnu jeden :wink:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já tam měl dva a ani náhodou to nezvedne samo nic těžkýho...musí se to pečlivě vyzkoušet v kterým místě to půjde dobře, aby se váha přenesla a drželo to otevřený, ale aby to samo zvedalo, to určitě ne..
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freeman.cz »

Dobrý nápad :wink:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Ty panty budou vážně takhle blbě z venku? Šly by přece dát i zevnitř a pořád by se to dobře otvíralo.
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ach jo

Možná tam písty vůbec dávat nebudu stejně je to jedno co to bude držet nachystám to že by tam do budoucna mohly byt ty z favoritu ale moch bych tam udělat z plechu takové držáčky blbě se dá popsat jak to myslím. Inak pokud de o ty panty tak kdyby byly naopak tak se otevřou sotva 90° a navíc by při temto úhlu vznikala mezi plechy fuga proto sou tak jak sou. Jonak na Czechcomputeru máte soutěž v casemodingu tak se tam nezapomeňte přihlásit ať to nevyhraje trotl co to neumí já se účastnit nebudu nestihnu to dodělat nemohu udělat doma všechno.
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

tohle jsem cekal, ze to panacek vzda
vim ze je to veka vyzva, ale kdyz uz neco vymyslim, tak jdu za tim ne...
... s tema pistama by to vypadalo good .. ale bez nich to bude jen takove nijake ...
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Nevzdávej to s těma pístama, je to dobrej nápad, osobně plánuju něco podobnýho akorát na elektropohon, zatím ale jen plánuju!Takže se toho jdi za tím co chceš a nic nevzdávej :)
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: ach jo

TomTomason píše:Možná tam písty vůbec dávat nebudu stejně je to jedno co to bude držet nachystám to že by tam do budoucna mohly byt ty z favoritu ale moch bych tam udělat z plechu takové držáčky blbě se dá popsat jak to myslím. Inak pokud de o ty panty tak kdyby byly naopak tak se otevřou sotva 90° a navíc by při temto úhlu vznikala mezi plechy fuga proto sou tak jak sou. Jonak na Czechcomputeru máte soutěž v casemodingu tak se tam nezapomeňte přihlásit ať to nevyhraje trotl co to neumí já se účastnit nebudu nestihnu to dodělat nemohu udělat doma všechno.
Kurňa nevzdávej to, slez ze židle, val na nějaký škoda vrakáč, a tam ti to dají buď za cenu šrotu (cca 8kč/kilo), nebo po dohodě za 100,- 8-)

Protože je to good nápad :wink:
TomTomason
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Já vím ale když vy furt strašíte navíc stejně to plechové uchycení by bylo jen dočasné než se seženou ty menší písty ale už by to pro ně bylo připravené
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TomTomason píše:Já vím ale když vy furt strašíte navíc stejně to plechové uchycení by bylo jen dočasné než se seženou ty menší písty ale už by to pro ně bylo připravené
Já to beru, ale nesmíš být líny.. stačí opravdu zajet s někým na ten vrakáč... budou rádi že se toho zbaví a ty nemusíš řešit nějaké provizorní uchycení a tady z kluků si nic nedělej... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“