Projekt: TomTomason
Moderátor: L4mka
- TomTomason
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Projekt: TomTomason
Můj začátek byl jednoduchý pokazil se procesor a nebylo co dělat začal jsem mynulý čtvrtek. Teď je pc nachystané na hrubou úpravu to je pískování a svařování. Čelní strana by měla byt nerezová s dvířky aby nebyly vydět mechaniky. Tlačítko power a reset bude řešeno magnetickými spínači osvětlení case modro bílé. Stroboskopi, barevná hudba, neon, dálkové ovládání informační lcd regulace otáček větráčků to je plán na elektroniku polovičku už mám hotovou. boční dvířka budou zvedána do vrchu možná trochu nepraktické použit bude píst který je na foto z favorita poskytl bratr za 100,- kdyby někdo chtěl mám ještě jeden. Bude potřeba navařit na plechařinu nějaký pevnější plech aby mi to píst nezdeformoval i když v autě moc funkční už nebyl tzak pořád má sílu a pc by pěkně pokroutil. Plexi už je koupeno na jedné straně bude průhled na té druhé pouze přišroubované plexi s gravírem ve stejné velikosti průhledu. Panty budou navařeny janak na většinu věcí použiju šrouby s ozdobnýma matičkama. Většinu věcí už mám doma pokoupených stačí jen makat a makat.

Naposledy upravil(a) TomTomason dne sob 30. pro 2006, 19:01, celkem upraveno 5 x.
- johny-bulanek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- santa999
- Začátečník

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- TomTomason
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda
Máte pravtu píst je fakt strašně silný menší sem nesehnal a 500,- za nějaký malí dávat nechci bude se to muset vystužit širším plechem aby to neprohlo ty tenké pléšky jinak přední maska už je ve výrobě měla by byt taková lesklá nerezová oddělená na tři části stím že jedna část budou dvířka boky nebudou nijak zaoblovat nechám to tak 1cm odstouplé od bedny mělo by to udělat zajímavý vzhled. Ten píst pokud máte menší někdo doma byl bych moc rád
- crug
- Začátečník

- santa999
- Začátečník

- TomTomason
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
doufám že to vyjde
Tak písty už se schání pokud by je někdo měl našel odkaz na net ätd ať mi písne. V sobotu by měla být bedna opískovaná nevím jak dlouho ji budu dělat nechci to uspěchat je to první casemod informací mám hodně bednu teď nemám doma kvůli opískování. Takže se pustím do elektroniky musí se udělat plošňák dát tam potenciometry atd. Informační LCD displej a Stroboskopy sou hotové.
- mr.zizu
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslim, že ten ten zase bude na tu bočnici docela slabej. Sice ve favoritu udrží ty dvířka od přihrádky, ale ty sou celkem lehký a plastový. Ale ta bočnice tak lehká nebude.santa999 píše:jj to sem měl namysli, jen sem nevěděl v jaké škodevce sem to vydělcrug píše:No jako mohl by si to sehnat davalo se to do škodovky .. a to konkrétně do favoritu do přihrádky u spolujezdce jsou tam malý ale jsou dobrý a dobře držej
- crug
- Začátečník

no nevím použil ho stoobi u 2.0 a tam to drží myslím zelou casemr.zizu píše:Já si myslim, že ten ten zase bude na tu bočnici docela slabej. Sice ve favoritu udrží ty dvířka od přihrádky, ale ty sou celkem lehký a plastový. Ale ta bočnice tak lehká nebude.
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
- santa999
- Začátečník

Jednak to použil stoobi (to sem ani nevěděl) a druhak sou vážně silný, ta přihrádka dá někdy zabrat (Osobní zkušenost) a třeťak tam může dát dva, na každou starnu jedencrug píše:no nevím použil ho stoobi u 2.0 a tam to drží myslím zelou casemr.zizu píše:Já si myslim, že ten ten zase bude na tu bočnici docela slabej. Sice ve favoritu udrží ty dvířka od přihrádky, ale ty sou celkem lehký a plastový. Ale ta bočnice tak lehká nebude.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Freeman.cz
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomTomason
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ach jo
Možná tam písty vůbec dávat nebudu stejně je to jedno co to bude držet nachystám to že by tam do budoucna mohly byt ty z favoritu ale moch bych tam udělat z plechu takové držáčky blbě se dá popsat jak to myslím. Inak pokud de o ty panty tak kdyby byly naopak tak se otevřou sotva 90° a navíc by při temto úhlu vznikala mezi plechy fuga proto sou tak jak sou. Jonak na Czechcomputeru máte soutěž v casemodingu tak se tam nezapomeňte přihlásit ať to nevyhraje trotl co to neumí já se účastnit nebudu nestihnu to dodělat nemohu udělat doma všechno.
- OneHead
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- santa999
- Začátečník

- Freeman.cz
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: ach jo
Kurňa nevzdávej to, slez ze židle, val na nějaký škoda vrakáč, a tam ti to dají buď za cenu šrotu (cca 8kč/kilo), nebo po dohodě za 100,-TomTomason píše:Možná tam písty vůbec dávat nebudu stejně je to jedno co to bude držet nachystám to že by tam do budoucna mohly byt ty z favoritu ale moch bych tam udělat z plechu takové držáčky blbě se dá popsat jak to myslím. Inak pokud de o ty panty tak kdyby byly naopak tak se otevřou sotva 90° a navíc by při temto úhlu vznikala mezi plechy fuga proto sou tak jak sou. Jonak na Czechcomputeru máte soutěž v casemodingu tak se tam nezapomeňte přihlásit ať to nevyhraje trotl co to neumí já se účastnit nebudu nestihnu to dodělat nemohu udělat doma všechno.
Protože je to good nápad
- TomTomason
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Freeman.cz
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Já to beru, ale nesmíš být líny.. stačí opravdu zajet s někým na ten vrakáč... budou rádi že se toho zbaví a ty nemusíš řešit nějaké provizorní uchycení a tady z kluků si nic nedělej...TomTomason píše:Já vím ale když vy furt strašíte navíc stejně to plechové uchycení by bylo jen dočasné než se seženou ty menší písty ale už by to pro ně bylo připravené