mikiswam píše:Hezky povedné, točítka taky pěkne. Jenom ten displej tam nějak nesedí ať má jakoukoliv barvu

Já bych ho uplně vytáhl kdyžtak zvětšil diru a dal tam už nějakej přímo VU metr ten se přece jen na zesak hodí aspoň mě by se to tak líbilo

jo tak to by taky slo, teda jako analogovej tech se mi doma vali....
po digitalnim sem koual ale ani ges ani gme jsem nenasel nejakej led bar graf prihodnejch rozmeru
fotomontáž analogovejch na zkoušku - můžete hodnotit
btw uz je to hotovy akorat jsem klasicky vodpalil levej kanal takze zejtra zas koupit dva koncaky a bude opet veselo

tady je jeste stary korekcni zesilovac na bázi tda1524 ale sumel jak svine, klasicky jsem se to docetl az po zakoupeni

a tady uz je jiny cip, lm10369 ktery uz sumi podstatne mene ale stale je to na pest, ze ja ..... se nechal zlakat integrovanym resenim a moznosti pouziti levnych potenciometru, mno nic

holt cloveka to nauci... (snad)
kabelaze trochu pribylo pac jsem dozadu dal prepinac zda chci nebo nechci korekcni zes vyuzivat, takze kdyz je to vyply tak jde regulovat jen volume ale zas to nesumi absolutne vubec (na max zesileni samozdrejme trochu jo ale kdybych tam v tu dobu privedl signal tak muzu zasklivat okna takze se to do takovy polohy stejne nedostane )