gigi's case mod 3 - už brzo bude konec (-:

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

gigik píše:né řezat, jen udělat 4 díry na točítka....
jako docela si to po*ebal ....nejdriv se delaj mechanicky prace,lakuje se nakonec.....nevis co se ti posere....zblazni se ti vrtacka,uloupne ti kus panelu a ses v pr....nebo si to treba poskrabes...podle me blbej pracovni postup

ale lak dobrej,je to pekny

//btw docela pochybuju ze tydle pasivy uchladej 2*70W ,kolik maj ty chladice Rth ?dimenzovals je nebo si tam flaknul cos mel po ruce? bezel uz ten zesik?
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

s tim lakem souhlasim, měl by přijít až nakonec ale tak asi to nešlo. jinak je to pěkný akorát mi příde ten předek takovej neakční, kdybych to dělal já tak trochu výraznější, ale to je jen můj názor
AMD Athlon 64 3200+ 2,0 @ 2,4 ghz, MSI K8N Neo 4, 2x512MB a-data, nVidia GeForce 6600(429/629), maxtor 160GB ;seagate barracuda 7200.10 320 GB, ec 400w, Akasa fan control, Acer AL1916,
Mikyner
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikyner »

Je to fakt pekny.... Jakej je vykon toho zesiku???
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

Mikyner píše:Je to fakt pekny.... Jakej je vykon toho zesiku???
ste vsechny jak navedeny,cist umis? tak si to precti!! za todle bych daval karty,zbytecny dotazy....

gigik píše:-volume, basy, vejšky, a další točítka budou doplněny v předu, na tom se ještě maká takže nějakou práci konečně uvidíte Smile

-dysplej se mi tam líbil, akorát bude vyměněn za kousek s černým podkladem, nechal jsem ho tam i když tam může svítit tak maximálně FF nebo 88 nebo tak něco (červeně)

-TIPy jsou tam zatim ty slabší 142/147 takže 2x70W , já vim je to shajze ale dostal jsem to tak to nezahodim, a s novejma bednama tam půjdou ty lepší kousky a snad bude lip, jináč vše je tahaný 1,5mm2, víc zrovna neměly, k těm trandům jsou kabely dle mého dostatečny (0,7mm2) - stejně to má užší nožky takže to je zbytečný...

-ochranu doplním stejně jako korekci
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..nechci teda nejak stresovat, ale Gigiku.. za ten notas na zesaku bych ti dal asi facana.. chudak disk apod.. :?

Stepa píše:ste vsechny jak navedeny,cist umis? tak si to precti!! za todle bych daval karty,zbytecny dotazy
..ja bych daval karty za takovyhle kobyli cestin.. nastesti jsou tady od toho jini..
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Maxtor píše:..nechci teda nejak stresovat, ale Gigiku.. za ten notas na zesaku bych ti dal asi facana.. chudak disk apod.. :?
Co se ti nezdá? Vždyť cokoliv, co by mohlo nějak vadit (třeba trafo) je v plechový bedně (tzn. ve faradayově kleci)...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..no ja bych teda takhle tu case nenazyval.. pokud bys to bral takhle jednoduse, musel by byt kazdy zesilovac magneticky stinen, protoze v kovovem sasi je prakticky vsechno..
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

ja bych to nazval jinak........je to lepsi nez bez te case,neco to asi odstini,ale vsechno asi ne
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Stepa píše:ja bych to nazval jinak........je to lepsi nez bez te case,neco to asi odstini,ale vsechno asi ne
Tak jasně, ale ten disk něco vydrží. A celkově, ty kmponenty jsou na to stavěný (v určitých mezích).
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..no.. uz toho necham, pac zaciname sirit OT, nehlede na to, ze to byla pripominka Gigimu, ale.. me zkusenosti jsou takove, ze takovy 200W profi zesik ti bez problemu bude tahat za barvy na monitoru i na 2-3m.. tzn. nikdo mi nevymluvi, ze notebook polozeny na tomhle je chudak..
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

tak zesák už běhá na plný koule po hodinový zátěžovce(víc nemůžu jinak zase přijedou flojdi kde že se to koná ten czechtek jako v létě) se ani pořádně neohřál takže ty pasivy (1,2kg celkem) jsou dimenzovany dost

ten notas na tom byl polozenej jen kvuli ty "fun" fotce je jasny ze by mu to 200VA trafko nedelalo moc dobre

už mám točítka, ale místo 15/30mm (malý/velkej, průmer) mi bylo dodáno 20/40mm což už se mi zdá moc velký takže si asi počkám na ty menší...

přidávám animacky jak by mohli fakat ty led dyspleje..

Obrázek

Obrázek
verze vertikal

Obrázek
verze horizontal

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

ps. zatím tam jsou jen položený...
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

jako reknu ti to takhle......vzhledove pekny,mozna bych ten velky knoflik(patrne hlasitost) nedaval osove soumerne s temi malymi

ted k tomu displeji....jestli to nema nejakou fci jako ze nema,tak bych ho zrusil,pdle me to bude vypadat fakt blbe,nebo by bylo reseni to predelat na signalizaci hlasitosti....proste ho udelat zavisly na otoceni volume potenciometru(treba pres nejakej atmel nebo pic)
X_Files
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Files »

Z Atmelem nebo PICkem se docela nadřeš. Normální A/D převodník...
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

X_Files píše:Z Atmelem nebo PICkem se docela nadřeš. Normální A/D převodník...
nenadres....vim to z vlastni zkusenosti :)

samo je vicero zpusobu,kdybych to sem mel psat vsechno tak tady budu jeste zejtra
xOsiriSx
Nováček
Nováček

...

Příspěvek od xOsiriSx »

Já osobně bych se na ten display vůbec vykašlal... Pořád mě připadá, že to tu plochu narušuje, neladí k tomu. Bez toho by to působilo velice dobře!
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
dj.okurka
Nováček
Nováček

Příspěvek od dj.okurka »

pekne me se to libi
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

Hezky povedné, točítka taky pěkne. Jenom ten displej tam nějak nesedí ať má jakoukoliv barvu :? Já bych ho uplně vytáhl kdyžtak zvětšil diru a dal tam už nějakej přímo VU metr ten se přece jen na zesak hodí aspoň mě by se to tak líbilo 8-)
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

mikiswam píše:Hezky povedné, točítka taky pěkne. Jenom ten displej tam nějak nesedí ať má jakoukoliv barvu :? Já bych ho uplně vytáhl kdyžtak zvětšil diru a dal tam už nějakej přímo VU metr ten se přece jen na zesak hodí aspoň mě by se to tak líbilo 8-)
jo tak to by taky slo, teda jako analogovej tech se mi doma vali....
po digitalnim sem koual ale ani ges ani gme jsem nenasel nejakej led bar graf prihodnejch rozmeru :(

fotomontáž analogovejch na zkoušku - můžete hodnotit
Obrázek
Obrázek

btw uz je to hotovy akorat jsem klasicky vodpalil levej kanal takze zejtra zas koupit dva koncaky a bude opet veselo

Obrázek
Obrázek
Obrázek
tady je jeste stary korekcni zesilovac na bázi tda1524 ale sumel jak svine, klasicky jsem se to docetl az po zakoupeni

Obrázek
a tady uz je jiny cip, lm10369 ktery uz sumi podstatne mene ale stale je to na pest, ze ja ..... se nechal zlakat integrovanym resenim a moznosti pouziti levnych potenciometru, mno nic

Obrázek
holt cloveka to nauci... (snad)

kabelaze trochu pribylo pac jsem dozadu dal prepinac zda chci nebo nechci korekcni zes vyuzivat, takze kdyz je to vyply tak jde regulovat jen volume ale zas to nesumi absolutne vubec (na max zesileni samozdrejme trochu jo ale kdybych tam v tu dobu privedl signal tak muzu zasklivat okna takze se to do takovy polohy stejne nedostane )

Obrázek
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Ty větší jsou lepší. Navíc ty malý mají stupnici zprava do leva.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

rozhodne ty prvni....mozna bych je dal doprostred vysky predniho panelu

//se nediv ze ti ten predzesik sumi...kabely k potakum dlouhy jak prase(nevim proc...) tahas ten nf nezesilenej signal stinenejma kablikama,at uz od vstupu do predzesiku,tak k tem potakum a pak do koncaku?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“