gigi's case mod 3 - už brzo bude konec (-:

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

gigi's case mod 3 - už brzo bude konec (-:

Příspěvek od gigik »

doufám, že mě za to nevyhodíte, jsou tam uklizený dráty, pain-job, prostě jako normální casemod :)

původně to měl být home theatr pc ale potřeboval jsem nějakou krabičku na zesilovač takže z toho sešlo...

původní staff
Obrázek
Obrázek
Obrázek

brousing
Obrázek
Obrázek

betaverze zesaku, klasicky když jsem ho tam namontoval půlka přestala hrát :-( až to spravím, uklidím kabely napevno
Obrázek
Obrázek
Obrázek

s předkem
Obrázek

lak mi dělal kámoš Frodo a je to fakt luckus! dvě vrstvy laku, dvě vrstvy perletě, zakulacený hrany, na předku základ na plasty a plnič, díky mu moc
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
až bude světlo nafotím to líp, v reálu je to maindblowing (-:

detail perletě
Obrázek

kdybyste se chtěli na něco zeptat, jen do toho
Naposledy upravil(a) gigik dne ned 28. led 2007, 20:34, celkem upraveno 3 x.
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Škoda že v tom není pc ale vypadá to moc dobře hlavně ta barva :roll:
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
NightKing
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NightKing »

Barva je nadherna!!! Akorat ten ciselnej displej vepredu mi tam moc neladi.
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

co to je za zes???
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Jo, barva se ti povedla, displej bych ale dal pryč, na fotkách není poznat, jestli je zapojenej, ale to je celkem jedno, protože ti nemůže ukazovat nic užitečního...jinak ten zesák mě docela zaskočil, ten by se ti vešel do krabičky od sirek Happy Můžeš o něm napsat něco víc? Počet vstupů, výstupů, výkon, zkraslení atd? No a ten pasiv mi na to taky přišel celkem úsměvnej, ale tak to je jedno, vypadá to hezky a jestli ti to výkonem stačí, tak neni co řešit Cool
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

kura barva nadhera ;) :-D
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

do takhle velky bedynky by se jeste naslo misto na equalizer, indikator vybuzeni a pod. :) jinak celkem dobra prace (htpc mam v planu take)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Barva je vážně parádní, ale je škoda že vlastní práce od Gigiho tam je jen pramálo. Barvu dělal někdo jiný, takže není vlastně co hodnotit. Namontovat pár věcí do pěkně nalakované krabičky by zvládnul asi každý. Teda Gigi - nějak začínají tvé úpravy být čím dál jednodužší :(
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Spis by jsme meli gratulovat tvemu kamaradovy za dokonale zvladnuty lak.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Ten zes je zcela urcite darlingtonovy TIP xxx s budicem TDA 7250 z EZK. Prvni vec je ta, ze bych ty trandy radsi netahal dratama, a nebo kdyz uz musim, tak rozhodne s vetsim prurezem.
A jako posledni vec Ti doporucuji dodelat ochranu repraku, to TDA se obcas chova divne ;)
P.S. ten zes nema basy, ja jsem je z neho aspon nedostal... :)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Fakt super, mě osobně se to strašně líbí. Gratuluju Vám oběma :-D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

No lak je nádhernej, dokonce moje nejoblíbenější dvě barvi.Ale nějak sem na tam zesáku nenašel nějaký zesilení/zeslabení, zkrátka volume. Vidím tam jenom off/on a jakou roli tam plní ten display??? :stupid:
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

táákže odzadu:

-volume, basy, vejšky, a další točítka budou doplněny v předu, na tom se ještě maká takže nějakou práci konečně uvidíte :)

-dysplej se mi tam líbil, akorát bude vyměněn za kousek s černým podkladem, nechal jsem ho tam i když tam může svítit tak maximálně FF nebo 88 nebo tak něco (červeně)

-TIPy jsou tam zatim ty slabší 142/147 takže 2x70W , já vim je to shajze ale dostal jsem to tak to nezahodim, a s novejma bednama tam půjdou ty lepší kousky a snad bude lip, jináč vše je tahaný 1,5mm2, víc zrovna neměly, k těm trandům jsou kabely dle mého dostatečny (0,7mm2) - stejně to má užší nožky takže to je zbytečný...

-ochranu doplním stejně jako korekci

-je to jednodušší páč jsem zlenivěl a taky už do toho nejsem tak zažrán a taky času nejni moc (jo ale jako vyřezat celej zadek, dát tam plexi, udělat asi 50 děr, všechno přišroubovat a spájet dokupy to taky nebylo hned :) )

-ten lak je fakt naprosto brutální, profi lakýrna se prostě nezapře, každej kdo přišel potřeboval slinták, škoda že to nedokážu vyfotit tu perleť jako v reálu

pár fotek navíc...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

ta perleť je prostě úlet, lak je dokonale rovnej ale má hloubku, leskne se, odráží se lepší než nudná metalíza, už chápu že jsou tuneři dát za lakováni auta timhletim 50 000,- stojí to zato :D

ještě jednou díky hobite :)

Obrázek
Obrázek
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

gigik píše:táákže odzadu:

-volume, basy, vejšky, a další točítka budou doplněny v předu, na tom se ještě maká takže nějakou práci konečně uvidíte :)
To jsi to jako prvně nalakoval a až potom chceš řezat??? :stupid:
Promiň ale mě osobně to nedává smysl
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

gigik píše:táákže odzadu:

To jsi to jako prvně nalakoval a až potom chceš řezat??? :stupid:
Promiň ale mě osobně to nedává smysl
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

né řezat, jen udělat 4 díry na točítka....

mno nejakej dalsí pokrok, uz to zas hraje na plny koule takze uz jen cekam na kovovy tocitka a svaba ze kteryho postavim korekci, tady to nemaj :(

Obrázek
výměna dyspleje

Obrázek
původní

Obrázek
nyní - Asi vyuziju vodorovnych pricek k zobrazovani vytizeni nebo tak neco..... nebo mozna nejakou fun animacku treba jak jsou na videorekorderech to pretaceni a beha tam jen lezata 8cka

Obrázek
stereo pro oci stereo pro usi :) pro srovnani to mensi CRT je 17" (btw tu jednu bednu jsem "netunil" takle uz jsem to dostal...)

Obrázek
uz jsem trochu vic uklidil

Obrázek
portable dj
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Njn-hi-fi. Repra nic moc , ale tyhle ,,basostřeďáky" náhodou nejsou špatný....ale v kombinaci s woolfrem a v bedně aspoň 2 a taky trochu mladší rok výroby.....ale nacham bejt....je to asi provizorní viď?( a ten,,bass reflex" asi dost zvuk zhoršuje co? Já bych ho něčim zadělal...) S tim displejem si nemůžu pomoct....i kdybys mo nabarvil na růžovo, tak tam bude působit rušivě, ale zase vedle těch repráků zesák působí luuuxusněěě!
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

lukazkiss píše:S tim displejem si nemůžu pomoct....i kdybys mo nabarvil na růžovo, tak tam bude působit rušivě.
Souhlas mno..
popo_1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popo_1 »

ja si nemozem pomoct mne tam furt bije do oci ten vypinac ci co to je :blee: ten je fakt fuj
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Me se to libí, ale az budou hotovi ,,čudliky" :-D tak to bude lepši.
Jinak po tomhle tuningu bude následovat tuning i těch repráků? :-D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Odpovědět

Zpět na „Projekty“