Project: Grey and Green

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Stoobi píše:...
Mohl bys dat tip. kde sehnat tu bocnici pripadne?
Shanel jsem ji u vsech prednich prodejcu HW(czc, casemodding, fox...) u nas a nikdo ji samostatne neprodava a kdyz uz, tak jedine jako samostatny dovoz od Cooler Mastera za cenu vice nez 1000, coz se mne pri cene cele case davat za bocnici opravdu nechce :/
Navic nemam pristup ke svarecce(zadni znami nic, nikdo nema) a i kdyby, tak jsem ji nikdy nedrzel v ruce, takze moznosti zadelat to pro mne pada(tedy pokud dober chapu ten termin zadelat)
Jinak na strechu sem nic davat nechtel, protoze by mne to pak prislo takove preplacane, coz jsem opravdu nechtel.
Jinak ty ventilatory to jsou opravdu jak rikas, ale ten 8cm je fakt pohodovy a ten 12 opravdu hodne rve, proto ho mam stlumeny na minimum pomoci panelu. Pak je sice slysitelny, ale malicko.
Jinak jak by sis predstavoval ten tvar toho okna? Ja nevim, ale kruh nebo nejaky extravagantni tvar mne k tomu nak nesedi :? Nebo vyriznout lebku i z teto strany?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

myslel jsem právě třeba tu lebky, podle mě by to nevypadalo nijak špatně, tvar má hezkej...měl jsem za to, že fox ty bočnice nabízel samostatně za nějakou rozumnou cenu, ale asi tomu už tak není...notak potom jedině zadělání. Nemusí to být nutně zavaření, viz např:

Obrázek

Tedy nalepení lišt na nový plech - což je pohoda, lepidlo na železo drží krásně (pokud dodržíš pravidla) a můžeš si tam hodit i lepší plech (1mm)...to by bylo řešení, ne? Pokud má teda ten CM stejné/podobné přidělání bočnice.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Stoobi píše:myslel jsem právě třeba tu lebky, podle mě by to nevypadalo nijak špatně, tvar má hezkej...měl jsem za to, že fox ty bočnice nabízel samostatně za nějakou rozumnou cenu, ale asi tomu už tak není...notak potom jedině zadělání.
Bohuzel to delaji jen na nove Centuriony, ne na tady ten stary typ.
Dokonce se mne chlapik od FOXe dival po firemnich PC po nejakym s celou bocnici, ale vsude uz maji bud okno nebo noveho Centuriona.
Stoobi píše:Tedy nalepení lišt na nový plech - což je pohoda, lepidlo na železo drží krásně (pokud dodržíš pravidla) a můžeš si tam hodit i lepší plech (1mm)...to by bylo řešení, ne? Pokud má teda ten CM stejné/podobné přidělání bočnice.
Diky za tip. Jak bude cas a chut tak zkusim a pak se pochlubim.
To pismo bych tam asi nedaval vubec. Nebo myslis, ze kdybych to zkusil znova, jiny font a vic se tomu venoval, tak by to slo udelat?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

Neviem si pomoct, ale paci sa mi to. Ta kombinacia bielej a zelnej je supa, imo by to chcelo na vrch skrine troska zelenej hodit(pasik, daky lem vytvorit), tak decentne.
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
Bigwolf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bigwolf »

Papilla píše:Neviem si pomoct, ale paci sa mi to. Ta kombinacia bielej a zelnej je supa, imo by to chcelo na vrch skrine troska zelenej hodit(pasik, daky lem vytvorit), tak decentne.
BTW, pokud se nemylim, tak to neni bila, ale seda, jak uz nazev napovida. :wink:

Jinak je to zajimavy mod, ale ta barevna kombinace se mi zrovna dvakrat nelibi, ale jako zpusob odlisit se je to originalni.
PC - CPU Intel Core i5-13500 | MB Gigabyte B760M Gaming X DDR4 | RAM Kingston FURY Beast RGB 64GB 3600MH | GC EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA 24GB | NVME ADATA XPG SX8200 Pro 2TB | PSU Corsair SF750 Platinum | Case ASUS Prime AP201 | Cooling Heatkiller IV Pro, HEATKILLER V for RTX 3090 EVGA FTW3, EK-Quantum Kinetic FLT 120 DDC, Hardware Labs Black Ice Nemesis GTS 360, Noctua | LCD Samsung C49RG94SSU | Keyboard Logitech MX Mechanical Mini| Mouse Logitech MX Master 3 | Mouse pad Razer Vespula
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

Bigwolf píše:
Papilla píše:Neviem si pomoct, ale paci sa mi to. Ta kombinacia bielej a zelnej je supa, imo by to chcelo na vrch skrine troska zelenej hodit(pasik, daky lem vytvorit), tak decentne.
BTW, pokud se nemylim, tak to neni bila, ale seda, jak uz nazev napovida. :wink:

Jinak je to zajimavy mod, ale ta barevna kombinace se mi zrovna dvakrat nelibi, ale jako zpusob odlisit se je to originalni.
no mozno v nazve je grey, ale na obrazkoch je to jasna biela (mozno trocha tmavsia)Staci imho porovnat na jednom obrazku s bielou plastovou stolickou v pozadi
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
Bigwolf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bigwolf »

Papilla píše:no mozno v nazve je grey, ale na obrazkoch je to jasna biela (mozno trocha tmavsia)Staci imho porovnat na jednom obrazku s bielou plastovou stolickou v pozadi
A co vis, treba ta stolicka je taky seda. :wink:
PC - CPU Intel Core i5-13500 | MB Gigabyte B760M Gaming X DDR4 | RAM Kingston FURY Beast RGB 64GB 3600MH | GC EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA 24GB | NVME ADATA XPG SX8200 Pro 2TB | PSU Corsair SF750 Platinum | Case ASUS Prime AP201 | Cooling Heatkiller IV Pro, HEATKILLER V for RTX 3090 EVGA FTW3, EK-Quantum Kinetic FLT 120 DDC, Hardware Labs Black Ice Nemesis GTS 360, Noctua | LCD Samsung C49RG94SSU | Keyboard Logitech MX Mechanical Mini| Mouse Logitech MX Master 3 | Mouse pad Razer Vespula
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Bigwolf píše:
Papilla píše:no mozno v nazve je grey, ale na obrazkoch je to jasna biela (mozno trocha tmavsia)Staci imho porovnat na jednom obrazku s bielou plastovou stolickou v pozadi
A co vis, treba ta stolicka je taky seda. :wink:
No rekl bych k tomu, ze nazev barvy, kterou je to strikane je svetle seda (vyrobce HitColor) a dale je na tom bezbarvy lak matny. Je to opravdu barva hodne do bela, ale prece jen to uplne cista bila neni. Je to neco mezi tim...
rekl bych takova svetle svetlo seda :wink:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

V podpisu mas complete ale podle me jsi teprve na zacatku. :-)

//Project Grey and Green complete Jo projektu.
Naposledy upravil(a) Woyta dne sob 13. led 2007, 11:18, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Woyta píše:V podpisu mas complete ale podle me jsi teprve na zacatku. :-)
Jako ceho? Ted nak nechapu... :)
Tohoto projektu nebo neceho vetsiho a lepsiho? :D
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

tu barevnou kombinaci jsi volil proč?
má to nějak temáticky zařazovat? něco jako nv type nebo tak?
mě se to tedy moc nelíbí upřímně - nemyslím tím zpracování (nikdo učený z nebe nespadl), ale vyloženě ta barevná kombinace mě odpuzuje =)
Kdyby ten case zůstal černý a jen by jsi doladil povrch (lesklá černá + černá grafitová vlákna) a tu zelenou a světle-světlošedou přidal jako prvky... ale to je věc vkusu
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

fanik píše:...
Puvodne to mela byt primo nv casa, ale z tohoto nazoru jsem pozdeji upustil.
Ale barevna kombinace svetle sede a zelene se mi libi, takze jsem se rozhodl u ni zustat
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

Zdravim, kdyz uz ti hostuju ty fotky tak jsem se na ne mrknul trosku poradnejc :D . Takze nasleduje: barevne sladeni neni spatne obecne-->lehce seda a zelena jsou v poradku, ale mel jsi zvolit urcite jiny odstin zelene a hodne bych se rozhodoval jestli matne nebo leskle, vnitrek--ano designove skoro zadne zmeny az na barvu(vodnika fakt nepocitam do designove zmeny) , o pismenkach jsi mi rikal hnedka, a dal komentovat nebudu.

Popravde receno te trosku obdivuju, kdyz si uvedomim ze je to tak 4 roky co jsi nevedel o PC vubec nic a ja se ti snazil vysvetlit zaklady a ty ted, tedy uz ve svych 16 letech, dodelavas svuj 1. case (modding).
Dobra prace na to ze je to 1. projekt.

Kazdopadne ti doporucuju nezahalet a postupovat jednou z dvou moznosti:

1)jeste dat do poradku tento case, ano, vypada to jako zacatek modu, nikoliv dokonceno, jen popremyslej, hodne se na tom jeste da, odvaznejsi i kosmeticke upravy.

2) kup novy case a zacni znova a jinak

Nakonec bych rekl ze se mi spis zda ze ten case je spis nez mod, uprava barevna, aby ti padl vice do oka...ale jde hlavne o jedno: Priznej si vsecky chyby tam kde jsi je udelal...
... na forum jsi to prece nedaval jen aby ses pochlubil, vidis ze nazory jsou vesmes jednotne...
...pouc se a jed DAAL...

GLHF a Dota Ruleeezzzz :)
Obrázek
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

patap píše:Abych ti pravdu řekl tak mě se to nelíbí :blee: původně to podlě mě vypadalo lépe :wink:
souhlas :cry:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,3TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra NtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: PS5 2TB TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Nazgul442
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nazgul442 »

mohol si tam dat silnejsiu zelenu tato taka :lol: ale dobra praca
Odpovědět

Zpět na „Projekty“