Rozbitý notebook

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Když nedodám originální krabici, prý neručí za poškození během přepravy. Mají na to právo? prý se mi vrátí prasklý displej
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
geoRG77
Nováček
Nováček

Příspěvek od geoRG77 »

Prostě ho vyndej, záruku tím určitě u Asusu neztratíš... do servisu ale musíš poslat komplet NB.

EDIT: Prasklý displej se ti nevrátí, když to pořádně zabalíš, ale výrobce přece nemůže ručit za někoho, kdo by poslal NB třeba v sáčku.
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

když disk opatrně vyndáč, o záruku nepřídeš.I napájení je stejný.Na to balení bacha, ve firmě máme s jejich servisem blbý zkušenosti, jednou (nejhorší případ) se nám z reklamace vrátil ntb s prasklým krytem - museli to udělat v servisu - v krabici nebyly chybějící kousky.Vzhledem k tomu, že to bylo orig zabalený, tak to nakonec asi po tříměsícový tahanici opravili, nicméně zákazníkovi jsme museli dát nový ntb a tento pak prodávat s prodělkem jako použitý.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Tak vyřešeno. S notebookem nic nebylo poslali ho zpět. Divný
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

A už ti funguje normálně?
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Podle mě vyměnili desku /reset biosu/ a napsali že tomu nic nebylo. Funguje bezvadně od prvního dne koupi notebooku až na ten zádrhel co sem to poslal do servisu. Podle podle toho co napsali ze servisu ho vyndali z krabice a zapnuli. Bez problému. Tomu já ale nevěřím, já se ho snažil rozchodit všemi způsoby
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

mozek007 píše:Podle mě vyměnili desku /reset biosu/ a napsali že tomu nic nebylo...
Proč by něco takového dělali? :)
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Protože když todle udělají, nemusí pak řešit věci typu "výměna zboží" vrácení peněz apod
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

No hele buď rád že ti to aspoň spravili.
Mohli ti říct žes s tim někde flákl a čau... :roll:
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

vikicek píše:No hele buď rád že ti to aspoň spravili.
Mohli ti říct žes s tim někde flákl a čau... :roll:
Toho jsem se bál nejvíc. Už jsem si představoval ty tahanice o právo.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“