Rozbitý notebook
Moderátor: Don
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Když nedodám originální krabici, prý neručí za poškození během přepravy. Mají na to právo? prý se mi vrátí prasklý displej
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- geoRG77
- Nováček
-
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
když disk opatrně vyndáč, o záruku nepřídeš.I napájení je stejný.Na to balení bacha, ve firmě máme s jejich servisem blbý zkušenosti, jednou (nejhorší případ) se nám z reklamace vrátil ntb s prasklým krytem - museli to udělat v servisu - v krabici nebyly chybějící kousky.Vzhledem k tomu, že to bylo orig zabalený, tak to nakonec asi po tříměsícový tahanici opravili, nicméně zákazníkovi jsme museli dát nový ntb a tento pak prodávat s prodělkem jako použitý.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak vyřešeno. S notebookem nic nebylo poslali ho zpět. Divný
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- vikicek
- Začátečník
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě vyměnili desku /reset biosu/ a napsali že tomu nic nebylo. Funguje bezvadně od prvního dne koupi notebooku až na ten zádrhel co sem to poslal do servisu. Podle podle toho co napsali ze servisu ho vyndali z krabice a zapnuli. Bez problému. Tomu já ale nevěřím, já se ho snažil rozchodit všemi způsoby
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Protože když todle udělají, nemusí pak řešit věci typu "výměna zboží" vrácení peněz apod
- vikicek
- Začátečník
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Toho jsem se bál nejvíc. Už jsem si představoval ty tahanice o právo.vikicek píše:No hele buď rád že ti to aspoň spravili.
Mohli ti říct žes s tim někde flákl a čau...