Já proti Opeře (ani jiným (až na vyjímky)) taky nic nemám. Tady jde o to, jestli se vyplatí přejít z IE6 na IE7 a to se, podle mě, vyplatím1112 píše:plně souhlasím, sice ho moc nevyužívám (opera), ale zdá se mi 100x lepší než IE6Stanley píše:No nevím, nemůžu si pomoct, ale většina příspěvků mi přijde jako snaha za každou cenu IE7 špinit, jen proto, že je od Microsoftu. Nejsem jeho bezbřehý zastánce, ale IE7 používám už od první BETA verze anemám s ním jediný problém! Funguje všechno a bez problémů. Snad až na některé, špatně udělané stránky. to ovšem není chyba IE7.
.....
odporucate upgrade na IE 7?
Moderátor: Don
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- likc
- Začátečník

-
Potrebuju tlacitka "dopredu" "dozadu", ty jsou vlevo. Potrebuju obnovit, zastavit, to zase musim dopravaStanley píše: A co potřebuješ v prohlížeči za tlačítka? Myslím, že všechny, které jsou potřeba jsou lehce dostupné. A ty, co se nepotřebují tak často, jsou dostupná z menu. IE7 má o dost větší prostor pro zobrazení stránky, než IE6, tak v čem je problém? Myslíš, že vydávají nové verze jen tak, aby je vydávali? IE7 je proti IE5-6 dost "revoluční". Sice přináší věci, které jiné prohlížeče mají dávno (například záložky), ale proti starším verzím je naprosto jiný. Takže to nebude verze jen tak, aby se něco vydalo.
Zalozky jsem vypnul, protoze pak nevim, co mam v kterem IE spusteno za stranky a zase to zmensovalo pracovni plochu.
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Weslo
- Středně pokročilý

ano tohle je přesně ten důvod proč IE7 NE.Funkce a schopnosti má na úrovni Firefoxu 0.9 který tu byl někdy před 2 nebo 3 rokama.Stanley píše: Sice přináší věci, které jiné prohlížeče mají dávno (například záložky), ale proti starším verzím je naprosto jiný.
jako downgrade proč ne.
jediný prohlížeč ze kterého se vyplatí přejít na IE7 je IE6
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Don_N
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- likc
- Začátečník

-
Kdyz mam otevreno vic oken, tak me jen staci na liste kliknout a jsem na te strance, kde chci byt a nemusim se proklepavat pres zalozky. No a kdyz otevru treba tri okna a jeste zalozky, tak to uz je uplnej masakr zmatek.myshob píše:kdyz mas zalozky tak vic oken nepotrebujes ne?likc píše: Zalozky jsem vypnul, protoze pak nevim, co mam v kterem IE spusteno za stranky a zase to zmensovalo pracovni plochu.
Da se prejit zpet na IE6? Sice mam IE6 nainstalovany jako stand alone, ale nefunguje 100% :-/
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vysvětli mi prosím, jaký je rozdíl v záložkách a v oknech otevřených na liště??? To je přeci nesmysl, že okna jsou lepší, než záložky? Funkce je naprosto stejná a nemusíš si plácat místo na liště oknama. Krom toho, pokud použiješ záložky, tak existuje v IE7 tlačítko, kterým si můžeš zobrazit náhled všech záložek a hned vidíš, kde co máš otevřeno (jakou stránku). Řekl bych, že tímto názorem sis dost naběhnul a nebudu sám, kdo se ti "vysměje" - není to myšleno ve zlém!!!likc píše:Kdyz mam otevreno vic oken, tak me jen staci na liste kliknout a jsem na te strance, kde chci byt a nemusim se proklepavat pres zalozky. No a kdyz otevru treba tri okna a jeste zalozky, tak to uz je uplnej masakr zmatek.myshob píše: kdyz mas zalozky tak vic oken nepotrebujes ne?
Da se prejit zpet na IE6? Sice mam IE6 nainstalovany jako stand alone, ale nefunguje 100% :-/
- likc
- Začátečník

-
Tak treba: Delam v nejakem programu a na liste dole mam otevrene 2 okna IE s e-mailama, ktere nejvic, pouzivam, tak ze kdyz mi nekdo napise, vidim, ze mam novou zpravu, pak tam mam nejake diskuzni forum, treba tohle. Tak ze mi staci vzdy jen jednou tuknout a jsem tam, kde chci byt.
Jo, ja nerikam, jde hlavne o zvyk, ja nemam problem mit na liste treba 10 oken IE a ty vicemene aktivne vyuzivam.
Tak ze v ramci ulehceni obsluhy, o kterou se asi tvurci snazili, mi to prijde zbytecne slozity a casove narocnejsi. Jsou to sekundy, ale kazdy den.....
Jo, ja nerikam, jde hlavne o zvyk, ja nemam problem mit na liste treba 10 oken IE a ty vicemene aktivne vyuzivam.
Tak ze v ramci ulehceni obsluhy, o kterou se asi tvurci snazili, mi to prijde zbytecne slozity a casove narocnejsi. Jsou to sekundy, ale kazdy den.....