odporucate upgrade na IE 7?
Moderátor: Don
- tino
- Začátečník

-
odporucate upgrade na IE 7?
ake mate skusenosti. alebo radsej ostat na IE6
- Bajgy
- Středně pokročilý

- nothing4ume
- Nováček

- zupan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pouzivam na 2 pocitacich od Vanoc a zatim nebyl jediny problem, co se tyce funkcnosti tak je daleko lepsi nez stary IE6
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
- zombux
- Odborník PCT

s vylepšením IE7Pro je poměrně použitelný, ale má ve zvyku se dost zakousávat (na pár sekund), hlavně na windowsupdate webu. ale jo, doporučím ho, už proto že si můžete IE6 a starší stáhnout jako standalone balíčky tady http://tredosoft.com/Multiple_IE
ignorelist: kremrole a dezoláti
- george5545
- Začátečník

-
No nevím mě se teda 7-ka nelíbí vůbec a musím říct, že si mi zdá výrazně pomalejší a nepřehledně umístěné ikony a vůbec přehození lišt.
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.
- Ondrej1
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

- Bajgy
- Středně pokročilý

- Garnet000
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
v škole mame samé IE7. No, osobne je to hnus. Jak píše zombux tak sa zasekáva (je to poznat) a GUI je podľa mňa hrozné. Radšej používam Operu a Mozillu.
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- likc
- Začátečník

-
Ted ho asi dva dny pouzivam a podle me je to piece of crap. Jako jo, svou praci odvede, az na to, ze mi nefrci youtube a na Mozille jo [to bych snad nejak rozchodil] ale i tak hned zitra instaluju stary dobry IE 6. Dik Zombuxi za ten odkaz.
Jo ikonky. No skoda mluvit. A netvrdim to zatim na 100%, ale kdyz se treba tadz na foru chci vratit na stranku vysledku vyhledavani, tak ze pry uz neni k dispozici a musim dat reload. To u IE6 normalne slo.
Jo ikonky. No skoda mluvit. A netvrdim to zatim na 100%, ale kdyz se treba tadz na foru chci vratit na stranku vysledku vyhledavani, tak ze pry uz neni k dispozici a musim dat reload. To u IE6 normalne slo.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Jack_Reacher
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nevím, nemůžu si pomoct, ale většina příspěvků mi přijde jako snaha za každou cenu IE7 špinit, jen proto, že je od Microsoftu. Nejsem jeho bezbřehý zastánce, ale IE7 používám už od první BETA verze anemám s ním jediný problém! Funguje všechno a bez problémů. Snad až na některé, špatně udělané stránky. to ovšem není chyba IE7.
Že se zasekává? Nesmysl! - Nikdy se mi to nestalo!
Že nejde video z Youtube? - Mě funguje!
Jestil jde inetbanking? - mám Servi24 a bez problémů.
Mizerné GUI? - podle mě přehledné a zbytečné lišty a tlačítka nezabírají zbytečně místo. Jdem raději, když vidím větší část stránky,než se koukat na zbytečnosti.
Spousta problému může plynout z úplně jiných příčin, než z IE7.
Chce to si an něj zvyknout, ale rozhodně bych na něj přešel.
A mimochodem, není tento thread ve špatném oddělení? Nepatří to třebas do SW - Microsoft?
Že se zasekává? Nesmysl! - Nikdy se mi to nestalo!
Že nejde video z Youtube? - Mě funguje!
Jestil jde inetbanking? - mám Servi24 a bez problémů.
Mizerné GUI? - podle mě přehledné a zbytečné lišty a tlačítka nezabírají zbytečně místo. Jdem raději, když vidím větší část stránky,než se koukat na zbytečnosti.
Spousta problému může plynout z úplně jiných příčin, než z IE7.
Chce to si an něj zvyknout, ale rozhodně bych na něj přešel.
A mimochodem, není tento thread ve špatném oddělení? Nepatří to třebas do SW - Microsoft?
- m1112
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
plně souhlasím, sice ho moc nevyužívám (opera), ale zdá se mi 100x lepší než IE6Stanley píše:No nevím, nemůžu si pomoct, ale většina příspěvků mi přijde jako snaha za každou cenu IE7 špinit, jen proto, že je od Microsoftu. Nejsem jeho bezbřehý zastánce, ale IE7 používám už od první BETA verze anemám s ním jediný problém! Funguje všechno a bez problémů. Snad až na některé, špatně udělané stránky. to ovšem není chyba IE7.
.....
- likc
- Začátečník

-
Myslim, ze to vubec neni o tom spinit MS. Ja treba IE pouzivam odjakziva. Ale podle me ted zacinaji vydavat novy verze jen pro to, aby nejake vydavali a mely z toho penize a to, cim si MS ziskal rekneme 90% uzivatelu PC a to jednoduche ovladani (pouzitelnei pro lamy) se nejak zacina vytracet.
GUI je podle me mizerne. Abych tam mel tlacitka, co potrebuju, tak mam o jednu listu tj tak 2-3 cm mensi pracovni plochu a musim litat s mysitkem jak prasteny.
GUI je podle me mizerne. Abych tam mel tlacitka, co potrebuju, tak mam o jednu listu tj tak 2-3 cm mensi pracovni plochu a musim litat s mysitkem jak prasteny.
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A co potřebuješ v prohlížeči za tlačítka? Myslím, že všechny, které jsou potřeba jsou lehce dostupné. A ty, co se nepotřebují tak často, jsou dostupná z menu. IE7 má o dost větší prostor pro zobrazení stránky, než IE6, tak v čem je problém? Myslíš, že vydávají nové verze jen tak, aby je vydávali? IE7 je proti IE5-6 dost "revoluční". Sice přináší věci, které jiné prohlížeče mají dávno (například záložky), ale proti starším verzím je naprosto jiný. Takže to nebude verze jen tak, aby se něco vydalo.likc píše:Myslim, ze to vubec neni o tom spinit MS. Ja treba IE pouzivam odjakziva. Ale podle me ted zacinaji vydavat novy verze jen pro to, aby nejake vydavali a mely z toho penize a to, cim si MS ziskal rekneme 90% uzivatelu PC a to jednoduche ovladani (pouzitelnei pro lamy) se nejak zacina vytracet.