Mam-li byt uprimny, tak videt jsem je nikdy nevidel, ale vzhledem k cenam, bych sel radeji do obyc Geniusu.. pokud to chcec na osahani technologie apod. neni co resit, na seriozni praci to chce zase drazsi hracku napr. od onoho Wacomu..
Posledni dobou uz si na Genius lidi prakticky vubec nestezujou.. jedine vytky byvaji k obcas tlustym perum.. resp. pouze vytky, co se designu samotneho pera tyce.. tablety jinak fungujou v pohode..
Něco o tabletech
- Maxtor
- Začátečník

-
- Hellraiser
- Začátečník

Re: Něco o tabletech
Super diky za radu,... jen mě pořád láka ten Pentagram ... vím že dělá i další produkty a zajímala mě jejich kvalita zpracování apod .... ale asi máš pravdu ... asi pudu do toho Geniusu ... a je lepsi ten
G-Pen M712 nebo PenSketch 9x12 ? jako myš navyužiji takže to je celkem šumák ale spíš prostě co je lepší díky moc
G-Pen M712 nebo PenSketch 9x12 ? jako myš navyužiji takže to je celkem šumák ale spíš prostě co je lepší díky moc
PC: MSI Z77A-G45, Intel Core i5-3570K, 4x4GB DDR3 1600 MHz, AMD Sapphire HD7950 3 GB, 256 GB SSD Crucial m4, 1000 GB WD, 2x250 GB HDD WD, 500 GB HDD WD, FractalDesign Define R3, 560W Seasonic X Gold, ASUS Xonar DX\DG; LCD: Dell U2412M Keyboard and Mouse: Roccat Isku Illuminated and Roccat Kone+
- Maxtor
- Začátečník

-
Sel bych asi do G-Pen.. jen z principu, protoze SketchPen je hodne starej vyrobek.. poprvy jsem ho mel pod rukama uz nekdy pred 3-4 rokama.. mozna i vic.. je to v podstate jejich prvni modelova rada..
Tady mas kdyztak recenzi (i kdyz ne zrovna moc fundovanou) 609ky..
http://www.svethardware.cz/art_doc-D8AC ... 8E39D.html
Tady mas kdyztak recenzi (i kdyz ne zrovna moc fundovanou) 609ky..
http://www.svethardware.cz/art_doc-D8AC ... 8E39D.html
- Hellraiser
- Začátečník

Super Super díky moc
A snad poslední otazečka m609 je akorat menší než m712 že? tak mě jde o to jaký bude lepší rozměr, ale tuším že pooradíš M712
díky moc
PC: MSI Z77A-G45, Intel Core i5-3570K, 4x4GB DDR3 1600 MHz, AMD Sapphire HD7950 3 GB, 256 GB SSD Crucial m4, 1000 GB WD, 2x250 GB HDD WD, 500 GB HDD WD, FractalDesign Define R3, 560W Seasonic X Gold, ASUS Xonar DX\DG; LCD: Dell U2412M Keyboard and Mouse: Roccat Isku Illuminated and Roccat Kone+
- Maxtor
- Začátečník

-
jj.. je to identicky tablet, klasicky se meni c cislovanim jen rozmer.. no rada je jasna.. sice uz to neni ten klasicky cenovy entry-level.. precejen uz stoji trosku vice (vzhledem k hledani tabletu na "osahani") ale urcite ten vetsi..
U tabletu (tedy minimalne pokud ma slouzit opravdu na grafickou praci) rikam vzdy - na velikosti zalezi..
U tabletu (tedy minimalne pokud ma slouzit opravdu na grafickou praci) rikam vzdy - na velikosti zalezi..
- Hellraiser
- Začátečník

jj jasny ja prave cetl ze proste na vetsi plose sice jezdis vice ale zase v tom je lepsi cit
takze pujdu do toho M712
díky kazdopadne moc a doufam ze nebudu zklaman